Mamici de iulie - august 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 6
Babee spune:
She e lipsa de magneziu dar stiu ca tu ai iei prenatalele alea.Nu le mai uita
.Eu pateam des la prima sarcina, acum imi e bine, ma chinui cu hiperaciditatea![]()
-----------------------------
Gabriela, Bebelina si Phillip(6.02.2004)
map spune:
Mia lipsa de magneziu, calciu sau potasiu. Eu la lipsa de magneziu carcei asta in general dar am citit intr-un nr din formula as ca si lipsa de magneziu si cea de calciu si cea de potasiu dau crampe. Magneziu poti lua fara probleme, numai in cazul in care ai calculi relani trebuie sa consulti poate un medic mai bine inainte. Calciu se ia mai cu grija, eu putin e asa il iau, ca stiu ca se poate depozita aiurea daca este in surplus. Potasiu am citit ca se gaseste in cantitate mare in alimente in general si mai bine il iei pe cale naturala. SAnatate multa.
Mer si eu la nani. Noapte bune fetelor si pe maine.
21+
Monica
mishi spune:
fetelor treceti-ma si pe mine pe listuta cu intalnirea.
de data asta nu mai lipsesc!!! sunt sigura 100%.
vreau doar sa stiu unde si la ce ora.
apropo de calciu, aveti grija ca poate da si contractii sau, cel putin, le intretine. eu nu mai iau calciu decat din lactatele pe care le mananc si ma simt mult mai bine.
calatoria lui
23+, 
mishi spune:
burtici, eu cred ca nu e o idee prea buna sa ne intalnim afara pentru ca vremea e cam schimbatoare si noi nu trebuie sa racim. nu prea e de stat afara in fiecare zi, sa asteptam vara.
calatoria lui
23+, 
poza bebe la 4D
cornelia_laura spune:
Fetelor eu abia acum am reusit sa ma adun si sa scriu cate ceva.
Sunt tare stresata perioada asta
ca nu gasesc bona, sau mai bine spus nu gasesc persoana potrivita. Si in conditiile astea ma gandesc din nou la varianta cresei.
Maine ma duc din nou la spital si sper ca de data asta sa si rezolv ceva. Am vorbit cu dr astazi si mi-a zis sa ma duc maine la 12.00. tare sunt curioasa in ce stare mai este colul meu....
Pe masura ce se apropie ziua de sambata imi pare tot mai rau ca nu pot fi cu voi. Dar imi mentin promisiunea de a trece sa va salut macar 5 minute.
Va urez "Noapte buna" si sa ne "auzim" cu bine maine.
Cornelia,
de
Eduard(1 an si 9 luni) si
24+
POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
miti2004 spune:
a.cicel sa stii ca si eu sunt de parere sa mai pastrezi din kg dupa nastere...asa, la vreo 50-51 kg macar cred ca ti-ar sta numa' bine...
angelli chiar ca esti o mamica tare frumusica si sexoasa
!
bulinutzo draga bine ca te-au trimis aia cu forta acasa ca nu sti cumintica deloc. si nu te speria daca urinezi cand tusesti , exact asa am fost eu acum 2 sapt de la bronsita, plus ca dormeam mai mult in fund. Sanatate multa !
fetelor
,
miti 23+
MissJJ spune:
Buna burticutze!
In sf mai dau si eu pe aici. Ca de cand e Flo acasa numai pe drumuri stam ca acu avem timpul si ocazia sa cumparam ce mai avem nevoie pt baby ca daca el incepe serv din nou nu mai apuc eu batut magazinele non stop cu sponsorul dupa mine.
De batut le pot bate dar nu am acces la plastic (cardul lui). 
Asa acu raportul pe ultimele zile de cand nu am mai dat pe aici. In fiecare zi am fost de dim pana seara in oras pe la magzine ca la cat de mare e Londra iti ia secole sa ajungi peste tot. In primul rand am fost sa imi caut eu adidasi ca aia vechi s-au rupt si nu mai aveam cu ce ma incalta. Si dupa doua zile de batut toate magazinele posibile din Londra si cu un pachet de nervi dupa mine ca acu aici e mid season sale si nu gasesti mai nimic modele noi apara abia mai acusi in mai colectia de vara, am gasit in final ceva la juniori, noroc ca port 37-38 si gasesc papuci si la copii si arata ca de adulti ca is adidasi. Is f draguti is nike cu alb gri si un pic de roz is de running cum imi plac mie cu perne de aer si tot ce le trebuie. Asa ca in sf pe ultima suta de metri si cu o mie de nervi dupa mine m-am linistit si eu ca gasisem in sf adidasi.
Apoi am mers sa vedem de patutz la baby, dar nu a aparut modelul ala inca abia dupa 25 aprilie apare si am luat de la Babys'r'us trei paturele de patutz, una de carucior, un termometru de baie, un changing mat si un changing liner pt el si am fost azi la un alt magazin si am comandat si platit caruciorul pe care mergem maine sa il ridicam de acolo.
Pana la urma am luat carucior Maclaren Techo Xt colectia 2006 model imbunatatit e mai usor ca ala de 2005 si are culori si cateva chestii noi. E cu gri metalizat si pe interior la scaun are ceva cu portocaliu. Am sa fac maine poze sa le bag sa vedeti si voi. SUntem bucurosi ca nu am luat pana acu si am gasit colectia noua pt 2006 si am luat si footmuff pt el de la aceeasi marca Maclaren pt iarna urm. Si am gasit pe net de firma Skip Hop changing bag care se ataseaza la carucior tot pe portocaliu.
Ca sa se asorteze.
Si dum am mers la un magazin de aici Pearsons unde au si tacamuri si seturi de buc si din astea cum erau la noi in RO raioanele alea la magazinele universale. Si erau super reduceri se batea lumea pe tacamuri si seturi de masa si pahare de cristal. Si cum noi nu aveam inca nimic din astea mai fancy pt cand mai ai musafiri si etc am luat 4 seturi de pahare de cristal care de fapt ar fi fost 200 si ceva de lire si noi le-am luat cu numai 65 de lire toate.
Super nu? Asta ador la Uk reducerile de aici is super si tot anul sunt reduceri la cam toate. Si am luat un set de pahare mici de sherry, un set de vin, unul de sampanie si unul de whisky toate cate 6. Ultimele 3 seturi sunt coordonate cas de la aceeasi firma simple si dragutze, iar cel de sherry e de la alta firma dar seama f tare cu celelate. Ca de la prima firma nu aveau si de sherry. Eu vroiam si de apa dar nu erau. Mai cautam ceva sa semene. Creca o sa ziceti ca am innebunit ca am luat pahare de cristal acu, dar sincer erau asa faine si asa mari reduceri si de cand ma tot uit dupa ceva de genul asta sa mai strangem si noi acolo pt casa noastra. Am vrut si un set din ala de tacamuri fain si de calitate dar erau cam nasoale modele ce era misto era deja luat. Mai cautam...
Cam atata despre mine. Baby misca e ok, eu am bagat miscare multa zilele astea dar ma simt tare bine si abia astept sa apara minunatia mica sa ne cunoastem. Aaa si tati deja i-a luat adidasi puma la fata lui.
Is asa faini. Erau tot asa la oferta in loc de 25 erau 12 lire sunt buni de la 7-8 luni cand va incepe sa mearga dar erau prea faini sa ii lasam acolo, asa ca nebuni cum suntem i-am cumparat.
Am sa pun poze sa ii vedeti si pe aia.
Bulinutza iti urez multa, multa sanatate si te rog menajeaza-te cat mai mult ca tu si baby sunteti cei mai imp! 

Restul fetelor va salut pe toate si va pup, vroiam sa zic mai multe dar ati scris asa mult si eu is cam uituca asa ca promit sa revin dupa ce mai lecturez. Mai intru eu maine poimane sa pun pozele si sa va mai zis ce si cum pe la Londra.
O sapt usoara va urez la toate si cat mai multa sanatate ca e cea mai imp!
ACu fug la nani ca shoopingul asta e tare obositor mai! ![]()
------------------------
21+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
she_wolf spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri
, am uitat sa iau cateva zile vitaminele (Babee
) care au si magneziu si cred ca de la asta mi se trage. Daca se repeta, o sa iau si un supliment de magneziu.
Mada_mxm, sa stapaniti sanatosi tot ce v-ati cumparat. Au inceput si aici reducerile, deocamdata sunt cam la 20% si in anumite zile pana la 50%, am mai luat si eu cate ceva, dar mai mult hainute, inclusiv de graviduta. ![]()
Claudia
(21+) si
Cristi (16.12.2002)
pika-pika spune:
Amabella,kangi sunt semnele alea chinezesti cu multe liniute
.Un semn se citeste ca un cuvant intreg.De exemplu Aina va fi scris cu 2 kangi,"Ai" care inseamna iubire si "Na" care inca nu stiu ce va fi.Mai multe kangi se pot citi "na" dar au diferite semnificatii.
Iar in legatura cu ce spunea mamaluidavid,de curand am aflat si eu ca japonezii au o traditie,cand aleg numele copilului numara din cate liniute se scrie numele de familie+numele copilului(semnele kangi) si afla soarta lui...ceva de genul asta...S-a inteles ceva din ce am scris?
Eu cu japoneza mea de balta...ma apuc sa dau explicatii...
27+
mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi
a.cicel spune:
Iulenca si eu vreau sa raman dupa sarcina la 53-54 de kg. stiu ca eram prea slaba inainte. Dar pana acum nici o reteta de ingrasare nu a functionat
Noroc de BB.
Andreea
22+
POZE