Mamici de mai-iunie 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 7
florypop spune:
Lacri, lasa prostiile ca ne suparam. Daca tot il astepti vrei sa vina suparat? Vezi ca tristetea ta il supara si pe el.
Hai vezi cum faci ca vreau sa vad un zambet de la tine si ceva mai mult optimism.
Pupici,
Flory
29+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
roxanaz spune:
fetelor, Papa e la spital, se pare ca naste. ii tinem pumnii sa fie totul ok si mai usor ca la Catrina!
Roxana
amalisimona spune:
He he, Papadie sparge gheata aici la mamici de mai-iunie 2006. Ii tinem pumnii sa nasca usor un bebe sanatos, papacios, cuminte si cat mai voinic....chiar daca s-a grabit sa vina mai repede
.
Roxanaz, sa mai vii cu vesti cand mai afli ceva!!!
Simona
36+ sapt si Sorina
12 Noiembrie 2004
inaioana spune:
Roxana, mersi mult de informatie.
Ii tinem pumnii Papadiei si sunt convinsa ca totul va fi in regula iar Catrina va avea o surioara grasuta si sanatoasa, tot cu ochi de peruzea!
Te mai asteptam cu vesti!

Fetelor, am fost aseara la Iosup si vestile bune ar fi ca Serghei e mai mare cu o saptamana deci avem azi 36 sapt si o zi (chiar asa , tre' sa-mi schimb semnatura
), are 2850 grame, placenta e in stare buna, IR-urile foarte bune. Vestea proasta e ca colul are numai 24 mm...
asa ca tre' sa stau cat mai linistita si sa nu o mai ridic pe Katja in brate, de parca s-ar putea...
Joi merg la Nayel sa stabilim data nasterii aproximativ, daca nu-mi face colul vreo surpriza.
Lyly, ia baga tu un buzz pe YM sa te reciclez putin, asta e atitudine de mamica de Samburica??? Noi toate il asteptam cu drag, eu mi-am programat deja iesirile cu voi in parc si la Gradina Botanica si pe cele de la piscina la programul de bebei.
Toate suntem sensibile acum, eu ieri spre exemplu m-am certat cu ala de la receptie de la CMU (pana la urma dintr-o prostie) de m-a busit plansul instantaneu! Evident toata lumea era de vina si ma simteam singura in toata aventura asta! Dar e firesc sa ne simtim asa iar singura solutie e sa ne straduim sa privim lucrurile relativ rational (in putinele momente de luciditate ale unei femei gravide!
) si sa ne dam seama ca numai furtuna de hormoni e vinovata!!!
Ia de aici : 

Ioana
35 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
virgi spune:
Roxana - multumim frumos.
Papadie iti doresc nastere usoara...

...
Wow - vine primul bebe de la mai iunie.........
dolcebaby spune:
FLORICICA GALBENA iti tin pumnii strinsi sa ai o nastere usoara si un BB sanatos 

ROXANAZ iti multumim frumos pentru veste !
Dolce
doroti_5 spune:
Hai Papa, noi iti tinem pumnii

Roxana multumim si sa ne tii la curent 
doroti_5
35+ si
Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
virgi spune:
Ina - ce baiat mare are mami!!!!!...dragul de el!!!!...
Hai ca mai ai si tu un pic...sa stai cumintica acolo....se pare ca asa te vrea bb Serghei.![]()

dolcebaby spune:
IOANA sa ai grija de tina sa stai linistita 
Si io tot 36 de saptamini am... poate nastem in aceiasi zi... pe 26 aprilie este de garda dl. doc. pe mine atunci m-a programat
Joi te duci la cabinet sau la spital ?
te
si ai grija cu colul, sa nu mai faci efort
Dolce
dilaural spune:
Woaaaaa.... prima de la noi!!!!
Papadie
Papadie
Papadie
...
Nastere usoara si numai bine tie si puiului!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png
Dilaural
30+ cu
Andreea Eliza