Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute - 120
Raspunsuri - Pagina 10

megbeng spune:
mishu, sunt si eu ca tine la coada acolo, da..iti tin de urat si sunt cat se poate de sigura ca e totul OK
miro, asteptam datele cele noi, de la cea mai fericita gravidutza!
mamiFlori
liana, cred ca nu am fost pe faza...ce analize ti-ai facu tu?
"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)

megbeng spune:
a, si sa va mai intreb ceva..sa va dati cu parerea doar...credeti ca asa cum ORICE analiza poate fi gresita, ar putea fi gresit vreodata si un HCG plasmatic? ca asta e primul lucru care m-a intrebat barbatu dimineatza, dupa ce s-a trezit cu mana pe tzatzele mele..de fapt a fost a doua intrebare, dupa ce i-am raspuns la prima ca nu, nu mi-a venit CM
va rog sa intelegeti ca nu e vorba de sperante false..de data asta sper sa apara odata rusii, sa iau numaratoarea de la capat, dar as vrea nici sa nu fiu ignoranta si sa excllud vreo varianta in scenariul asta al meu...
"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)

Kariris spune:
quote:
Originally posted by megbeng
mcrissa, nu ca te contrazic...unele analize stiu ca mai pot fi gresite, DA CHIAR HCG-UL NU AM AUZIT VREODATA!!! mi se pare imposibil! poate sa zicem, sa dea o valoare mai mica/mare decat in realitate, da sa dea zero si sa fie sricna mi se pare absolut im-po-si-bil!
Nu vreau nici eu sa te contrazic si nici sa te dau peste cap, dar la Medsana se gresesc analizele!!! si nu la modul ca nu le efecueaza bine, ca ies valori mai mici sau mai mari decat cele reale...nush ce naiba fac, am impresia uneori ca le incurca efectiv. Uite exemplul meu, anul trecut: eu VDRL-pozitiv, Clamydia pozitiv, sotul ambele negativ facute la Medsana. Bineinteles ca le-am repetat in draci si peste tot au fost negative. am ajuns pana sa le fac nu numai "calitativ" ci si "cantitativ" la Cantacuzino si nu mi-a iesit nimic. Ei de asta ce parere ai?

megbeng spune:
lachi, nici eu nu te contrazic ca ma contrazici ca o contrazic pe mcrissa...ba de fapt nici macar nu mi vine sa rad, pentru ca si mie mi-au oesit in toamna 2 analize GRESITE: VDRL SI ....TA-DA...RUJEOLA!!! iti dai seama prin ce am trecut si eu, ca si la noi sotul era cu VDRL negativ si cuminti si seriosi amandoi..iar de rujeola fusesem vaccinata...le-am repetat si m-am linistit , desigur..la rujeola incurcasera IgM cu IgG ..si stiti ce ma gandesc? daca nu aveam nici o notiune in domeniu si ma duceam la dr, cu analizele astea in ipoteza in care sarcina mergea bine..oare ma punea sa fac chiuretaj?
ma gandeam sa mai fac un test de pipi maine dimineatza...o sa fie o sapt de intarziere, ce ziceti?

Liana30 spune:
Mishuleeee sunt aici si te astept!!!
mamiFlori ma bucur ca esti bine..si mie mi'a fost tareee dor de tine..ce mai face fetitza ta?adica frumusica ta?
Miro si pe tine mama te astept cu vesti buneeee!!!
megbeng am repetat analiza de clamydia..
lachi io am faut analizele..ureaplasma,listeria,mycoplasma si sotzul urocultura.la Medsana.toate au iesit bune..crezi ca ar trebui sa'mi fac griji?
sa le mai repet???tu ce zici?
"Nimic nu-i imposibil!"

megbeng spune:
si inca ceva, lachi, de ce sunt eu mai toma-necredinciosu acum..e drept ca am auzit de tot soiul de analize gresite la medsana, dar de HCG nu am auzit niciodata..absolut niciodata..azi ma intalnesc cu o colega care lucreaza la medlife si de la ea stiu, fara nici un interes ascuns, ca au laborator bun si medici de alb lafel de buni..sa vad in cate zile se lucreaza la ei HCg-ul plasmatic. parca vad ca ma ia de urechi doctoritza mea care mi-a zis sa merg la ea din prima zi de intarziere :D

Kariris spune:
Liana, eu sper sa fie bune! nu te gandi ca sunt gresite.
Mi-aduc aminte ca atunci cand mi le-au gresit mie si eu imi faceam probleme daca cele care iesisera bine sunt cu adevarat bune. Chiar vorbeam cu sotul meu..dupa ce am aflat ca le-au gresit "mai, nu am eu sifilis, dar daca am sida? ca aia a iesti bine! imi facusera nervii pane, nu gluma!" io oricum nu mai fac nici o analiza la Medsana!
Meg, io zic sa mai repeti un tes de urina sa fii sigura.

Kariris spune:
pai cu ce e mai prejos Beta Hcg-ul de cat "orice analiza"???? Se incadreaza in categoria "orice analiza"! si la fel de bine poate fi gresita. Mai, eu sunt patita rau la ei si nu mai am incredere nici sa-mi fac grupa sanguina la ei. Eu nu zic ca nu sunt in stare sa le faca, ci ca desteptele alea aiurite pot gresi cand redacteaza rezultatele si sincer nici nu ma intereseaza cum le gresesc eu una acolo nu mai fac analize.

megbeng spune:
he-he...mult mi-a mai luat sa ajung la "gandul cel bun"...mi-am facut programare pentru maine, la dr mea..si, ce noroc, era un loc liber, unul singur, fix maine...iupiiii....pai o sa ma duc sa isi bata ea capul, ca doar de aia e doctor, nu? ma gandeam ca cel mai bine ar prinde o ecografie, sa vedem si ovarele ce fac si cum mai arata zona dupa AC, poate aflu chiar un rezultat la intarziere.
pana acum am zis sa nu imi fac programare ca poate apar rusii, si sa nu merg degeaba..si asa evit sa mai dau bani pe teste, ca luna asta situatia financiara nu este absolut deloc roz :(
lachi,

Liana30 spune:
lachi si io sper dar stii cum e vorba aia.."speri mata dar speri degeaba"
o sa le repet dar nu stiu cand..pt ca aici la mine nu vreau ca m'am cam saturat..
hai sa va spun si voua una bunaaaa..
fini mei s'au hotarat sa o puna de un bb..toate bune si frumose..dar trecu o luna..2,,3,, si nimik..au mers la dc aici si i'a dat doar ei sa faca analizele..adica PAP,,hormonale,,si Histero..ca pe la noi asa se da..acum s'au mai luminat si ei si iti mai baga cate o calmydie,,o toxoplasmoza..etc..le'a facut si au iesit ok..apoi i'a dat lui spermograma..a mers la un cabinet cu mare renume pe aci pe la noi si hop..tzop... ce credeti...??? zerrooooooooooo..zerooooooo..
au fost distrusi!!!
in urmatoarele zile nici macar nu mai vroiau sa discute ceva legat de bb..apoi a venit ziua in care trebuia sa'i vina CM..si..si..pauza!!!
nu a venit!!!nu!!!!
va dati seama ca atunci cand m'a sunat si mi'a zis am crezut ca isi bate joc de mine.....ma gandeam cine stie o fi vreo dereglare ceva,,,pai cum draku sa ramana asa fara nici un "gica"..am si fugit cu ea la "cabinetul cel renumit" si a facut betaHCG...la noi dureaza 10 zile pana iti da rez..sau ma rog dura atunci..
va dati seama ca in 10 zile a facut 10 teste..toate pozitive...si cand a venit rezultatul ..era gravida cu diploma
atunci am intrebat'o pe asistenta de la cab..cum va explicati donsoara???
la voi a iesit zero si uite ca ea e gravaida!!!!
stiti ce mi'a raspuns??????de imi vebnea sa o strang de gat!!!
cica ..pai io stiu ce a facut d'na?????pe unde s'a plimbat????
special au repetat analiza in alta parte si a iesit buna!!!
deci concluzia ..se poate si cu zero nu???????
"Nimic nu-i imposibil!"