x

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Cred ca nu ti-a spus ca i s-a interzis consumul de bere tocmai pentru ca stie care este parerea ta referitoare la acest consum de 4 beri zilnic.
Si noi bem bere dar ocazional.
Aseara nici nu am putut termina o cutie ca eram rupta...

Nana Motoc
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danaconnex/album?.dir=/7fa0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Dar o bere cu si una fara alcool pe zi e OK sa bei? Asa bea sotul meu. Si uneori mai bea in loc de asta doua Radler- bere cu limonada. Eu foarte rar beau bere sau alta bautura alcoolica.

Berea la sticla are jumatate de litru, cutiile sunt tot de 500 ml presupun... doi litri de bere pe zi mi se pare o cantitate mare.

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Faptul ca ar iesi la o bere cu baietii nu mi se pare asa rau,dar daca bea si singur...asta-i cam nasol...

Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bogdan_ant spune:

ca ultima solutie incearca sa-l "atragi" acasa cu "ceva" intelegi, asa va iesi si din anturaj, si ii va face si placere, si poate va uita de bere daca nu va mai avea putere sa se duca pana la frigider, :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IEPU spune:

Eu stiu ca chiar si berea da un soi de dependenta. Daca bei 4 beri timp de o saptamana, in a 8a zi o sa-ti trebuiasca din nou cele 4 beri.
As incerca sa am in casa altceva tentant la ora la care vine: gheata + un blender + o carte de retete de cocteiluri fara alcool + "materiale" + RABDARE. Si sa i le prepari tu macar pana se obisnuieste cu ele in loc de bere.

Magda, mami de Horia (20ian1997) si Matei (3oct2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Zinazinelor, eu nu cred ca el va renunta de buna voie...Alcoolismul este ereditar si faptul ca parintii lui le au cu bautura este un lucru in plus care ar trebui sa-l faca sa se gindeasca de 2 ori. Eu zic ca e bine ca ai pus piciorul in prag si ca nu-i dai voie sa bea, macar in preajma ta sa stea cu frica, dar exista riscul bineinteles sa stea cit mai mult plecat de-acasa ca sa faca ce vrea el. oricum eu zic sa nu te lasi pentru ca daca-si da friu liber exista riscul sa ajunga in curind la 10 beri pe zi, nu 4, si de-acolo cine mai stie unde se poate opri.
Eu nu stiu domne ce are bautura asta de unii sint atrasi ca mustele la kk , dar stiu ca cei cu hobby-ul asta sint fooooarte greu de convins, isi gasesc singuri toate scuzele din lume ca sa o traga la masea. Daca ar fi dupa mine ar trebui interzis alcoolul si clasat ca drog (ceea ce de fapt si este) ca multe probleme aduce
Cum ziceam, e bine ca pui piciorul in prag, pina nu e prea tirziu, macar sa incerce sa-si modereze consumul.

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Dar pe tine cu ce deranjeaza ca bea 4 beri/seara? Nu cred ca se imbata si nici ca te altoieste dupa 4 beri.

Fa-i o surpriza placuta...cauta un job si emigreaza cu el in Arabia Saudita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Pai Guestus e sigur unu din clientii care bea bere in loc de apa, d-aia i se pare normal

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda raluca spune:

zana, iti inteleg supararea foarte bine,stiu despre ce este vorba. Din nefericire, am trait cu o persoan dependenta de alcool. Si chiar asa se incepe, cu o bere zilnic, doua beri zilnic ... Si lui ii interzisese alcoolul si cu referire si la bere (foarte multi se pacalesc, spunand ca este slab alcoolizata si merge). Dar nu merge: berea, in afara de ingrasare si burta specifica, e foarte periculoasa si pentru cei cu orice forma de diabet, plus probleme sexuale mari.
Dar, am invatat si ca pana persoan respectiva nu vede pericolul, nu recunoaste ca are probleme,nu se va rezolva niciodata. Iar problema undeva exista, nu poti da vina numai pe ereditate. Si au nevoie de foarte mult sprijin, este foarte greu si pentru ele. Pe langa chinul nostru, chiar daca nu ne mai dam seama, le este foarte greu sa se lase.
Sunt prea multe de discutat despre asta, din pacate. Este traumatizant pentru toata lumea: cuplu si copii.
Iti doresc sa reusesti sa te apropii de sotul tau cat mai bine si sa rezolvati problemele de fond impreuna. Iti tin pumnii!
Eu nu am reusit, dar acum sunt fericita, in luna mai ma casatoresc cu un barbat testat din greu pe acesta tema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Zana, la noi nu e zilnica berea... insa daca nu este berea, este vinul. Parerea mea: da, ar trebui sa te ingrijoreze. Din 4 se ajunge la 5, la 6... aveti copii, nu? Nu e bine sa vada zilnic un tata cu cutia de bere in mana. Nu e bine sa vada o mama care aproba acest lucru. Si nu e bine nici sa va vada zilnic certandu-va pe aceasta tema. Nu prea am sfaturi sa-ti dau, ca n-am idei ce se poate face cu barbatii astia...
Bogdan, chestia cu motivul mi se pare o scuza tipic barbateasca. 99,99% din populatia adulta are motiv de si totusi nu o face toata lumea. Noi cum rezistam? El bea, se cearta cu noi pe tot felul de kk-uri, nu ma ajuta la copii, doar observatii si observatii, petrece mai mult timp cu ma-sa si cu prietenul lui decat cu noi, si inca sustine ca el are motiv sa bea...

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Mergi la inceput