Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute - 120

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Da Amely, exact asa e:

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Mai mult decat asa Amely,nu cred ca se poate

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

bianca..vezi, ai ajuns singurica la concluzi asta..si eu am avut initial impresia ca pot si vreau sa raman din nou gravi din prima luna dupa sarcina pierduta....mi-am dat insa seama ca nu eram moral pregatita, ca inca plangeam dupa ce am pierdut...acum problema e pusa bine intr-un sertar, nu mai plang cand ma gandesc in urma si tota energia mea e concentrata spre sarcina care urmeaza!!
amely

"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Simonette chiar ma intrebam ce mai faci,si cand vi cu o veste buna?Sa dea Dumnezeu sa-ti indeplinesti dorinta cat mai curand...

Amely ma bucur mult ca esti bine si ca te-ai linistit,si sa ne ajute Dumnezeu la toate sa avem mult doriti...

Andicu tot respectul,ma rog sa treci cat mai curand la si sa ne tragi si pe noi dupa tine...

Mirona si Adriana pe burtici,sarcini usoare in continuare...

VA pe toate

ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sa tin pumnii pentru maine lui Mishulinaaaa..
Miro..betoana va fi langa tine...maine la echo
Bianca ai de gija ca io sunt la coltz cu
in rest toate bune..si io va pe toate fara exceptie

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna dimineaaataaa!!!
Ce mai ziceti azi?

Io,is bine,in "limite". Doar fundul imi cam tremura
Asa ca ma duc! Ma duc sa aflu ce-i cu mine si daca se mai poate face ceva,ce credeati?
Multumesc Liano,Iepurica si ...la toate ca sunteti cu mine azi la Giulesti! Mooaamaaa ce aglomeratie de forumiste o sa fie azi pe acolo!
Asa ca ma duc inca de pe acum sa-mi tin rand la coada....

II tin si eu pumnii lui Miro azi la echo,sa-si vada samburelul ok! Miro,sa ne dai vesti,da?
Va si vb cand ma intorc!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Bafta multa Mishuleee

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Miro, multa bafta la eco! Vino cu vesti bune!

Mishu, iti tin pumnii stransi de tot!

Felicia, pai daca vrei te iau intr-o zi de o aripioara si mergem la Simo, mai ales ca si ea a zis ca i-ar face placere... O luam si pe Stu, daca are timp.
io Simonettu meu drag! Intr-adevar scumpa, nu am mai intrat deloc pe messenger, dar promit sa recuperez hmmm....am auzit ca e tare buna pizza la tine acolo... Abia astept!

Adela . TU ce mai faci?

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiFlori spune:

Salut fetelor! V-am cam parasit de cand m-am mutat la gravidute de sept-oct.... Iertare! Dar de cand lucraz la nemti, nu mai am timp de nimic, si inca nu am internet acasa....
Voi ce mai faceti?
Mi-era dor de voi! Pe cuvant! Doar am petrecut aici atatea ore, in asteptarea bebelusului. Si uite ca, datorita doctoritei Moisa am reusit (traiasca inseminarea - ca la mine a mers din prima!).
Va pup si sper sa mai pot intra (adica sa ma lase astia....)
Va pup!
Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.

Mishule, iti tin pumnii pentru azi! sa vii cu vesti foarte bune!!
Miro, succes la echo!
MamiFlori, sarcina usoara in continuare!

Va pe toate si va urez o zi frumoasa!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput