Mamici de mai-iunie 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 8
virgi spune:
Dolcebaby - ce-mi place cand citesc 26 aprilie...e ziua mea de nastere...pentru mine a fost o zi care mi-a purtat noroc toata viata...
inaioana spune:
Virgi, mersi frumos dar, tare e greu sa stau cumintica!![]()
Dolce ma duc joi la spital pentru ca e de garda! Eu sper sa ma programeze dupa 1 mai (adica la 39 sapt si un pic) daca tot e placenta bine..sa mai creasca si el putin, mai ales ca tot fac cezariana deci nu-mi e teama ca ar putea fi prea mare! Sa vedem cum o iesi, ca nu e dupa mine!![]()
Ioana
36 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
magghyc spune:
Papadie, 

Sa dea Dumnezeu sa fie bine, si sa te auzim cat mai repede pe forum cu povesti despre cele doua fete cucuiete!
Magg
amalisimona spune:
Ioana, felicitari pentru Serghei, dar nu te culca pe-o ureche ca e voinic. Fii cuminte, ca nu mai ai asa mult de indurat. Si iti spun din experienta proprie ca se poate sa nu o ridici DELOC pe Katja. Este foarte greu (mai ales la inceput), dar nu imposibil, iar la tine situatia este ceva mai usoara decat in cazul meu. Fetita ta este mai maricica cu vreo 7-8 luni, te poti intelege omeneste cu ea, si in plus, o parte din zi este la gradi. Curaj!
Uite si o floricica pentru sensibilitatea din perioada asta. Hai sa speram ca trece cat mai repede, desi cred ca dupa nastere, in cazul meu, va fi mai rau decat acum, un adevarat dezastru ecologic: inundatii, viituri....ca starea vremii
.
Simona
36+ sapt si Sorina
12 Noiembrie 2004
vivighe spune:
Vai...nu pot sa cred ca deja cineva naste...stiam ca o sa vina si ziua asta dar mi se parea ca mai e asa mult...Sa speram ca totul o sa fie bine si asteptam vesti despre Papadie si bebelush.
Lyly...merci de mail.Nu te mai necaji...intristezi si pe Samburica.E destul ca-l asteptzi tu cu drag...o sa vezi ca lucrurile or sa se mai schimbe.Unii oameni reactzioneaza cam aiurea la schimbarile majore din viatza lor,dar o sa se obisnuiasca.
Adriella...tensiunea o am mica adik 10/6...da acum e bine .Tot trimestrul 2 am avut-o si mai mica(aveam si 8/5).Am inceput sa mananc ceva mai sarat si a mai crescut(io nu mancam sarat decat mancarea gatita,in rest nu puneam sare pe nimik-rosie,castravete,ou)
viviana
34w3d
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
zax spune:
Doamne, sunt asa de emotionata,

PAPADIE iti tinem pumnii. O sa fii prima care spargi gheata. Sa ai parte de o nastere usoara si de o bebita cuminte si sanatoasa
.
Roxana sa ne tii la curent, pls.
Luana multumesc mult pentru detaliile legate de patut. E super fain. I l-am aratat si sotului acum. Cam cat costa? Si lenjeria e separat, nu?
Lacri, ce-i cu tine? Tu esti cea mai curajoasa si vesela dintre noi
. Fruntea sus. Ca maine poate fii mai rau :)
Eu azi o sa merg la doctor
sa vedem cum au evoluat lucrurile. Sa-mi tineti pumnii sa fie bine, si poate ma lasa si pe mine sa ma dau jos din pat
, ca nu mai pot si am atatea de facut:
shopingeala, etc. Va povestesc diseara.

pe toate
zax
30+ 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20711;28/st/20060614/dt/-5/k/bb74/preg.png
dolcebaby spune:
VIRGI mai ai 15 zile pina la ziua ta
stiu sigur...
Pot sa-ti spun La multi ani de pe acum pt ca pe 26 sigur nu sunt acasa![]()
La multi ani VIRGI 

Dolce
virgi spune:
Dolce - multumesc frumos...iar eu am sa ciocnesc un pahar de samapanie si in cinstea bebelului tau.....vezi, si eu stiu![]()

florypop spune:

Hai Papa!!! 

Nastere usoara si asteptam vesti.
Flory
29+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
nikolett2445 spune:
salut fetelor si va
pe toate
ioana si eu am fost ieri la control si surpriza colul s-a micsorat un pic,mi s-a recomandat repaos foarte mult,dar eu oricum nu faceam mare lucru,no-spa,niste supozitoare de piafen ,care, dupa ce am citit prospectul, m-am convins ca mai bine indur durerea ,care nu e prea mare decat la efort,pt ca scrie ca sunt interzise in sarcina si alaptare,si pt tensiune o pastiluta de dopegyt,eu sunt foarte tensionata,14cu 9 chiar si 15cu9 si ca sunt cam pufoasa ,adica am cam luat apa si la degetele de la maini si la picioare.
apropo ,mi-au mai fost prescrise si nise ovule char daca nu am nici o infectie, dar asa preventiv macmiror se numesc.
ama iti multumesc ca m-ai trecut in listuta ,aratam foarte bine acolo pe pozitia 19
35+3