Mamici de mai-iunie 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 6
Irinel spune:
Neda, uitasem sa iti zic si de bebelus, da te-a lamurit Cami. Depinde putin si de spital, mie mi-au zis sa iau 10 pampersi la mine, da de fapt mi-au dat de la spital, n-a fost nevoie de ai mei, insa daca asa scria in brosurica de la spital eu m-am conformat. De imbracat, cred ca poti sa il imbraci si cu hainute de la tine da ei acolo il infaseaza si sincer cred ca ii e bine asa. Cami vad ca zice ca trebuie camasa de noapte, eu am avut pijama si asa o sa iau si acum. Iar pijamaua se deschide in fata cat vrei si foarte usor, deci e bine pentru alaptat. Tu te-ai inregistrat la spitalul unde o sa nasti? Ca la inregistrare iti dau brosurica spitalului cu toate detaliile, cel putin asa e aici.
Cami, nu stiu exact, da mie imi pare ca bebelusul tau e pregatit sa vina destul de curand, din ceea ce ti-a spus doctorul. Oricum vad ca esti in saptamana 36, deci bebe e marisor, da ma gandesc ca ar fi bine sa stai linistita in patut sa faci 37 de saptamani pline, pe urma nu mai conteaza.
Doroti, si eu as zice sa iei tratamentul cum a zis doctorul, sa nu risti. Si stai cumintica in pat. Oricum, ca si la Cami, bebe e mare deja, nu te speria.
Virgi, am uitat sa iti zic da nici eu n-as taia paturica, e pacat, e frumoasa si nu prea merge sa o tai. O sa poti sa o folosesti cand o muti pe bebelina in pat de copilas mai mare, o sa fie taman buna ca marime. Eventual poti sa o tai pe cealalta care are modelul ala simetric... Parerea mea...
Bogdana si mie laptele imi provoca arsuri cand nu eram gravida si la prima sarcina, de-asta pana bine de curand nici nu incercam sa beau cand aveam, ca ziceam ca mai rau mi le agraveaza. Da vad ca la sarcina asta e diferit. La prima sarcina ma mai lasau cand mancam mere, nu stiu de ce, da asa am observat...
Fetele, am vazut pe la aspirante ca si lui Megbeng i-a iesit testul cu doua liniute, astepta rezultatul de la testul de hcg. Doamne ce ma bucur!
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 37+ saptamani
Irinel spune:
Diana79 e intr-adevar superba lenjeria de patut pentru bebelina. Sa vezi cand o fi in patut si cu bebelina dormind pe ea... Multumesc de info. Mie mi-e cam departe sa ma duc la Warden/Eglinton, nu prea ma mai incumet la drumuri asa lungi singura cu masina. Da daca ma prinde weekendul nenascuta il iau pe sotior si dam o fuga pana acolo sa iau scutecelul.
Ariella, e greu cand exista astfel de relatii cu parintii. Ma gandeam cand citeam ca poate bebe i-ar induiosa pe parintii tai, da zici ca nici celalalt nepotel n-a reusit asta. Pupici si fruntea sus, va veti descurca foarte bine o sa vezi. Da totusi cred ca ar fi bine sa va luati macar strictul necesar inainte (pentru bebe), ma refer la lucrusoare si obiecte pentru uzul copilului, ca pat sau carut sa zici ca puteti sa mai luati si atunci daca nu vreti din superstitie sa luati de acum. Da trebuie sa ai cu ce sa il imbraci, speli, schimbi...
Irina,
Diana79 spune:
Fetelor am si eu o intrebare. Credetzi ca aparatorile la patutz sunt safety? Adica nu exista nici un risc pt bebe doamne fereste????
IRINEL tu ai folosit??? Stii cum sunt??? Eu am luat si ma gandeam ca poate nu le folosesc de la inceput, sa o las vre-o sapt 2 sa vad daca e agitata sau nu.
Eu scutecul l-am luat de la un Walmart din Richmond Hill. Acum altele nu stiu.
Ai grija de tine.
Numai bine fetelor.
Diana 31+ cu Nicole Evelyn
Irinel spune:
Diana eu am luat aparatori, le-am folosit in primele saptamani (ca doar atunci am folosit si patutul, v-am mai zis eu, noi l-am trecut pe Danut in patul al mare, a fost o solutie mai buna pentru el, asa doarme linistit-a dormit cu mine si de cateva luni cu tati). Nu cred ca e vreo problema, bebe cand e nou-nascut nu stie sa se rostogoleasca, cum il pui asa sta. Tie ti-e teama ca s-ar sufoca, sau in ce sens nu stii daca sunt safe? E important sa nu aiba perne, paturi si alte asemenea prin preajma (paturica poate sa o traga cu manutele peste fata).
Irina,
Roxana Claudia spune:
Diana 79 e foarte frumoasa lenjeria lui bb. Mi se pare mie sau cele 2 personaje din centrul lenjeriei sunt in relief?? Oricum, la noi in Romania slabe sanse sa gasesti ceva asemanator. Am cautat de am innebunit: ba era bumacul de calitate indoielnica, ba era fara baldachin etc. A propos...cred ca daca imi spui ca lenjeria ta are si baldachin ma omori ![]()
Roxana Claudia
32 saptamani
POZE CU MAMI SI BEBE
virgi spune:
Salutare!!!!
Diana79 - superba lenjeria lui bb. Intr-adevar, este una dintre cele mai frumoase lenjerii de pat pentru copii..pe care am putut s-o vad pana acum. s-o foloseasca bb cu placere.
Irinel - asa este...n-am sa le tai...am sa pun paturica in doua...ca este asa de moale...si o sa stea bb asa pe ea...in timpul zilei...asta daca nu gasim o lenjerie potrivita pentru patul ei.....Aici nu pot proba nimic in market....totul este sigilat..iar ce scrie pe eticheta noi nu intelegem...si cifrele sunt tot cu semne....dar cred ca pot comanda.. online de pe amozon..pana la urma...
CamiM - bb se poate intoarce si in ultima zi.....din ce-am citit eu..insa...am mare inceredere in lee...si ce-o spune el....asa voi face...decizia lui va fi cea mai buna pentru mine.
Tu sa stai linistita in patut...si mai negociaza cu bb al tau sa mai stea nitel acolo......
Doroty - draga mea...ai grija de tine....iti tinem pumnii sa fie totul bine pana la sfarsit.
Fetelor am reusit in dimineata asta s-o sperii tare pe bebelina...am vrut sa rasnesc niste cafea boabe...si cred ca a deranjat-o zgomotul....ca au trecut deja 2 ore....si ea nu se mai linisteste....am mai patit asa cu aspiratorul....dar acum pare sa fie tare agitata![]()
adib spune:
adriella
cu nasturii, banuiesc ca te referi la camasile de noapte de la EURO.
au nasturi. standul e la capat de rind chiar la intrare, primul stand pe unul din rindurile din mijloc.
adi si
ela 33+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10718;19/st/20060525/e/vine+bb/dt/-5/k/80f3/event.png
26octombrie spune:
Roxana, ce-i cartea caprarilor?? M-ai facut curioasa!
Carmina, cand te trezesti da un beep pe mobilul meu si te sun. Nu prea mai intru pe forum de la munca, am noua colega langa mine si nu-mi tihneste.
PuiuDana, si eu vreau intalnire!! Daca va tenteaza, putem merge undeva in 23 August, la Stadionul National, sunt mai multe terase in parc, asa impacam pe toata lumea, stam si in parc, bem si un suc, papam si un mic (cine vrea). Ce spuneti??
Lyly, am trecut prin Bamboo, era in drum spre Giulesti, unde stateau cei cu bebe. Evident ca nu am gasit, nici nu ma asteptam, da voiam sa vad si eu de ce mi s-a spus ca magazinul ala ar fi tare pe gustul meu. M-am imbolnavit. Norocul a fost ca m-a luat sotul dupa 10 minute, eram cu cardul la mine si ar fi fost jale......
Ufff. Nu ma mai duc deloc, deloc!
Zax, parca tu voiai patutz, iar eu am fost intolerabil de indolenta, am promis sa pun poza si ioc!! uite numarul celor cu patutzul laganator: didis romania, violeta negrut, la headqurters, in bucuresti, au nr. 322 65 20, 0788 519 952, iar la magazinul din timisoara au 0256 283628/214
in bucuresti parca ziceau ceva de magazin in complexul comercial din floreasca. suna si tu. Iar pozele le-am pus aici, la diverse prostii, impreuna cu o nebunie de ..ceva, un pseudo-dulapior pe roti, de la TCM, pe care mi l-am luat de cateva zile. Il voi folosi, deocamdata, pentru bebe, el era initial pentru bucatarie.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luana7312/my_photos
Irinel, ai dreptate cu pernele, e singura solutie, incomoda, da ce sa facem....
gata, fug la munca, ughhhh
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
LYLY809 spune:
CamiM, localizarea -2 inseamna ca fatul se afla la cca 2 cm deasupra spinelor ischiatice. Localizarea 0 inseamna ca fatul a coborat sau s-a angajat bine in pelvis si capul sau este la nivelul spinelor schiatice.
Acum va las, caci am o zi proasta. Probabil ca sunt singura care-l asteapta pe Samburica sa vina pe lume. Azi noapte am vrut sa fug in lume. Nu m-am simtit in stare...
Lacri
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
adib spune:
26octombrie
imi spui te rog la ce pret era patutul de care vorbesti?Ala leganator.
l-am vazut la bbexpo, dar am stat pe ginduri cam mult.
lacri
lasa prostiile. unde vrei sa fugi? din cauza unei zile proaste? una????
pai urmeaza multe milioane de zile bune!!! acum vrei sa fugi???
cauta si tu o activitate vesela si uita de sursa de necaz. nu merita sa-ti faci probleme.
adi si
ela 33+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10718;19/st/20060525/e/vine+bb/dt/-5/k/80f3/event.png