Mamici de iulie - august 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by AYSHA 2
Dulciurile sa traisca. Eu de azi am intrat in CO si nu cred ca ma mai intorc la munca pentru ca este f. obositor.
Va pupa pe toate
Aysha 26+

Ca bine zici cu dulciurile. Nici o zi fara ele. Asta cred ca e sloganul meu Acuma am descoperit niste biscuiti cu mere si scortisoara. Pachetul are 150 de grame, dar nu stiu daca imi ajunge. Cred ca merg sa mai iau unul
Concediu placut. Si eu din 15 mai intru in CO si apoi in prenatal.

Andreea 22+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Neatza

Fetele eu la 22 de sapt in ce luna sunt?

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

'neata fetelor,

pe mine ma apuca depresia cand vad ce-i afara, zapada de 5-10 cm, este cumplit. Si ninge de zici ca ingroapa, nu pot sa cred ca este adevarat Au anuntat ca ninge pana si maine, zici ca esti in plina iarna . Sa vedem ca de joi au spus ca se face ceva mai caldut.

Nu am chef de nimic dar incerc sa rezis aici pe scaun eroic, as sta intinsa pe patuc si as face nani.

O zi faina,

21+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Buna fetelor si sanatate multa voua si bebeilor. Eu nu prea ajung sa va scriu, abia va citesc pe voi si alte subiecte de pe forum - dar lasa ca recuperez eu cand voi fi acasa cu bebe :-)!

Dar vin eu iar, sfatoasa, ca nu ma pot abtine sa nu va atentionez si pe voi, cand citesc cate un subiect ca cel de azi "Biberonul, o problema" http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73219, in care nu biberonul e problema din pacate - ci... medicul care prescrie lapte de magazin Milly la bebe de 10 saptamani si antibitoice de nu stiu cate ori pana acum..!! (in loc sa dea sfaturi utile sa continue femeia alaptatul de exemplu sau macar sa incerce alt lapte praf)

Deci, fiti voi cele care decid ce este mai bine pentru copil, informati-va, cereti o a doua opinie pentru a preveni viitoare probleme de sanatate la copil!! Si fiti cliente incomode pt medicii de familie si pediatrii. Puneti intrebari, consultati-l asupra consecintelor diverselor tratamente s.a.m.d.

Nu mi-o luati in nume de rau

Si o intrebare, voi nu mergeti la cursuri de genul Scoala gravidei, sau Scoala mamei - unde se face gimnastica de gravide, se invata diverse respiratii pentru o nastere mai usoara si se fac lectii teoretice despre ingrijirea copiilor??

Eu am fost si la primul bebe si merg si acum! Imi place!

Va pup

25+ si Rares (07.12.2001)

Mergi la inceput

SIMONAU am citit si eu subiectul cu biberonul. la catzi doctori incompetentzi sunt nici nu ma mira. gandeste-te cate mame fara prea mare educatzie, de la tzara isi alimenteaza copilul gresit pentru ca medicul nu are nici pregatirea necesara si nici chef sa faca o educatzie mamelor. Noi avem posibilitatea sa vb sa cerem o a doua opinie dar altzii nu pot face asta.

Chiar asa mai fetelor, avetzi idee unde se fac in Buc cursuri pt gravidutze. Ca eu desi vreau cezariana m-as duce la niste cursuri pentru nastere si normal pt cresterea copilului.

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

'neatza, fetelor!

pe unde ati disparut? ce se intampla de e asa putina lume pe forum?

eu sunt din nou suparata pe cantar. in conditiile in care ieri am mancat dimineata branza dulce cu praz, la pranz 3/4 cana ciorba de praz si alte legume si 215 g pulpa de pui la rotisor (atat cantarea cu tot cu oase), iar seara o cana de lapte si niste struguri, azi imi arata 900 g mai mult ca ieri! si in toate zilele care au trecut, regimul meu alimentar a fost cam asta pe care vi l-am descris! nu stiu ce sa mai fac! simt ca innebunesc! mai putin de atat nu pot sa mananc, nu e vreme de plimbat in fiecare zi, iar cand nu ies la plimbare, incerc sa pedalez sau sa fac alte genuri de miscare, dar efectiv nu stiu ce sa mai fac! ma gandeam eu in naivitatea mea ca daca imi controlez bine mancarea, nu mai iau atat. da' de unde! 900 g intr-o zi e enorm! nu imi ramane decat sa sper ca am retinut ceva apa si o sa o dau jos in cateva zile.
voi ce ziceti? aveti un sfat pentru o persoana cuprinsa de descurajare?

luiza 26+ si mic si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

imi vine acum sa rad o ciocolata intraga si 1 kg de prajituri cu frisca si bine insiropate, ca la ce bun sa ma mai chinui atat daca rezultatul e acelasi?

luiza 26+ si mic si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Iulenca, la 22 saptamani si 2 zile intrii in luna a 6 a !
Amabella, eu cred ca te stresezi prea mult si nu-ti face bine. Nu te mai cantari in fiecare zi...

Miky 28+
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006
NEW Album intalnire 18 martie NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Amabela, nu cumva cresterea in greutate se datoreaza retentiei de apa?
Ti se pare cumva ca ai avea mainile sau picioarele umflate? Eu zic sa incerci sa elimini pe cit posibil sarea din mancare. Mie asa mi se intimpla cind maninc ceva prea sarat. ma umflu si cintarul arata cu cel putin 1 kg mai mult. Dar a doua zi imi revin si isi revine si cintarul.
Oricum, te inteleg ca esti suparata, ca si eu sunt de-a dreptul obsedata sa nu ma ingras. Stiu ca bebele e mai important, dar totusi nu reusesc sa nu ma gandesc si la kg. in plus.
Cristina,28+

Mergi la inceput

saru-mana Miky, ce beton in 2 zile sarbatoresc. Sunt cam puturoasa ca stiu ca tu ai scris metoda ta de calcul undeva dar mie mi-e lene sa calculez. :)) Prefer sa intreb pe altii.

Amabella stai linistita ca sigur nu ai pus 900 de grame intr-o zi. Probabil ca ai retzinut apa sau ceva de genul. Mentzine regimul pe care il tii si asteapta sa te cantaresti maine sau spre safrsitul saptamanii. Si mie mi se intampla sa am zile in care beu foarte multa apa, in special seara si noaptea desi ar trebui sa ma duc la baie mai des nu merg decat odata iar dimineatza tot asa putzin. Se vede cel mai bine la degete si inele. Dar peste zi sa stii ca recuperez, mai ales daca beau si o cafelutza mica dimineatza care stii ca e diuretica. In rest eu slava domnului cu micile exceptii de care vorbeam am o diureza si o digestie super buna. Mi-era foarte frica de constipatie in sarcina cu toate complicatiile ei - hemoroizi, crestere in greutate, acumulare de toxine dar se pare ca o sa scap de ea. Eu inainte fumam si beam cafea si dupa primul fum si prima gura de cafea dimineatza era clar ca ma duc la . Ma gandeam ca dupa ce las cafeaua si o sa am probleme dar nu a fost asa.
Deci fii perseverenta si nu te da batuta. Sa stii ca tu m-ai ambitzionat si pe mine sa imi controlez mai mult dieta asa ca nu ma lasa balta acum. Facem un grup de sustinere daca vrei.

iulenca

Mergi la inceput