Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (92)
Raspunsuri - Pagina 4
Simo74 spune:
Ioana saru'mana de raspuns Iti trimit un PM sa te mai intreb cateva lucruri ca as vrea sa fac si eu petrecerea de dupa botez tot acolo...si vad ca esti familiarizata rau cu locul
miflore spune:
Buna fete frumoase!!!
Aseara m-am culcat la 5 dimineatza!
Precum spuneam sunt zombilica si ca totul sa fie perfect mi-a venit si CM!
Am vrut neaparat sa intru acum ca sa urez LA MULTI ANI FERICITI SARBATORITILOR DE AZI SI IN SPECIAL PENTRU GINERELE MEU ANTOINE NICOLAS!!! SA FITI SANATOSI SI CUMINTI SI MANCACIOSI!!!
Marinela, !
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
otilia76 spune:
Pai sa mai scriu si eu cate ceva ...
Le multumesc fetelor care m-au remarcat printre randuri si mi-au urat bun venit.
Kid2003 imi plac tare mult ochelarii de soare ai Alexandrei . Dar stau pe nasucul ala asa de mic?
Otilia (mamica de Andra din 29.08.2005)
Carmi spune:
Sofia, si Fabiano batzaie exact la fel cum spui din cap, parca-i intors cu cheia, la inceput ne-am ingrijorat si noi, apoi am priceput ca e numai semn de oboseala, face asa numai inainte sa adoarma. Oricum, e superenervant ticul asta.
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)
norina spune:
Intru si eu ca omu' care a lipsit in week end si vad iar 2 capitole...Ma chinui de azi dimineata sa va ajung din urma, mai am de recuperat ceva.Sofia, exact la fel face si Teodora cu capul intr-o parte si alta, dar nu cred ca trebuie sa nefacem griji, eu il iau ca pe un semn ca-i este somn, de regula asa este ...Bravo voua de intalnire. V-am admirat pozicile si sunteti super cu tot cu bebelusi . Asta ar mai fi inca un motiv baban pentru care sufar ca nu stau in BucurestiKid si eu care credeam ca am singurul copil care urla la soare adica face rau de tot, motiv pt care trebuie sa caut numai alei cu umbra ca altfel trebuie sa intru in casa. Deci zici ca asta ar fi solutia -ochelarii, hmmm, pe unde oi gasi eu asa mici????Zi-mi si mie , te rog, daca au efect si daca sta cu ei , ca zau ca as lua si eu pt linistea copilului. Iar desrpe Alex, ce sa zic - e super cu noul look de mafioata .. a si sa nu uit sa-ti zic ca mi se pare ca seamana foarte mult cu tati, cred ca e tare multumit Mai citesc din urma si revin Norinapoze
b_irina_c spune:
Sofia si Vladut dadea din cap la un mom dat cand se culca, dar eu nu l-am lasat ca ma enerva ticul ala. Adica il cercatm si el era atent la mine si uita sa isi frece capul. Dintr-o seara pur si simplu n-a mai facut. Ca sa nu mai zic ca pe la 5 luni isi dadea cu pumnul in cap seara cand papa lapticul (nici asa nu l-am lasat ).
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
Carmi spune:
M-am luat dupa Codruta si am pus si eu video,
fac test sa vad daca functioneaza.
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
Ioana75 spune:
sofia, si Miruna e ruda cu Ray Charles. Dar nu-mi fac nici un fel de griji, mi-a zis maica-mea ca si eu am facut la fel, si uite acum ce om normal sint.
Simo, acu citesc si iti raspund.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Diana30 spune:
Sofia,considera ca am postat omuletzu rosu,care omulet eu nu stie cum se confectioneste(spre deosebire de tine care ai invatat).
Si Mihnea "danseaza" din cap de un pic de vreme.Mai facea asta cam pe la o luna,doua,apoi i-a trecut,dar vad ca "si-a revenit".Ma cam enerveaza ticul ca ma duce cu gandul la copiii din orfelinate lipsiti de atasament si deci imi dadea un oarece sentiment de vinovatie si de mama incapabila.Face asta doar cand e obosit,inainte de somnic.M-am linistit acum vazand ca si "capra lui vecinu"-i asa.Concluzia,is o romanca veritabila.
Cred ca pe al meu copil il chinuie dintii ca sare sa ma muste si e marait nevoie mare.Abia am reusit sa-l adorm la san de o juma de ora si sa mamanc si eu ceva pe ziua de azi,ca de dimineata nu m-a slabit defel,ceea ce nu-i statea in caracter.Sper doar sa fie o pasa proasta.