Mamici de iulie - august 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Kehleyr si geliza ce dulci sunt fetitele voastre!!!Abia astept sa am si eu fetita mea
Fetelor ce bine ca voi puteti sa tineti dieta.Eu nu am putut niciodata,de aia am nevoie de sala de aer.Offf ma apuca groaza cand ma gandesc cat o sa am de tras dupa nastere.Niciodata nu m-am ingrasat prea tare tocmai de teama ca nu o sa pot da jos,dar acum nu mai depinde totul de mine,trebuie sa mananc pentru bebe si cand vad cat ma ingras ma ingrozesc.Pe cuvant ca nu mananc exagerat de mult!Dar aceeasi problema...nu pot sa renunt la dulciuri.
Kehleyr astept reteta

27+

mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

map, saru' mana mult de tot pentru dieta. a mers downloadu-ul.

luiza 26+ si mic si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

burticutelor, va rog din nou sa-mi tineti pumnii, ca pe la 17 ma duc la echo sa vad ce mai face bb. nu am mai fost de 5 saptamani si nu mai pot de nerabdare.

luiza 26+ si mic si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Fetelor, hai sa va spun ce maninc eu in ultimul timp si ma simt foarte bine:

Dimineata: un cappuccino+ o felie de paine neagra cu unt si gem sau un baton de musli

La pranz:
-o bucata de carne la gratar (de preferinta pui, peste sau vita, dar eu puiul nu il suport, asa ca maninc doar vita sau peste si din cind in cind file de porc, dar asta din urma nu e recomandat)
-garnitura de salata (salata verde, ceapa verde, ridichi, rosii, castraveti, un ou fiert si branza rasa, cu ulei de masline si otet sau zeama de lamaie). Se mai pot pune morcovi rasi si telina rasa. Oricum, exista o gramada de combinatii de salate, dupa pofta fiecareia.

Seara:
-o salata cam in genul celei de la pranz, cu
-legume fierte (cartofi,morcovi, brocoli, fasole verde, etc., la alegere) sau iarasi o bucata de carne la gratar.

Intre mese maninc fructe, iaurt sau branza exquisa.

Eu ma inteleg foarte bine cu felul asta de a manca. Si inainte de sarcina tot asa mancam, dar in primele luni, din cauza gretzurilor am mancat total aiurea. Bine ca acum mi-am revenit la normal!

Dar acum sa nu credeti ca sunt anormala: din cind in cind mai maninc si cite o prajitura, inghetata, sau ciocolata. Ca altfel mor de pofta!!!!!!

Cristina, 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Amabella ma bucur ca a mers. Ne documentam bine si ne punem pe regimul Monti, vad ca suntem deja cateva sa ne sustinem reciproc

Monica si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Fetelor si eu ma apuc de regim. Dar va trebui sa ma organizez in asa fel incat sa imi fac de seara pachet pt la servici. Si mi-as face eu fripturica seara pt pranz a doua zi dar va inchipuitzi ca ma pot abtine sa nu mananc gratar si in timp ce il fac? Ma rog, gasesc eu o metoda. O sa citesc si eu Monti sa vad cam care e treaba poate se lipeste ceva de mine :)).

Kheyler multumim pentru sfaturi, tu ai experienta si ne prind bine niste indicatii. Eu una oricat de greu ar fi nu prea as suporta pe nimeni in preajma - mama, soacra, cumnata. Prefer o prietena si pe sotz iar mama, soacra, cumnata sa vina doar in vizita. Cel putin asa zic acum o sa vad eu atunci. Ideea e ca pe mine prea multa lume in jur ma streseaza si decat o mama stresata mai bine una obosita.

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Iulia, felicitari pentru prima steluta

Eliza 21+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Cristina_Ana cand sunt acasa si eu pot manca cam ca si tine, uneori mai inlocuiec carnea cu oua fierte. Insa cand sunt la munca, si cam in general aici, sunt nu prea reusesc pentru ca seara cand ajung acasa la 7 nu mai am chef sa stau de fripturici pentru atunci si a doua zi Mai manac chinezeste la pranz cand sunt la munca, acolo am legume si carnita si un pic de orez, da tot nu este ca atunci cand as sta acasa si as putea sa fiu mai ordonata.

Slava Domnului ca am trecut si eu peste greturile de primul trimestru, am si acum dar mai slabe ca intensitate, si pot manca mult mai ordomant ca inainte. Si gata cu cola, mai beau dar rar, insa tot poftesc la ea

Monica si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Map, intr-adevar la serviciu este greu sa tii un regim. Eu am intrat deja in concediu si imi este mai usor.
Dar si cind eram la serviciu incercam sa respect cele scrise mai sus. Eu imi cumparam legumele si faceam salatele acolo, in pauza de masa. Gratarele ori le faceam dimineata acasa (ma sculam mai devreme) ori comandam de la un restaurant din apropiere de unde mananca colegii mei de obicei. Mie nu imi este greu sa tin acest regim pentru ca am observat ca mancarurile grase si prajelile imi fac foarte rau. Am o bila care functioneaza mai greu. Iar salatele de tot felul imi plac la NEBUNIE!
Cristina,28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Multzumesc Eliza, sunt mandra de stelutza mea.

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png

Mergi la inceput