Mamici de iulie - august 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 3
MADYN spune:
Bulinuta daca mai esti pe receptie, lasa un nr. de telefon pe PM-ul uneia dintre noi!
Pupici si hai fugi acasa! Ai grija!
23+ 
Bebelica
geliza spune:
bulinutza, ai grija de tine, sanatate multa si te asteptam ...si o sa stam cu gandul la tine...da, da un PM cu nr tau sa te putem suna
Eliza
21+
si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
anasia spune:
buna, fetelor!
bulinuta, fii ascultatoare, suntem
de
care iti sunt alaturi, odiheste-te, lasa-ti nr de telefon ca sa te contactam;
pika_pika, imi place AINA, e super!!!
fetelor, nu stiam, chiar de la tuse se poate pierde dopul gelatinos? alta problema la care trebuie sa ma gandesc;
LA MULTI ANI! a. cicel si bubutica! sa fiti sanatoase, iubite si bb la fel;cu intarziere, dar n-am net acasa;
pupici!
anasia 23+ 
mamaluidavid spune:
Bulinuta ai grija de tine si de bb mic!
Pika-pika Aina suna tare dragut,la noi o sa se gandesca sotul la numele japonez,stii cum e cu numaratul,numele de familie
,prea complicat pentru mine.
Eu doar o sa zic daca imi place sau nu
,si eu as vrea o combinatie cu AI in cazul in care e fetitza,dar sa vedem ce debiteza sotul.
Chiar,voi o sa trecti amandoua numele in acte?Poate ti se pare o intrebare aiurea dar noi o sa trecem doar numele japonez,asa am facut si la David,numele romanesti sunt de fapt numele crestine,numele de botez.
Eu am o stare tare aiurea,am inceput saptamana nasol
,hormonii sunt de vina.
Miercuri merg la doctor,abia astept sa vad ce mai face bb.
Va doresc o zi mai buna ca a mea!
Stefania 23 +
cu Patricia sau Eric
David (24 dec 2004)
geliza spune:
Pika-Pika, da, si mie AINA mi se pare un nume super...suna frumos si chiar nu suna a japonez cu zicea si Iulia
Eliza
21+
si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
she_wolf spune:
Buna fetelor!
Mai dau si eu pe aici sa nu ma uitati de tot. ![]()
La multi ani a.cicel
si bubutzica
, multa sanatate, fericire, nastere usoara si bebei sanatosi. 
Bulinuta, multa sanatate, ai grija de tine, menajeaza-te cat poti. Iti tin pumnii pentru maine si asteptam vesti bune. 
Pika-pika, suna bine Aina. ![]()
Eu n-am nici o noutate, suntem bine si eu si bb, Slava Domnului, il simt din ce in ce mai tare si mai des
si cam atat.
In sfarsit s-a mai incalzit si aici, asa ca stam destul de mult pe afara si e tare bine. Totusi o sa incerc sa mai reduc durata plimbarilor, a mersului efectiv, pentru ca ma mai inteapa uneori burtica.
O saptamana buna!
Claudia
(21+) si
Cristi (16.12.2002)
cristina_ana spune:
Buna ziua la toate burticutzele!
Eu de astazi am intrat in concediu pana la nastere (deocamdata medical, dar va urma prenatalul). Asa ca de acum inainte o sa pot scrie si eu mai des (la serviciu nu aveam acces la net). Eu m-as mai fi dus la serviciu, dar acum o saptamana am fost la dr., si situatia nu este prea roza. Colul mi s-a mai scurtat fata de acum trei saptamani (dar a zis ca inca nu este ingrijoratoare situatia, adica nu a ajuns sub 2 cm). Oricum, mi-a interzis sa ma mai duc la serviciu si in general sa fac orice fel de efort. Contractii am in continuare o gramada, asa ca de acum o sa stau mai mult in pat.
Daca ma simt bine, as vrea sa vin si eu la intilnire, asa ca sa ma treceti pe listutza!
Pika-Pika, imi place numele de Aina, suna tare dulce!
Bulinutza, imi pare tare rau ca ai atitea probleme, eu cred ca ar trebui sa renunti definititv la serviciu pana la nastere. Si mie mi-a luat ceva timp sa inteleg asta, nici eu nu voiam sa stau acasa, dar uite ca mai mult mi s-a agravat situatia de la atita stat pe scaun. Si pana la urma chiar nu se merita sa ne riscam noi sarcinile, mai ales ca am ajuns pana aici!
Cristina, 28+
pika-pika spune:
Vai fetelor ce ma bucur ca v-a placut ca ai mei parca nu au strambat un pic,dar acum m-am linistit.Va multumesc mult pentru pareri.
Stefania la noi a fost discutie mare cu numele ca eu vroiam sa-i pun doar Aina,Mihaela nu vroiam pt ca eu ma numesc asa.El nu prea vroia Aina,pana la urma am acceptat Mihaela ca sa ii spun eu Aina
Pana la urma am sa scriu ambele nume in certificat,ea va avea numele scrise in alfabetul nostru pentru ca e de nationalitate peruano-romana.![]()
27+
mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi
Amabella spune:
buna ziua tuturor burticilor!
bulinutza, chiar daca nu mai esti pe receptie, eu iti urez multa sanatate si sa te faci bine cat mai repede. ai mare grija de tine si de bb mic, cat nu e inca prea tarziu. nu ai citit mesajul cristinei_ioana? nu ai vazut ce pot sa faca stresul si nervii? stai acasa pana nasti, lasa-l incolo de serviciu, tu si bb mic sunteti cei mai importanti!
pika-pika, si mie aina imi suna foarte dragutz, insa habar n-am cum se pronunta. adica in cate silabe, unde vine accentul... dar care e treaba cu numaratul, de care zicea mamaluidavid? si ce e kangi?
fetelor, trebuie sa anunt si eu, cu mare mandrie, victoria reputata asupra cantarului: in ultimele 2 saptamani am luat numai 200 g!!!
adica m-am ingrasat 1,4 kg in 1,5 saptamana (ritmul cu care ma obisnuisem de vreo 6 saptamani), apoi am slabit 1,2 kg in 6 zile. de vreo 6 zile nu am mai luat nimic, doar am dat jos. si am mancat de toate, adica si vitamine, si proteine, si glucide (mai putin din astea), si calciu. dar din alimente cat mai hipocalorice.
cate fete s-au inscris la intalnirea de sambata? poate ar fi bine sa facem si acum o listuta, cum ati facut data trecuta.
va pup si ne mai citim 

luiza
26+ si
mic si iubit
anasia spune:
fetelor, mai am 3 saptamani si intru in concediu de odihna!!! i-am spus si sefului, abia astept!!!
amabella, din pacate eu m-am cantarit si am constatat ca am pus pana acum 5 kg, e drept ca am exagerat cu painea;
cristina_ana, concediu placut, o sa te urmez in curand; pupici
anasia 23+