Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute - 120
Raspunsuri - Pagina 8

andicu spune:
Buna fetelor!
Megbeng, ma bucur c ate-ai intors pe baricade vesela si optimista!
Amely, am vazut si eu de curand, biata de tine, prin ce stres ai trecut! ma bucur tare mult ca esti bine si a fost doar o alarma falsa!
Adriana mica si , pupici pe burtici! sa-ti traiasca flacaul si sa fie sanatos! sarcina usoara in continuare!
Va pe toate Iepurila, Mishu, Ingeras, Piccaflor, Simonette, Asi, Madana, Lachi, Avalon, Miro-
si pe restul fetelor inimoase de-aici!
Andreea.Pozele mele

mcrissa spune:
megbeng inca nu au venit rusii?eu nu am incredere in analizele facute la medsana.vad ca la tine simptomele continua.nu vreau sa-ti dau sperante, dar e posibil ca testul facut la medsana sa fie grsit.am scris ceva si la aspirante despre analizele facute la medsana.cred ca nu e bine sa te apuci de un tratament pana nu vin rusii.
Mcrissa

megbeng spune:
mcrissa, nu ca te contrazic...unele analize stiu ca mai pot fi gresite, DA CHIAR HCG-UL NU AM AUZIT VREODATA!!! mi se pare imposibil! poate sa zicem, sa dea o valoare mai mica/mare decat in realitate, da sa dea zero si sa fie sricna mi se pare absolut im-po-si-bil!
"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)

iepurila spune:
Amely, iubita, sarumana de intrebare si de urare. Sa dea Dumnezeu sa ajungem toate sa ne vedem visul cu ochii.
Da facut fac stimulare (prima luna) si monitorizare. Maine am echo de Z12. Ma ingrijoreaza putin endometrul ca nu creste asa cum m-as fi asteptat. Mi-au spus fetele ca e un efect al stimularii, dar....
Sa vad maine in ce stadiu de agregare se afla.
Mishu, maine stii ca sunt acolo langa tine. Sa nu ma ignori. Stiu ca va fi bine. Cand o sa ai timp sa-mi spui si mie mai in detaliu cum le-a interpretat, ce a calculat.....
Andicu, pupici speciali pt fata deosebita.
De fapt va pup pe toate cu mare drag.
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

simonette spune:
Salut!
Va pupicesc pe toate!
Amely, chiar asaaaa!!! De ce nu ne-am vedea???
Inca mai esti ocupata? Poate te eliberezi un picutz si reusesti sa vii! Mai ales ca Stu, e in tzara pana pe 15??? Nu ma insel nu???
telefonul meu il ai, asa caaaa, te rog nu ezita sa-mi dai un semn! de asemenea ai ID-ul meu de mesenger, pe care nu prea il folosesti.....reao!
Liana, tu ai ramas de baza, lucru care nu ma mira la tine! Orice s-ar intampla tu stii sa le ridici moralul fetelor si sa le faci sa se simta bine! Bravooo!
Va pupicesc inca o data! si va doresc la toate
[ asta e nou si asa de tare imi place!!!]
Simonettu, care va iubeste mult!!!

Amely spune:
Iepu, de ce nu incerci si cu estrofem in paralel, pt. endometru? stiu ca poate de si ceva efecte secundare, dar nu e obligatoriu. Iti tin pumnii pt. maine la eco
Picca, ce mai faci scumpa mea? te-ai mai linistit? stiu ca si tu ai avut o perioada destul de grea, acum sper ca e totul bine...
Andicu, dulce si sper sa te vad
anul asta!
Madana, cand te mai vezi cu Bubulina, da-i un si din partea mea, sau poate o sa vin si eu, cine stie? Iar
asta e pt. tine!
Va simt ca pe niste prietene vechi (sau noi!) si foarte dragi, cu care impart aceleasi dezamagiri, bucurii si trairi, chiar daca ca pe multe nu va cunosc personal, totusi parca va stiu de-o viata... Nu stiu cum sa ma exprim, probabil o sa ziceti ca am luat-o razna, dar asa simt!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

Mirona spune:
cu atati pupici cati am primit ... nu am mai putut rezista sa nu va scriu. toate fetele sufletiste de pe aici.
sunt rupta ... acum am ajuns acasa de la scarbici .. ca doar pe nemtii astia idioti nu-i intereseaza ca esti sau nu gravida ... cand e vb de proiect ... stai si ore suplimentare ... chit ca ai burta sau nu.
fug in patutz .... dar nu puteam sa nu trec pe la voi si sa imprastii niste in dreapta si in stanga.
Maine mergem din nou la eco. Sa-mi tineti pumnii stransi va rog frumos, sa fie totul in ordine.
Va multumesc ca existati, prietenele mele dragi.
Miro

am o nepotica talentata

Bianca B spune:
Buna seara la tota lumea
Va spusei de umflatura de la sanul drept saptamana trecuta, acum nu mai e atat de evidenta dar locul e dureros, CM ar trebui sa vina zilele astea asa ca astept cu nerabdare evolutia care sper sa fie involutia umflaturii. Am inceput sa reduc trat naturist cate putin caci am auzit ca nu e bine sa-l intrerupi brusc. DAR azi am realizat ceva care mi se pare foarte important, cel putin pentru mine: TREBUIE sa-mi vindec in primul rand sufletul, caci nu are rost sa inghit ceaiuri si droguri printre lacrimi, poate ca ele or face bine organismului, dar daca eu ma zbucium si ma dau de ceasul mortii si nu dorm noptile, trat nu are cum sa-si faca efectul. Asa ca ... TREBUIE sa ma linistesc, dar cum? lucrez mai mult, ca de' poate oi dormi mai bine de la oboseala, dar am sfarsit prin a cadea de oboseala si insomnie si a ma certa cu sotul. Stiu ce trebuie sa fac dar nu stiu cum ...
Fetelor multumesc de sprijinul acordat, de pupici si incurajari si sper sa va pot rasplati candva.
O seara frumoasa si o noapte pasionala
Bianca