Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (92)
Raspunsuri - Pagina 11
diana_n spune:
Buna fetelor,
Azi am fost la control cu Petrut, are 9,8kg si 71cm. Aveam in minte o lista de intrebari, le-am pus pe toate inafara bineinteles de cea care ma interesa cel mai mult: sa-l chinui cu cereale (care nu i-au placut deloc cand am vrut sa incep diversificarea cu ele) sau sa-l las doar pe legume si fructe. Voi ce stiti, o sa-i lipseasca copilului ceva important din alimentatie daca nu-i dau cereale? Dr. Anya parca zicea ca au rolul painii din alimentatia adultului?!
I-am facut poze lui Petrut si va anunt si pe voi ca sa mi se faca macar asa rusine ca nu le pun in album. Sper sa functioneze si sa ma pun pe treaba.
Diana si Petrut (3 oct 2005)
nanadana spune:
Salut fetelor uite si pe aici nu am somn ,vam mintit mor de somn nu mai pot
Cristina simpatic pustiul tau ,eu urzicile le fac piure ,care au iesit bestiale (daca vreai o sa iti trimit reteta )
aici este poza cu tortuletul facut pt antoine ,productie proprie ,dar sa nu radeti
poze
Dory232002 spune:
Buna dimineata la toate fetele.
Am si eu o intrebare pt. cunoscatoare: la bebei vostri la cate luni le-a iesit primul dintisor?
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002
Tonnia spune:
Neata!
ieri l-am tinut pe afara 4 ore si nu l-am lasat sa doarma ziua decat 3 ore in speranta unei nopti mai bune. parca a fost o idee mai bine dar tot s-a trezit de 3 ori.
Dory, la 5 1/2 luni-primul dinte.
Karmenutza, asa ii fac si eu, il cocot pe masa gazdelor dar dau afara din camera gazdele si restul lumii si tot degeaba.
Jadi, sanatate mamei 2!!!
Diana, aceeasi intrebare am adresat-o si eu Anyei, mi-a spus ca nu sunt indispensabile, asa ca nu-l forta mai ales ca sta foarte bine cu greutatea.
flavia2904 spune:
Neata.
Mamica fericita de fetita 13.11.2005 si baiat 30.07.2000
codruta_grg spune:
Buna dimineata!
Flavia, o singura data a facut si Petra asa kk. A 2-a zi i-am dus scaunul la examenul parazitologic si nu a avut nimik. Sper sa fie bine si la voi!
Dory, noi avem 8 luni si un pic si nici un dintisor.
Nanadana, buuuuun tortuletzul si expresiv
Marlena, i-am dat o data peste. Nu prea a fost incantata ca i l-am dat singur si apoi am incercat in pireu de cartofi (ei nu prea ii place pireul de cartofi, de fapt nimic ce-i dau la pranz nu prea ii place)
Am uitat sa va zic ca nu ii mai merge pielea de cand i-am luat sapunul si laptele de corp de la Klorane. Sunt super bune.
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
flavia2904 spune:
Nanadana,scuze ,Cristina era cea care intreba de urzici.
Mamica fericita de fetita 13.11.2005 si baiat 30.07.2000