Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (92)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

mifloricico, e cofe la Continental pe Victoriei (acolo am facut noi nunta) si au praji buuuune si torturi la fel (noi cind vrem sa mai mincam tort cum am avut la nunta mergem acolo). E multa lume care maninca praji la masa, asa cum zici tu ca vrei.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Jadi, sanatate maxima pt mama2 si referotor la faptul ca bebeii prefera tatii, asta e, la noi e la fel.Dupa o zi intreaga in care mie imi mananca viata, vine tati si incep tipetele de bucurie, se manifesta exact ca un catel ce da din coada si se alinta si are chef de joaca, iar eu stau si ma uit ca proasta ca ma schimonosesc in toate felurile sa-i fac pe plac si el numai maraie.Am dat in mintea lui degeaba ca-l prefera pe tat'su

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Cu marea bucurie, la noi e la fel, doar ca se manifesta nu pentru taica-su ci pentru Victor, frate-su. E cea mai fericita cand vine el acasa, are cel mai larg zambet.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ioana, data viitoare cand ne-om intalni, in parc sau acasa, iau cartile de joc cu mine sa-mi aflu viitorul!!!
Duminica sunt FLoriile, luam salcie sfintita si punem in casa!
Petra, felicitari pentru !!!
Dory, si eu ti-am vazut pozele mestesugite!!! FOarte frumoase!!!
Ina, drum bun!!!
Anto, l-am vizionat pe Victoras, e asa de scump!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilia76 spune:

Cu greutatea nu stau foarte rau , am 59 kg la 1,69, insa kilogamele care au ramas in plus si care sunt cam vreo 4, stau bine merci pe fund si burta. Pe fund, ma rog, nu e asa jale mare, ca barbata-meu e f. multumit, insa pe burta ... Si eu trebuie sa iau masuri drastice mai ales ca vine vara.
Apropos de burta, vroiam sa va intreb daca la voi s-au unit muschii la loc (stiti ca pe perioada cat am fost gravidute muschii abdominali s-au desfacut ca sa faca loc lui bebe). Eh, eu n-am purtat centura dupa ce am nascut si nici exercitii nu prea am facut si tare mi-e teama sa nu raman asa. Stau eu cu burta supta si cu ochii bulbucati dar obosesc la un moment dat. Voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Fetelor, cu toata rusinea, vorba mamicilor certarete, puteti sa ma treceti pe lista cu alta culoare, de mamica nevorbicioasa, ca nu am mai scris de un car de vreme, dar pe mine diversificarea asta m-a innebunit. Mai mult prin bucatarie imi duc veacul, iar cand e sa va citesc, eu sunt intr-o permanenta recuperare.
Asa ca va dati seama ca la raspunsuri, pana sa urez si eu la multi ani cuiva deja a trecut juma de luna iar celelalte probleme sunt depasite pana sa raspund. Deci...puteti sa ma trimiteti la coltul de rusine

Ege, sa stii ca si noi suntem din Constanta si am facut vaccinul antirujeolic la 7 luni si ceva impreuna cu toti copii de aceeasi varsta de la pediatra noastra, a fost bine, fara reactii.

Simonique si bb Mario (22 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonique22/my_photos

Mergi la inceput

Ruxandra, iti spun de pe-acum LA MULTI ANI MAMEI TALE!!!
kid, draga, dar spune-ne si unde e terasa minune sa-mi delectez si eu okii, eu, marginasa de Militari!
E fitoasa tare si Alexandra, e cu ochelarii!!!
Sofia, sa pui poze cu tine cu noul look! Si lasa copilul in pace ca n-are nimic! Ai vazut doar cum se screme si a mea...
Otilia, ce-ai uitat atunci cand ai plecat cu Andra in excursie?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Norina, nici noua nu ne place cu fata spre soare; nu urla neaparat dar se zvarcoleste, isi smulge caciula din cap, ii curg lacrimile, se inroseste....si Matei al Ruxandrei se supara! Cred ca e comuna treaba!
Carmi, am vazut video, ce frumos papa zambaretu'!!!
Si Ana mea e cam smiorcaita din cauza dintilor; mai ales seara avem spectacol fara bilete! Dar avem 2 dinti deja!
Simo, mierla e la locul ei?
Ina, nu dispera ca nu mai tii pasul, si eu incep sa disper dar iti dau tie sfaturi sa stai calma!
Eu voi pleca la vara muuuult timp din Bucuresti, 2-3 luni, avem o casa la tara, zona de deal spre munte si e pacat sa nu profit pana ma voi intoarce la servici; si acolo nexam net; asa ca nu stiu ce voi face fara voi; pot sa va mai dau vre-un telefon din cand in cand?
Pe de alta parte, de-abia astept sa merg, avem gradina cu iarba, catei, trec vacile pe strada la 7 fix, Ana va sta la aer curat toata ziua si va manca oua de sub gaini!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

mifloricico, nu stiu ce te faci tu fara noi, dar noi fara tine ce ne facem?

Noi avem palariuta cu elastic - e un elastic lejer, usor, nici nu-l simte sub barbie; doar asa o data pe ora isi aduce aminte ca trebuie sa-si ia palariuta de pe cap, si atunci trebuie sa fiu pe faza sa nu o arunce pe jos din carucior.

Schimb capitolul.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Jadi, sanatate multa Mamei2!!! Sa se faca repede bine!!!
Si o salut si eu pe tanti mama Anyei fara nici o intrebare!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput