Mamici de mai-iunie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Papadie iti tinem pumnii! Sa ai parte de o nastere cat mai usoarea!!!

Dar cum de a ajuns sa deschida ea lista??? Am vazut ca avea DPN-ul tocmai pe 4 iunie...

Altfel eu am fost in weekend racita . Din pacate am fost si singura acasa (caci sotul se intoarce abia joi in tara), si am avut o stare generala destul de proasta. Acum am ramas doar cu nasul infundat, in rest suntem bine. Bebelina vad ca isi continua nestingherita programul de aerobic .

Ama sa ne treci in listuta cu 1354 gr la 28 de saptamani.

Steluta 29s+ cu Andrada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Doamna cu nume de fluare galbena, nasti pe shestache, ai?! Da vezi ca noi tot vigilente si te prinseram!! Ia sa faci bine sa nasti ushor, sa vii repede acasa si sa ne povestesti tot, asa, frumos, cum stii matale !!
iti trimit o mie de pupici analgezici (poate ti-or trebui!) si tare mi-e dor sa te mai cetesc , m-am vb si cu ioana de matale, imi zise ca pazesti patu'. las'ca macar acum tu vei fi prima care vei scapa de interdictiile vietii de gravida!!

adib si zax, pretul era de 7,5 milioane la targ. in timisoara cred ca tot atat e, in buc s-ar putea sa fie ceva mai scump, ca au distribuitori. oricum, va amintiti ca am povestit ce e cel mai fain? ca se poate indeparta partea de sus, cu patutul leganator si cu comoda si ramane pat de tineret!

Roxana, multumim mult pentru vestile despre Papa. sa ne tii la curent, da?

Lyly, doar stii ca stau in Pantelimon. vrei sa bat tot drumul pana in drumul taberei ca sa ajung la urechile matale??! pai!! daca de-acum te-apuca depresia ce ne facem?! lasa, mama, loc, vine depresia aia mare, dupa ce nastem, trebuie sa ne pastram pentru atunci!! Te pupic si sunt cu ochii pe tine, sa te vad cum zambesti!!
Ia mai mergi tu si mai uite-te la cateva din frumusetile pe care le-ai luat pentru samburel, sa vezi ce trece depresia. si in rest, daca te enerveaza cineva, da-i in cap, acum ai voie!!!!

iar eu tare suparata mi-s, nimenea-nimenea nu s-a uitat la dulapiorul meu de bebe, cu roti, de la TCM (bebe cu roti n-am, doar dulapior..)

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

quote:
Originally posted by 26octombrie

iar eu tare suparata mi-s, nimenea-nimenea nu s-a uitat la dulapiorul meu de bebe, cu roti, de la TCM (bebe cu roti n-am, doar dulapior..)

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Ba io m-am uitat si am vazut paturicile puse acolo frumos cu popou' de la ursuleti spre noi... !!!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png

Dilaural 30+ cu Andreea Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Dilaural, , my hero! si-asa, nu mai am decat una, pe aia bleu, cea bej a ajuns la un alb bebe.... mai vreau paturica!!! Mi-a promis Lyly ca imi ia

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

WOW!!!!! PRIMA NASTERE LA MAMICI DE MAI-IUNIE!!!! Mi-au dat lacrimile instantaneu de emotzie!!!
PAPADIE iti tinem pumnii, sa ai nastere usoara si o bebelina perfecta!!!

io 32+ cu Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

quote:
Originally posted by 26octombrie

Dilaural, , my hero! si-asa, nu mai am decat una, pe aia bleu, cea bej a ajuns la un alb bebe.... mai vreau paturica!!! Mi-a promis Lyly ca imi ia

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Pai sa se mai duca cineva la depozit... eu i-am spus si ieri Carminei ca va pun in legatura cu fata aia dragutza de acolo... Ca am inteles ca mai sunt doritoare si la magazin am auzit ca nu mai gasesti picior de paturica...!!!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png

Dilaural 30+ cu Andreea Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

PAPADIE NASTERE USOARA . Vai am niste emotii groaznice ,acum imi dau seama cat de repede a trecut timpul.
Fetelor eu aseara m-am simtit groaznic am avut niste dureri de burta si spate am crezut ca o sa nasc. Asa ca azi imi voi face bagajul pt. spital deja lucrurile sunt pregatite dar azi le voi pune si in geanta in caz de ceva sa fiu gata de plecare. Eu maine inchei 36 saptamani deci de joi intru in saptamana 37. Sper ca baietelul meu sa nu fie asa nerabdator si sa mai stea la dospit un pic ca mamica lui nu e inca pregatita de marele eveniment. Joi merg la doctor si sper sa vin cu vesti bune.Sunt cam speriata si mi-e tot mai frica.

ILDI 36 + DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Ina felicitari ptr grasunelul tau! Nu-mi vine sa cred cat de putin mai avem pana cand o sa ne tinem bebelusii in brate ... Sa stai cumintzica sa te odihnesti cat mai mult!

Lyly nu fii suparatica ca iei bataitza!!! Las' ca toate problemele au o rezolvare ... Nu-l stresa pe samburica ca el este cel mai important acum si nu trebuie sa uiti asta niciun moment. Capul sus si fii tare, asa cum suntem noi berbecutzele!!! OK?

io 32+ cu Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

PAPADIE , hai mama ca i sa fie bine .Noi toate facem galerie .
AMA, trece-ne si pe noi la 35 saptamani cu 2700 grame .Placenta e batrana dar iosup zice ca mai rezista .IR -ul pe stanga e cam nasol.In rest am colul de 40 mm desi bebe se tot impunge cu capul in el si cu toate ca avem si contractii
.

ALIA 35W
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Hai!
totusi sunt cam speriata ca avea dpn dupa mine.addica putem naste oricand de acum incolo.vai!!
VoichiV tu ai um inainte de mine cu o zi si dpn dupa cu o zi.daca ai corect um pe 25.08.2005 atunci dpn e 1.06.2006 nu pe 3.vezi toate siteurile care calculeaza dpn.sunt si la noi pe prima pagina.am vazut ca-i o ica greseala cand m-am uitat sa vad cand naste papadie.
abia astept bebeii.
fetelor nu fiti triste si bucurati-va.chiar daca ne e frica de nastere si de ce va urma.si stati linistite.oricat ne-am pregati tot ne va scapa cate ceva.abia il astept pe bebe.
al meu face pe cu mine si cu coastele mele dar sper sa mai stea pe acolo.mai are destul.

Arabela

Mergi la inceput