Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (92)
Raspunsuri - Pagina 6
country girl spune:
Ioana, nu rade ca asa-mi spune si mie barbatu' dupa a 5-a pereche de pantofi cumparati fie-mi in aceeasi zi de shopping "tanti mama lu' Ilinca"
Ilinca (10 septembrie 2005)
jadi spune:
Buna fetelor, acolo unde e ca la mine nu prea!
Mama2 nu se simtea foarte bine ieri cand a plecat de la mine si tot asa a fost de vineri pana in prezent, a inceput sa ii amorteasca gura ca la anestezie drept pentru care e internata frumusel la Braila la neurologie fara diagnostic dar cu perfuzii. Cica maine ii face rmn la galati... sunt cam pierduta in spatiu si ma simt aiurea sau mai bine zis responsabila de starea ei ca am chemat-o in weekend la mine si sper din tot sufletul meu sa nu fie nimic grav.
Si uite asa sunt ametita azi la servici ca nimeni alta, cand m-a anuntat mama1 eram cu una de la audit langa mine si am inceput sa bocesc de se sensibilizase aia toata si vroia sa amanam sedinta... nu a fost cazul ca mi-am revenit.
In rest, toate spre excelent ca asa e frumos sa ma laud.
Dr.Alina, ce mai faceti? Dar Anya? Ca tot te intrebam de una de alta dar de sanatatea vostra nu! Rusineeeeeee pentru noi astea care nu te mai lasam sa respiri forumiceshte si te exploatam pediatrieste!
Suna pamantean?
Sa va fugaresc pana la gara de est si alea alea,
Deni & Vlad 28 sept 2005
country girl spune:
am uitat sa va zic ca sambata am fost la shopping, sa vedem de niste pantofi pt Ilinca. pe langa alea 5 perechi de pantofi, am mai luat tzoale o gramada, desigur.
dar astazi a fost randul meu sa fac misto de tat-su ca i-a mai luat si el o pereche de pantofi sport
jadi spune:
Ma duc sa fumez nervos la toaleta ca aici fumoarul e la buda asa ca acolo imi fac veacu, nici in liceu nu mergeam sa fumez la wc, nu de alta dar nu fumam!
Deni & Vlad 28 sept 2005
country girl spune:
Jadi, multa sanatate mamei2. Imi pare rau ca se inghesuie belele pe capul tau. Uite, un de incurajare uneia asa mai "lipsta de sensibilicozitati" cum te declari tu.
country girl spune:
Si, pentru ca mi-a amintit Jadi, salutarile mele doamnei doctor pediatru, tanti mama lui Anya, stiti voi
Ca pe un medic pediatru care ne admira progresele in diversificare, tie pot sa-ti marturisesc ca exceptand ceapa verde, Ilincai ii place foarte tare shprotul afumat iar pentru cafeaua cu lapte este deja addicted.
jadi spune:
Mersic Ina, mersic de compasiune .
Pana la urma nu ma gandesc decat sa dea bunutzul sa ii puna un diagnostic corect aia din Braila ca sunt vai de mama lor...
Dar om trece peste toate, asta-i viata, bune, rele, coaja pe spinare trebuie sa avem ca sa le suportam pe toate.
Chiar ma duc sa fumez!
Deni & Vlad 28 sept 2005
Ioana75 spune:
Tanti mama lu' Ilinca, ce fain ca i-ai luat atitea perechi de pantofi. Eu we asta i-am luat doar 2 bluze fetii.
jadi, sanatate la toata familia!
Am o sacosa de pliante de la Tirgul de Turism. Asa munca de informatician mai rar. Bine ca nu ma streseaza nimeni (inca n-au inceput proiectele in locul celui omorit in prima mea zi de munca - cind or sa inceapa n-o sa am timp de nimic altceva).
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
country girl spune:
Bre' (Jadi), ai inteles gresit, nu indraznesc sa te compasionez pe tine. O compasionez pe mama2 ca a incaput pe mana doftorilor si ca nu-i e bine. Tu esti tare, ai uitat?
country girl spune:
Unde-i Codru sa ne complexeze cu stiinta ei la shopping?