Mamici de mai-iunie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela.f spune:

Doamneeee!

Cand au trecut lunile astea? nici nu imi vine sa cred ca avem toate peste 7 luni; si deja incepem seria de nasteri.

Papadie nastere usoara, laptic mult si un bebe mancacios!

Lacri, fruntea sus! Mai avem putin si incep alte griji...

Shori la multi ani si bebelusul sa vina repede si frumos! Sa te bucuri de el!

Am vazut si eu rezultatele pentru Meg si m-am bucurat pentru ea! Urmeaza July si Simona nu?

Astazi imi vor pleca si mie mesterii din casa si va urma curatenia. Mi-am rezervat capitolul de ordine in carti, sters praf si spalat vase. In rest, delegam responsabilitatile catre domnul sot.

si noi cred ca ne pregatim de intors in burtica...incet si cu grija.

De la Ildygo eu vesti: e bine, bebelina ei este bine, dar a fost o perioada agitata la munca. In curand va intra si ea in concediu prenatal si sigur ne va mai da cate un semn.

Va pup
Mihaela
30+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;101/st/20060618/k/e328/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

PAPADIE tinem pumnii pentru o nastere usoara si o fetita grasuna si sanatoasa!!!
Nu-mi vine sa cred ca deja incep nasterile si la noi..Irinel papa ne-a luat-o inainte, mai avem putin de tot si noi!!!
ina ce mari sunteti, sa-ti traiasca grasunelul si felicitari pentru cele 36sapt!!Inca o saptamana si esti ajunsa la termen, intri in grupul nostru..a celor care stam ca pe ghimpi in asteptarea nasterii! Alia si Steluta felicitari si voua pentru bebelusii dolofani! Imediat ii trec pe listuta!
io 37+ cu Seby Poze cu noi,bebe si burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by 26octombrie

Doamna cu nume de fluare galbena, nasti pe shestache, ai?! Da vezi ca noi tot vigilente si te prinseram!! Ia sa faci bine sa nasti ushor, sa vii repede acasa si sa ne povestesti tot, asa, frumos, cum stii matale !!
iti trimit o mie de pupici analgezici (poate ti-or trebui!) si tare mi-e dor sa te mai cetesc , m-am vb si cu ioana de matale, imi zise ca pazesti patu'. las'ca macar acum tu vei fi prima care vei scapa de interdictiile vietii de gravida!!

adib si zax, pretul era de 7,5 milioane la targ. in timisoara cred ca tot atat e, in buc s-ar putea sa fie ceva mai scump, ca au distribuitori. oricum, va amintiti ca am povestit ce e cel mai fain? ca se poate indeparta partea de sus, cu patutul leganator si cu comoda si ramane pat de tineret!

Roxana, multumim mult pentru vestile despre Papa. sa ne tii la curent, da?

Lyly, doar stii ca stau in Pantelimon. vrei sa bat tot drumul pana in drumul taberei ca sa ajung la urechile matale??! pai!! daca de-acum te-apuca depresia ce ne facem?! lasa, mama, loc, vine depresia aia mare, dupa ce nastem, trebuie sa ne pastram pentru atunci!! Te pupic si sunt cu ochii pe tine, sa te vad cum zambesti!!
Ia mai mergi tu si mai uite-te la cateva din frumusetile pe care le-ai luat pentru samburel, sa vezi ce trece depresia. si in rest, daca te enerveaza cineva, da-i in cap, acum ai voie!!!!

iar eu tare suparata mi-s, nimenea-nimenea nu s-a uitat la dulapiorul meu de bebe, cu roti, de la TCM (bebe cu roti n-am, doar dulapior..)

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Eu mam uitat da miam cam sucit gitu, nu puteai si tu sa o intorci?
Mie patucu mia placut enorm, am vazut si la noi cam asa ceva, se leagana, nu?E bine ca dulapioru se misca, si imi place ca nu trebuie deschis, economie de timp.

doroti_5 35+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by ILDI25

PAPADIE NASTERE USOARA . Vai am niste emotii groaznice ,acum imi dau seama cat de repede a trecut timpul.
Fetelor eu aseara m-am simtit groaznic am avut niste dureri de burta si spate am crezut ca o sa nasc. Asa ca azi imi voi face bagajul pt. spital deja lucrurile sunt pregatite dar azi le voi pune si in geanta in caz de ceva sa fiu gata de plecare. Eu maine inchei 36 saptamani deci de joi intru in saptamana 37. Sper ca baietelul meu sa nu fie asa nerabdator si sa mai stea la dospit un pic ca mamica lui nu e inca pregatita de marele eveniment. Joi merg la doctor si sper sa vin cu vesti bune.Sunt cam speriata si mi-e tot mai frica.

ILDI 36 + DAVID

Ildi iaca si eu ma apuc de dat sfaturi, stai mai mult la pat(asta mau invatat tot fetele de aici ), ca mie miau mai trecut, defapt nu am mai avut dureri de atunci, da mai mult la pat, ma scol din cind in cind sa va citesc si iar inapoi.Ai grija.
Si am uitat multumesc tuturor burticutilor pentru grija facuta din cauza mea, numai din asta ma simt mai bine la toate.

doroti_5 35+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Pa-pa-di-e Pa-pa-di-e

Tinem pumnii pt. o nastere usoara.

VoichiV32+

poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

quote:
Originally posted by abibrinza

VoichiV tu ai um inainte de mine cu o zi si dpn dupa cu o zi.daca ai corect um pe 25.08.2005 atunci dpn e 1.06.2006 nu pe 3.vezi toate siteurile care calculeaza dpn.sunt si la noi pe prima pagina.am vazut ca-i o ica greseala cand m-am uitat sa vad cand naste papadie.

Arabela, ai dreptate. Din punct de vedere clinic, dpn-ul meu este 1 iunie dar la eco dpn-ul a iesit 3 iunie...

VoichiV32+

poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

PAPADIE, NASTERE USOARA!

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Doroti sa sti ca ma menajez cat pot , doar de mancare fac si mai aranjez prin casa dar nu depun nu stiu ce efort. Dar sunt optimista ca stiu ca bb meu e cuminte si nu vrea sa ma supere si mai sta putin in burtica .

ILDI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

PAPADIE NASTERE USOARA. TINEM PUMNII SA FIE BINE, TU SI BEBELE SA FITZI SANATOASE.

MULT CURAJ .

Ioana, Stelutza felicitari pt bebei sanatosi. Numai bine in continuare.

Lacri curaj nu mai e mult si o sa-ti tzi bebelusul in bratze si sa vezi ce mandra vei fi atunci.

Va pup pe toate si revin mai incolo de la munca pt ca azi am o zi plina si atat de sila imi este

Diana 31+ cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

nastere usoaraPapadie si te asteptam cu vesti!!!

Mamaaa ce de evenimente!
La noi acasica e inca liniste si pace. Tot ceea ce ma ingrijoreaza este ca bebelina nu este cu capul in jos la 28 de saptamani(bine, la masuratori avea 26 sapt si 5 zile). Credeti ca are timp sa se intoarca? Daca da pana cand?

Noi sambata am experimentat prima zi in care am avut gaze in stomac si balonari. Am avut dureri ingrozitoare de m-a apucat si plansu', si contractii si dureri de coloana din 5 in 5 minute si tot. Am zis ca nu se mai poate si mergem la urgenta. M-au tinut 6 ore incontinuu. am fost pe punctul sa il sunam pe Nayel dar am analizat noi problema si am zis sa mai asteptam putin. Asa ca am incercat sa ma calmez, am dat drumul la un film si l-am pus pe sotu' sa ma tina in brate si uite asa intr-o ora parca m-am simtit mai bine. Dimineata nu mai aveam nimic. Dar a fost foarte neplacut

Luana ai dreptate, e super in Zona stadionului National. Sunt multe terase si este si parc! Bine...si noi stam in zona

Va pup si hang on!!

28+ Petra

Mergi la inceput