x
Raspunsuri - Pagina 3

Guestus spune:
Pina una alta omul bea 4 beri...cca. 1 litru de bere de 5%.
Nu bea 10 si nici 100. Ca sint sanse sa faca si sa dreaga este alta problema. Poate ca stie sa se controleze.
cu fumatul este nasol...dar daca se lasa de fumat mai face 5 colaci.
cipcipcipcipcip...bea poporul in spania vin la masa de prinz?

katty spune:
quote:
Originally posted by april
ce noroc pe mine ca al meu nu bea bere decat la cate un meci
vara mai ia una-doua pe saptamana, acasa.
cu baietii "la o bere" nu obisnuieste sa iasa
Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln
Cred ca sotii nostri sunt frati! Seamana, cel putin in privinta asta! Si nu are burta!
Catalina & Andrei (3ani si 8 luni)

"Imaginatia este mai importanta decat eruditia..."
(Einstein)

creatza spune:
quote:
Originally posted by kattyquote:
Originally posted by april
ce noroc pe mine ca al meu nu bea bere decat la cate un meci
vara mai ia una-doua pe saptamana, acasa.
cu baietii "la o bere" nu obisnuieste sa iasa
Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln
Cred ca sotii nostri sunt frati! Seamana, cel putin in privinta asta! Si nu are burta!
Catalina & Andrei (3ani si 8 luni)
"Imaginatia este mai importanta decat eruditia..."
(Einstein)
Sincer eu nu inteleg la ce ajuta comentariile de genul asta. E un fel de: ah, ai un cutit in spate, ce nasol de tine, il mai rasucim si noi un pic, dar ce bine de noi ca nu-l avem...

aiamoni spune:
Cineva a spus aici ca e ok daca sotul bea cu prietenii, dar e grav daca bea singur. Nu pricep de ce. Sotul meu nu iese cu prietenii la bere, dar o data sau de doua ori pe saptamina isi cumpara cite o bere sau niste vin si le bea acasa, cu mine, in timp ce ne uitam la vreun film, sau in weekend in timp ce repara cite ceva prin garaj (adica singur). Ce e rau in asta? Eu una prefer asa mult mai bine decit sa dispara citeva ore cu prietenii, unde sansele sa se opreasca dupa o bere sunt cam reduse, nu? Gresesc?

Natasa spune:
SOtul meu bea numai ceai si ala de tei :) Glumesc, evident. SA stiti ca noi bem dupa cina (ca aia e masa noastra de baza) cite un pahar de vin sau bere si nu ne consideram alcoolici.
Nu stiu dupa ce cantitate devine un pericol, dar daca cele 4 cutii de bere sint zilnice, daca parintii lui sint alcoolici (si din pacate asta se transmite, nu e de gluma), atunci chiar ar trebui sa iei masuri mai drastice decit simple certuri- doctori, medicamente, schimbat programul, mai multe plimbari si iesiri in doi...Stiu ca e simplu de zis, ca stilul de viata nu se schimba precum pantofii, dar poti sa incerci sa-l sustii in efortul asta!

Nadia1976 spune:
quote:
Originally posted by zanazanelor
Ce sa-i mai spun ca face burta? Are o burta de zici ca maine naste tripleti... Trebuie sa il plac si cu burta si fara ea, nu?
Degeaba ii spun si ma ratzoiesc la el. Nu se prinde nimic de capul lui... Si sunt tare suparata...
Si al meu are burta maaaaare; si, culmea! a facut-o de cand ne-am mutat impreuna, asa ca da vina pe gatitul meu; eu sunt slaba rau, si ii tot spun ca-i de la bere, ca doar din aceeasi oala mancam. Stiu ca e de fapt, de la amandoua, combinate, gatitul+bere, ca asa sunt eu, pot manca un vagon de mancare/zi, tot nu se pune nimic.
Cu ratoitul la el... sa stii ca nu intotdeauna functioneaza. Cu al meu, cand ma astept mai putin, atunci functioneaza, dar in general e un mare incapatanat, cu cat ii spun mai mult, cu atat nu face; si al meu bea bere, zilnic si mai mult decat al tau; mult mai mult. Si sa-ti spun drept, nu stiu de ce, dar pe mine NU ma deranjeaza; singurul lucru ce nu l-as accepta e sa bea si apoi sa conduca; dar nu conduce nici macar dupa 2 beri, ca stie ca fac urat. Nu stiu cum l-ai putea convinge, incearca sa-i explici calm ca te preocupa acest obicei al lui, ca te ingrijoreaza sanatatea lui; eu o singura data i-am spus sotului meu asa: "Daca vei deveni alcoolist, te duc la o clinica de reabilitare si te las acolo vreo 3 luni, nici n-o sa te vizitez macar." Pana acum, daca a fost nevoie sa stea fara bere o zi-2-3-o saptamana, nu a fost problema, inca; daca vreodata va deveni o problema, nu stiu ce voi face, dar sunt sigura ca voi gasi solutia.
Te pup si-ti doresc sa gasesti solutia cea mai buna.
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!

Carmen_Marieta spune:
si la mine bea bere, dar nu atat de mult.. dar nu m-0am alarmat pana acum, mai ales ca dak nu are cateva zile nu simte nevoia.In general bea cand iesim pe undeva(cu prietenii)sau cumparam o sticla de 2 litri din care bea 2 seri...

angy11 spune:
Eu am o soacra care in viata nu a stiut sa se distreze,nimic nu-i cadea bine,l-a cicalit pe socrul meu cat a putut.Rezultatul,femei,chefuri,etc.
Mie mi-a placut berea la maxim,familia mea consuma dupa masa de pranz,cate un pahar,m-am invatat,dar dupa sarcina cu al doi-ea copil nu am mai tolerat bauturile alcoolice,dar sotului nu-i interzic nimic,nu exagereaza,dar trebuie sa fie in casa,burta are,dar fara bere ce ar face chiar si Al Bandy? 3-4 beri e alarma,dar poate fi si mai rau.Lasa-l asa ca isi revine,sa n-o ia pe spirtuase.