Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (92)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

buna dimineata, cucuietelor

Tonia(orice e cu hrean imi place si mie) si Flavia, ma da ce pofta mi-ati facut cu urzicile voastre ca deja am programat o iesire cu Maia in piata sa imi achizitionez si eu, numai ca ma gindesc sa iau spanac sa ii dau si lu Maia.

Flavia, deci tu erai cu kchi verde si cu mucozitati!? ...ffffuuu, si eu am respirat usurata cind au raspuns fetele, ca si eu incepusem sa ma panichez.

Ma duc sa fac ceva de mincare pentru mine pe ziua de azi ca incepind de azi nu mai vreau sa maninc nimic dupa ora 6. am o burtica, care imi strica tot aspectul meu de "subtirica", nu am eu asa multe kile, dar nu sta deloc burta asta fleoshtita cu restul trupului. Asa ca sunt pusa pe exercitii si pe abtinut de la mincat dupa 6, nu de alta dar de vreo luna in loc sa am grija ce maninc, seara sau mai bine zis noapte maninc mincare ca de amiaza, logic ca daca nu maninc nimic peste zi ca
seara mi se face o foame de lup si doar no-i bea doar ceai

in plus pregatesc toate lucrurile pentru iesirea de azi afara, ca luam si papa cu noi, ca doar nu oi impinge la carut ca nebuna ca ii foame ei.

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Acum pun pozele care au ramas restante pentru albumul de 7 luni, dupa care incep albumul de 8 luni.
Am pus si un filmulet la mine in video cum umbla Petra.
Va rugam sa ne vizionati ! Sper sa mearga repede netu' ca altfel termin cu uplodatu' la amiaza (si Petra nu doarme pana atunci )

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia2904 spune:

Ce ma sfatuiti sa fac?Trebuie sa merg peste 2 saptamini la un botez care va fi de la 8 seara pina spre dimineata,problema este ca Alexandra se trezeste noaptea tot la 2-3 ore sa suga lapte.Oare sa incerc cu citeva zile inainte sa-i dau lapte praf ca sa se obisnuiasca, sa incep sa-i dau doar apa sau ceai peste noapte poate asa nu se va mai trezii dupa un timp,sau va trebui sa plec de acolo tot la 2 ore sa-i dau sa manince,desi cind se trezeste face scandal daca nu-i dai sa suga imediet lapte.

Mamica fericita de fetita 13.11.2005 si baiat 30.07.2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata, si la multi ani sarbatoritilo! Aseara i-am luat mirunei Avene 50+ (multumesc kid)! Am vazut in metro un sac cu bile si piscina gonflabila cu diametrul de 90 cm, dar din pacate era 160 lei (Chicco). Daca vedeti un produs asemanator la un pret mai mic, va rog sa-mi spuneti.

kid, eu nu vreau sa-i dau supa cu bibe, ci cu lingurita.
dana, mi s-a facut pofta de urzici prajite cu ou. Ce tort bun.
codruta, nu stiu, eu parca i-as zice sa sfarme asa un pic legumele, copilul meu are 4 dinti seriosi, ar putea sa mestece - mai da cineva mincare mai "mare" copilului?
norina, si miruna se strimba la soare, dar are palariuta si sapcuta cu cozoroc! Si in felul asta o feresc si de insolatie, si de stat cu ochii in soare.
maddy, cei de la napolact nu scriu pe cutie ceva de genul: ingrediente: ...; eu m-am uitat de vreo 10 ori, si niciodata n-am vazut. Eu cumpar doar La Dorna.
roxi, multumesc pentru dfetaliile cu febra!
Dr Alina, multumesc.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia2904 spune:

Simona ,eu as vrea sa pun pe mine macar 4-5 kile,dar nu vor sa se prinda nici cum,si eu sint cam subtire,nici nu se vede ca am fost insarcinata.Unele vor sa slabeasca ,altele vor sa se ingrase,ce sa facem asa sintem noi femeile,nemultumite de cum aratam.Felicitari celor care nu au complexe de greutate.

Mamica fericita de fetita 13.11.2005 si baiat 30.07.2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christina-m spune:

Buna dimineata

Dana, Flavia, mersi mult. Eu asa fac spanacul.
Flavia, daca i-ai lasa lapte muls in biberon? Nu ar fi mai bine? Dar se trezeste din 2 in 2 ore noaptea? Draga de tine...

Cristina si Matei (29.10.2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Flavia, nu-i baga lapte praf dinainte; ori te mulgi si-i da altcineva laptele tau, ori ii da doar atunci, pe loc, lapte praf cu bibe; daca se poate sa ai mai multe feluri de tetine in casa, ca macar una sa-i placa Alexandrei. Daca nu vrea, sa incerce cu ceai; eu zic ca e prea devreme sa o treci pe lapte praf (o sa-ti scada si tie productia daca nu mai suge mult).

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Neatza :)

Ce bine ca ati zis de avene pentru soare, ca de-aia am si eu cumparata pentru mine anul trecut. O mai fi buna?

Eu nu i-am dat niciodata supa chioara. Cand zic supa ma refer de fapt la legume pasate cu zeama de supa ca sa iasa mai subtire piureul. Cand va aud cu mamaliguta, spanac si alte alea imi vine iar sa intreb cate mese diversificate au bebeii vostri. Ca noi cu 2 evoluam, in reste mai are dimineata si seara lapte si noaptea cand se mai trezeste.

Si eu vreau sa slabesc nitel. Rezonul principal e ca sa intru in pantalonii mei vechi, ca parca nu m-as apuca sa-mi iau alte haine acum. Si toate kilele extra au ramas pe fund, bleah.

Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Cristina_m,am admirat Mateiul.

Codruta,am admirat Petra.

Nanadana,am admirat tortul,ca pe Antoin l-am admirat zilele trecute.

Ruxandra,bucura-te ca-s numa unde is(kg),la mine au ramas cam peste tot,da mai ales pe burta.Pot fi confundata lejer cu o gravida-n luna 4/5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Codruta, ti-am vazut pozele, sunt superbe , adica personajul principal este superb, sa-ti traiasca si sa creasca mare si sanatoasa!!

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002

Mergi la inceput