Mamici de iulie - august 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by anasia

fetelor, mai am 3 saptamani si intru in concediu de odihna!!! i-am spus si sefului, abia astept!!!

5 kg si spui ca e mult? Ai exagerat cu painea? Eu am pus 10.

Andreea 22+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Anasia, pai 5 kg in 24 de saptamani este f.f.f bine. Nu ai de ce sa iti faci probleme. Eu la 28 saptamani aveam deja 8 kg in plus, dar dr. m-a laudat ca e f.bine si a zis ca nu m-am ingrasat mult. Si colesterolul mi-a iesit bun, a zis dr. ca mai rar a vazut asa colesterol mic in sarcina (desi mie mi s-a parut mare, 180, limita maxima admisa fiind 200). E drept ca eu in ultimul timp am mancat doar carne la gratar si salate de tot felul. Dar din cind in cind mai imi scapa cite o prajitura sau ciocolata. Eu cind vreau ceva dulce in general maninc branza Exquisa (din aceea la cutiuta, cu fructe). E f. buna, si nu mi se pare exagerat de ingrasatoare.
Cristina, 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Intalnire pe 15 aprilie ! Si-au anuntat prezenta : Pumpkin, Iulenca, Amabella, Bulinutza, Mada_Cristina, Ioana81, Muuh, Cristina_Ana .

Miky 28+
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006
NEW Album intalnire 18 martie NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

La noi la munca este liniste azi, ce bine Numai ca afara ii rece si ploua, o vreme din aceea care trage la somn. Dar ce bine ca de pe 25 am concediu si plecam la soare, sper a macar in Sicilia sa fie soare de fapt. Noi saptamana asta si viitoarea le avem scurte ca-i Pastele catolic asa ca vineri si luni sunt libere, ce bine.

Miercuri dimineata merg la eco-morfologic, mi-au spus aia sa ma inarmez cu rabdare, sa-mi rezerv 2-3 ore. Voi fetelor care ati mai facut de ce tine asa mult? Inteleg ca analizeaza fiecare organ al bebelui in parte dar asa mult sa tina. Asa a fost si la voi?

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Chiar asa Anasia, te plangi de 5 kg in plus. Esti super in grafic pentru 23 +.

Bravo Amabella pentru cele 1200 gr in minus. Stiu ca te plangeai ca ai luat cam mult. Sa stii ca si eu m-=am ingrasat mult in 4 sapt - vreo 4 kile si ma speriasem. Acum de vreo 2 sapt stationez dar tot mi se pare ca am luat cam mult - mai ales ca nu am plecat de la o silueta de manechin. Incerc si eu sa ma controlez cu mancarea mai ales ca nu prea am pofte si nici o foame continua. Ma bucur ca au aparut verdetzurile ca sa trec la salate si lucruri usoare.

A. Cicel zici tu ca ai luat 10 kile da la cat de slaba erai cred ca acu esti numa buna. M-am uitat la poze si nu am vazut cele 10 kg de care vb. Cred ca esti numai burta :))

Mai Amabella nu vezi ca nu ne putem organiza fara Pumpkin pt. intalnire? Da sper sa apara sefa pana vineri. UUUUUUU Pumpkin unde umbli ???? Cred ca ai treaba daca nu ai intrat azi pe la noi.

Eu lu bebica nu i-am luat nimic pana acum, doar un body si o bluzitza super haioase pe care le-am luat tocmai pentru ca erau dragutze si ca sa am si eu un lucru micutz akasa. luna asta sper sa iau carutz si restul chestiilor le las mai pentru luna 7-8. O fi tarziu ?

Ce misto de cele care au intrat in concediu. Eu nu fac mai nimic la munca, ma plictisesc rau si parca nu mai am chef. Totusi nu am ce face si o sa vin in continuare. Mai bine la munca si plictisita decat akasa cu probleme medicale.

Haucin, Bubutzica, Khyler, Cristina-Ana, Muuh ..... fetele unde umblatzi?

Va pup pe toate pe burtici.

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png

Mergi la inceput

Ia te uita ca in timp ce eu scriam au aparut gagicile pe care le dadusem disparute.

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Fetelor, dar noi unde ne intilnim pe 15?
Daca e cald afara, ar fi frumos sa ne vedem la o terasa (unde se si maninca, bineinteles!!!). Voi ce ziceti?
Cristina, 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by iulenca

A. Cicel zici tu ca ai luat 10 kile da la cat de slaba erai cred ca acu esti numa buna. M-am uitat la poze si nu am vazut cele 10 kg de care vb. Cred ca esti numai burta :))

Am pus niste poze facute anul trecut,inainte sa fiu insarcinata. fa si tu acuma o comparatie... Sigur o sa vezi diferenta. Iar la burtici, ultima poza e facuta ieri. Unde se vede lacul in spate.

Andreea 22+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna fete cu burtici!
In primul rand vreau sa-i doresc Bulinutei numai bine, sa stii ca suntem alaturi de tine si ne vom gandi la tine! Si eu zic ca daca e mai nasol sa lasi munca si sa intri in concediu. Asteptam vesti de la tine. Ai grija!

Fetelor voi va laudati cu 5 kile pana acum? Pai eu in 2 sapt am pus vreo 2-3 kile. Mananc incontinuu...o sa ajung o batoza dar o sa slabesc dupa . Acum ma vitaminizez pentru bebele nostru scump si iubit!

Despre intalneala si eu ma gandeam ca An acristina sa mergem la o terasa, dar las majoritatea sa decida unde, cum si cand. Astept intalneala!

Ioana 24+ si bataus

Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

Mergi la inceput

Fetele tragetzi cu ochiul la album ca au aparut fetze noi.

Angelli draga esti prea sexoasa, trebuia sa trimitzi si tu o poza in care ai iesit mai rau ca ne complezezi.

Anasia sa-tzi traiasca Biencutza finutza.

iulenca

Mergi la inceput