Mamici de iulie - august 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

quote:
Originally posted by cristina_ana

Fetelor, dar noi unde ne intilnim pe 15?
Daca e cald afara, ar fi frumos sa ne vedem la o terasa (unde se si maninca, bineinteles!!!). Voi ce ziceti?

Da, ar fi frumos la terasa. Dar sa aiba si locuri in interior in cazul in care vine ploaia peste noi. Asteptam propuneri pentru locul intalnirii !

Miky 28+
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006
NEW Album intalnire 18 martie NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

dragele mele, nu ma plang de kg, am ramas doar surprinsa cand m-am cantarit( eu nu am plecat de la o silueta model!)
iulenca, multumesc de urare, pe 17 Bianca face 2 luni!
map, la mine eco morfo a durat in jur de 30-40 min; pupici
anasia 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Referitor la locul de intilnire, ma gandeam la Quatro Stagione (scuze daca nu am scris corect). E langa Herastrau si au o mancare f. buna (salate bune si mari, paste, pizza, etc...). Au si terasa si loc in interior. Deocamdata nu imi vine altceva in minte, dar asteptam si alte propuneri.
Cristina, 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

anasia ma gandesc ca poate mie mi-a spus sa-mi iau atata timp ca se intazie la intrare. Ca stai si astepti de te uita sfintii uneori. Esti programat la o ora si intri peste doua, se intampla forte frecvent La ginecolog acum intru repede ca-s programata la gravide la prima ora dar inainte stateam si trei ore sa astept. Cel mai mult am asteptat odata la ORL, 4 ore de am vrut sa plec. Am inteles ca se mai intampla si sa nu stea bebe bine si te trimite sa te plimbi o runda si sa te intorci poate se aseaza piticania mai bine.

Mie mi-e somnic dar mai sunt inca doua ore pana se termina programul.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

map, tot ce se poate, te-au luat in calcul cu tot cu durata de asteptare....nu mai pomeni de sfarsitul programului, ca imi vine sa ma teleportez daca as putea direct acasa; pupici
anasia 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Asa cum spuneam si mai devreme draga A.Cicel, dupa ce am analizat cu atentie pozele inainte si dupa cele 10 kg :)) concluzia e una singura dupa parerea mea: esti mult mai buna acum. Asa ca daca te simtzi bine parerea mea e ca dupa sarcina sa mai pastrezi o parte din kg acumulate si daca mai vrei cred ca ne gasim pe aici cateva voluntare sa-tzi mai dam si de la noi. :))

acum fetele pt ca e deja 17.00 eu propun sa o taiem akasa ca altfel ne fac sefii statuie. Da la cat de liniste e dintrodata pe forum cred ca deja atzi rupt usile de la birouri.

Ne auzim maine cand o sa implinesc si eu 22 de sapt si poate o stelutza. Ura. Bye

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

anasia, cred ca nu am fost destul de clara: eu m-am pus pe dieta hipocalorica pentru ca luasem deja 12,5 kg! asa ca acum am 11 in plus. deci, crede-ma, asa cum spuneau si a.cicel si cristina_ana, stai foarte bine!
iulenca, mare dreptate ai! chiar ca fara pumpkin nu reusim sa ne organizam. dar vad ca a aparut si ea, asa ca se rezolva.

cu privire la locul intalnirii, si eu sunt de acord cu o terasa, bine inteles, daca e vremea de terasa. am insa o rugaminte: sa mergem undeva unde se poate manca si altceva decat pizza, ca eu nu sunt o mare adepta, ca sa nu mai vorbesc cate calorii are si nu se potrivesc cu cele 11 kg in plus ale mele. poate undeva unde au piept de pui la gratar?... quatro stagione de langa herastrau mi se pare si mie o idee buna; cred ca daca ne hotaram pentru acolo, ar trebui sa facem rezervare dinainte, sa nu avem surprize, ca e nebunie in week-end-urile insorite in herastrau.

luiza 26+ si mic si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Salut, Burtici !
Am mai rasarit si eu, probabil ati crezut ca am disparut !
Bulinuta, ai grija de tine, sarcina e un moment important, da-i incolo pe astia de la munca, acum tu si BB sunteti cei mai importanti. Sanatate !
Anasia, 5 kg zici ?????
Eu cu 11 ce sa mai zic, deja m-a luat groaza, adevarul e ca am cam exagerat, dar si burtica cu batausul sunt mari !Abia stept sa ma duc maine la dr. Radoi si sa-l inteb daca mai pot face ceva cu kilogramele, daca nu, mai vedem dupa, asta e. Dulciurile sa traisca. Eu de azi am intrat in CO si nu cred ca ma mai intorc la munca pentru ca este f. obositor.
Va pupa pe toate
Aysha 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Va aud pomenind de kg...eu am pus vreo 5 kg pana acum, nu stiu exact, trebuia sa ma cantaresc vineri si am tot uitat de atunci. Problema este ca ma chinuie o pardalnica de foame sau ce-o fi ca-mi vine sa rontai tot timpul, mai ales seara. Nu stiu cum sa scap de starea asta care se coreleaza cu o lipsa totala de chef de facut mancare, asa ca de ieri rontai tot felul de aiureli.
Am o problema, de cateva zile am niste crampe cumplite (carcei) in muschii gambelor. Stiu ca este normal, am mai auzit ca o patesc si alte gravidute, dar nu mai tin minte ce inseamna asta, lipsa de ce? Ce sa fac? Stie cineva?

Claudia (21+) si Cristi (16.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Am o problema, de cateva zile am niste crampe cumplite (carcei) in muschii gambelor. Stiu ca este normal, am mai auzit ca o patesc si alte gravidute, dar nu mai tin minte ce inseamna asta, lipsa de ce? Ce sa fac? Stie cineva?

Lipsa de magneziu!

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput