Mamici de iulie - august 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 10
July25 spune:
quote:
Originally posted by iulenca
Neatza gagici. Slabutza activitatea pe forum in weekend de unde deduc ca v-atzi bucurat la greu de caldura si soare.
La multzi ani cu intarziere sarbatoritelor.
Fetelor mai sunt 5 zile pana la intalnire si listutza e cam goala.
Va urez o saptamana super frumoasaa. Pupici.
Buna ziua, burtici !
Sunt oin 25 saptamani si din noiembrie tot incerc sa intru pe forum si pana azi nu am reusit.
Am si eu cateva intrebari : 1. cum fac sa ma inscriu si eu pe lista gravidutelor de iulie-august 2006 ( eu am DPN 25 iulie )?
2. despre ce intalnire este vb.? Pt ca sunt amatoare.
3. Cum imi activez si eu PM-ul ?
Hai ca v-amSorry !
July25,25 sapt.+ si mama lui Andrei (30.11.1996)
iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png
she_wolf spune:
Fetelor, sa stiti ca eu ma bag la Monti faza 2, dar dupa Paste, ca pana atunci mai am si niste aniversari si sigur calc pe bec.
Trebuie sa ma pun pe studiat faza 2 pentru ca n-am ajuns niciodata la ea pana acum
si nu stiu foarte bine ce si cum. Daca va apucati pana atunci, va fac galerie. 
Daca mai este careva interesata de dieta asta si nu poate s-o downloadeze de pe linkul dat de Map, sa-mi spuna ca i-o trimit pe mail.
cristina_ana, suna bine cum mananci tu. 
iulenca (felicitari pentru steluta
), map, pentru la serviciu nu-i musai sa va luati fripturica, puteti sa faceti salate si cu oua fierte si mai luati pe langa un iaurt semidegresat, de ex. Mancati seara fripturica. ![]()
Claudia
(21+) si
Cristi (16.12.2002)
Amabella spune:
cristina_ioana, sabana, pumpkin, adelapop, mamanati, unde ati disparut, dragilor? ma ingrijorati!
nu mai zice nimeni nimic de intalnire? daca nu ne organizam, nu mai ajungem sa o facem sambata asta. pumpkin, salveaza-ne!
luiza
26+ si
mic si iubit
dandana spune:
buna burtici,
am trecut sa va citesc si sa va spun ca suntem bine
eu nu am curajul sa va spun cate kg am luat daca vad ca voi sunteti atat de atente! eu la inghetata NU renunt!
bebelina mea se misca jos de tot, ma tot loveste in vezica si ovare, rautate mica 
in rest, ma misc cam greu si trebuie sa-mi caut pantofi ca eu nu am decat o pereche fara toc ![]()
nu cred ca ajung la intalneala, nu-i prea bine aleasa acum in ajun de sarbatori
va pup!
dandana
25+
July25 spune:
quote:
Originally posted by dandana
buna burtici,
am trecut sa va citesc si sa va spun ca suntem bine
eu nu am curajul sa va spun cate kg am luat daca vad ca voi sunteti atat de atente! eu la inghetata NU renunt!
bebelina mea se misca jos de tot, ma tot loveste in vezica si ovare, rautate mica
in rest, ma misc cam greu si trebuie sa-mi caut pantofi ca eu nu am decat o pereche fara toc
nu cred ca ajung la intalneala, nu-i prea bine aleasa acum in ajun de sarbatori
va pup!
dandana25+
Buna seara !

Sunt si eu o
in 25 se sapt.cu DPN-ul pe 25 iulie dar una atat de toanta incat la primul meu contact direct cu voi mi-am postat oful in interiorul msj.lui iulenca.Dear dandana,bv tie si felicitari
. Ma bucur ca mai vad pe cineva care gandeste ca mine.
Pai de cate ori avem ocazia in viata asta sa mancam ce vrem si mai ales...cat vrem ? Kilogramele...da-le-ncolo !!! Noi le punem, noi le dam jos cu putina vointa. Totusi, felicitari deasemenea si burticilor care se pot abtine.

Eu una am ajuns aprox.cat Casa Poporului, doar ca inca nu mi-am instalat sensul giratoriu.
Dar ma simt asa de bine si de fericita si sotul meu este atat de dragalas cu mine
chiar la dimensiunile la care am ajuns,incat am ajuns la concluzia ca nu are rost sa ma stresez de pe acum mai ales ca oricat de putin ai lua in greutate tot ramai cu ceva-ceva dupa nastere si trebuie sa depui eforturi sa revii la normal. Nu este cazul meu cu...putin.Eu am luat aprox.15 kg.si sunt abia in sapt.25. Dar nu ma descurajez. Am mai slabit eu si alta data muuuulte kg.Nu chiar atatea dar...aproape.V rog frumos sa imi dati si mie amanunte, daca se poate, despre intalnire. Si despre cum sa imi activez PM-ul. Acestea sunt ofurile mele.

July25,cu bb Maria in burtica si Andrei (30.11.1996)
Medeea76 spune:
Fetele, am postat si eu un subiect, ala cu placenta, poate stiti voi sa-mi raspundeti.
Dandana, vezi ca intrebau aspirantele de tine acum o saptamana...
Eu am lasat-o balta momentan cu caruciorul, astia de la Chicco cica lanseaza modele noi, Inglesina e totusi cam scump, desi calitatea e super, mai vedem mai incolo, dam iar o raita prin hipermarketuri.
Deocamndata sunt consemnata la pat, deci de la placenta era sangerarea. Uf, sper sa fie totul bine, ca mai avem ceva pana in luna a 7-a.
Eu am luat 10 kg deja, dar zau ca nu ma agit. Sa stiti ca nu degeaba exista teoria ca femeilor insarcinate trebuie sa le faci poftele, nu cred ca e foarte bine sa tinem cura de slabire in perioada asta. Sigur, trebuie sa fim putin atente, dar hai sa nu exageram. Eu am o prietena foarte mica de inaltime, care a luat 32 de kg si le-a dat jos dupa ce nu a mai alaptat, acum are un abdomen super. A, si sotul ei e medic! Am zis si eu, ca mi-e mila de voi cand vad cat suferiti
.
Geliza, n-am mai intrat pe messenger, sunt cam data peste cap cu problema asta care a aparut, nici nu stiu ce sa fac, poate n-ar trebui nici la calculator sa stau... Problema e ca nu stiu cat e de grav, de-aia va rog, poate totusi stiti voi ceva.
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png
Medeea
July25 spune:
quote:
Originally posted by letitzia
July25 bine ai venit printre noi!
Iulenca felicitari pentru steluta!![]()
![]()
28 fix +
Buna seara si multumesc mult pt.intampinare.

Mai ales ca a venit urarea la asa scurt timp de la logarea mea pe forum.
Sper sa fiu la fel de activa cum sunteti voi.

July25,cu bb Maria in burtica si Andrei (30.11.1996)
miti2004 spune:
July25 bun venit si sa ai o sarcina usoara si de acum inainte !
map draga mea, nu-mi vine sa cred ca ninge iar la tine, daca si la mine vine incet si timid primavara...dar macar vine...cred ca a luat-o razna rau de tot clima asta 
Amabella eu zic sa nu ne mai stresam ata de mult cu kg, pt ca de ingrasat tot ne ingrasam...te inteleg pt ca si eu ma gandesc ca o sa am de muncit cu surplusul dupa, dar asta e...le dam noi jos...
Si eu mananc aiurea si ingrozitor de multa paine, si desi imi propun sa mananc mai putina paine totusi simt ca nu ma satur fara...asta e...si ciocolata mananc cat cuprinde...am facut "greseala" sa-i spun mamei sa-mi cumpere Poiana, Heidi ( si altele ) din toate felurile, ca a fost sotu' plecat in tara prin februarie...si mai am si acum o gramada dupa ce ca manac intr-una...
va pup,
miti 23+
map spune:
July bine ai venit printre noi. Sarcina usoara...alaturi de noi ![]()
Medeea adevarul este ca eu avand hipotiroida am avut mereu probleme de greautate. In liceu sufeream tare sa aud ca mi se spune ca-s grasa. Am avut atunci o voita de care ma mir si azi si am slabit foarte mult, aveam o motivatie asa de puternica de a slabi si am reusit. De atunci m-am invatat sa mananc echilibrat si sa-mi astampar poftele. Pot spune ca m-am simtit chiar bine. Am mai luat apoi in greutate din cand in cand, schimband tarile se schimba si functie glandei mele tiroide si pana-mi gasesc medicii medicamente potrivite mai pun un pic
Nu ma simt bine cand am prea multe kg, imi atarna prea greu. Acum adevarul este ca nu am o sarcina plina de pofte ci mai degraba bogata in senzatii de voma
Micile pofte cand au fost pot sa recunosc ca mi le-am satisfacut. Insa nu ma tin mult poftele asa ca poate din punctul asta de vedere am noroc
Dieta aceea de care tot pomenim noi azi este chiar buna ca poti avea cu ea o alimentatie foarte diversificata ceea ce-i prinde bine lui bebe.
Sanatate multa si sa nu mai ai probleme.
Fetele de Haucin si de Bulinita mai stiti ceva?
Monica si
21+

Am si eu cateva intrebari : 1. cum fac sa ma inscriu si eu pe lista gravidutelor de iulie-august 2006 ( eu am DPN 25 iulie )?