x
Raspunsuri - Pagina 4

Nadia1976 spune:
Zanitzo, ca tot m-ai intrebat: daca ai fi tu in locul meu, cred ca deja l-ai fi ; are zile si zile; are zile in care poate bea 1-2 beri, dar are zile, mai ales daca are si companie cand bea cate 8-10 beri/seara. Ei, acum ce mai zici de al tau??? Vezi ca nu e chiar asa de rau?! Tu te iei de 'bietul' om ptr. 4 beri.
Glumesc, iubita, inteleg ce spui; cred de fapt ca un barbat devine alcoolist de multe ori si din cauza femeii cu care isi imparte viata, asta ptr. ca ea ii permite (nu ma certati, am zis 'de multe ori', nu inseamna 'intotdeauna); adica: femei ca mine pe care nu le deranjeaza si incet-incet, inainte ca vreunul din ei sa-si dea seama, el e dependent de alcool deja. Eu sper sa nu ajung acolo... dar, nu zic 'hop'.
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!

Nadia1976 spune:
Zana, iti urez succes in lupta ta impotriva berii; din pacate, nu am solutii, nu te pot ajuta cu nimic, decat aratandu-ti ca se poate 'si mai rau'...
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!

Guestus spune:
quote:
Originally posted by zanazanelor
Mai fetelor, va spuneam ca am vorbit cu doctoritza la care urma sa se duca sotul meu, din nou, pentru interpretarea analizelor. Imi promisese ca va face tot posibilul...
Aseara mi-a venit sotul acasa cu rezultatele analizelor, cu amendamentul ca trebuie sa tina regim, sa se lase cu totul de bere, vin sau orice altceva (recomandare de la doctoritza), pentru ca are colesterol mare si grasime in jurul ficatului
... M-a intrebat la un moment dat daca am vorbit ceva cu doctorita...i s-a parut lui ca l-a cam luat asa, cu exemple de viata... N-am recunoscut nimic...like an angel
...
Cica de saptamana viitoare nu o sa se mai atinga de bere...chiar era tristsi suspina dupa noul Ciuc la 1 litru pe care nu mai apuca sa il guste
...
Va tin la curent...
Am mai vazut eu "grasime in jurul ficatului" la borcanele de "pateu de rata". Cred ca de acolo s-a influentat dna doctorita

mamica dulce spune:
hopa zanazanelor m-ai atins rau de tot cu berea:)! .ce mai face sotzul tau?S-a lasat?sper din suflet ca da,mai ales ca pe tine te deranjeaza atat de mult.Si pe mine m-ar deranja daca sotzul meu ar bea zilnic.
Cat despre berea in sine..numai de binee una dintre putinele bauturi alcoolice care imi plac,pe care le beau cu placere si la orice ocazie.In seara asta,deosebita dar nu intru in detalii,am baut 4:)
Atata timp cat e ocazional nu-i bai, dar zilnic cate 4 te cred ca esti foarte ingrijorata si mai mult decat atat.
Sotzul meu bea numai bacardi-cola,insa are zile (rare) cand bea o sticla si saptamani intregi cand ii ajunge una.La genul ca bea un pahar la un film.Daca ar bea zilnic ...as fi postat si eu demult.
In schimb naveta mea de bere e tot timpul pe balcon
lasand gluma la o parte,tatal meu a avut perioade cand bea foarte mult si era groaznic pentru mama(nu ca facea scandal sau altceva,dar eu abia acum inteleg de ce era atat de nefericita,cand eram copil imi canta,imi dadea bani si-mi spunea poante,asa ca mi-era greu sa inteleg) Pe vremea aia,fiind mare sef,tata era invitat mereu la chiolhanuri de catre colegi.la orice ocazie,trebuia sa fie si el prezent,altfel nu mergea si ajunsese intr-o faza in care de la un pahar era turta,el ditamai zdrahonul,care bea o noapte intreaga.Asta e foarte aproape de alcoolism.In fine,si-a revenit singur,si ajutat de mama ,prin metode naturiste.
Ca sa-tzi raspund strict la intrebare,,da,ar trebui sa te ingrijoreze in momentul in care bea zilnic si il vezi ca simte nevoia sa bea,si reactioneaza suspect cand nu are cum sa bea cei 2 litri de bere.
Personal,eu sunt de acord sa-i bage doctorita "strambe" cat se poate,poate pe ea o asculta,pentru ca sunt putine sanse sa realizeze el ca deja este o problema.eVIDENT;ASTA AR FI IDEAL:
Sa auzim numai de bine!
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Littlelight spune:
quote:
Originally posted by nematics
hehe
iar eu stiu un medic ccc cardiolog care recomanda pina la 2 litri de bere pe zi (dupa greutatea corporala), pentru scaderea tensiunii!!!
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
Scuza-ma...dar ala sigur e medic?
Am citit cu ceva timp in urma,intr-o revista de specialitate,ca berea creste tensiunea.Iar lucrul asta mi-a fost confirmat de mai multi medici,dupa ce o ruda acuza palpitatii si tensiune marita in urma consumului(chiar si scazut) de bere(indiferent de calitatea acesteia)...
Eu,personal,n-as incuraja consumul de alcool nici ca terapie...Pentru unii este atat de usor sa cada in aceasta capcana,mai ales daca au avizul unor astfel de "medici"
PS. Intamplator am si o prietena careia un astfel de medic i-a recomandat sa consume bere si in perioada sarcinii si dupa...cica pentru a spori cantitatea de lapte...aiurea...ca a alaptat doar aproape o luna...
Sa tot ai incredere in medici...nu?

Littlelight spune:
BTW ...nematics....maimutoiul cu limba scoasa de la inceput nu e pentru tine,ci pentru medicul ala......oops...nu-i asa ca nu esti medic?