Clubul nurorilor (33)
Raspunsuri - Pagina 9
a.cicel spune:
Fetelor eu am plecat la cumparaturi si apoi acasica, la iubitelu'...sa vad ce a mai facut azi in afara de dormit... Macar o fi mancat?
Andreea 22+
POZE
SunSmile spune:
Iti raspund eu. Asa si asa....sper sa nu ma omoare!
EDIT: pupici pt fetele fara net. eu ma preagtesc sa plec home...iote m-am plictisit si nu mai am chef de stat la birou! ne auzim de acasa cu restul! pupi
quote:
Originally posted by a.cicelquote:
Originally posted by kreliaquote:
Originally posted by SunSmile
Pai zi....macar tu! Ca sclifositele alea cica nu vor nimic...k si cand as putea sa ma duc cu o varza sau un spanac in mana(stiu ele)
Aici sclifosita no. 2 !
Ba io vreau..si bani...si cadou! ..ca viata-i scumpa si io-s kitroasa!!!
Si acum... salutari timide Clubului Nurorilor
Deocamdata, nu-mi permit sa viu sa va "stresez"...inca nu's nora cu acte ..insa, mai e otzara si voi intari si eu, cu voia voastra, desigur! ..randul socroshenilor din categoria..."asha si asha"
Pupaturi si bauturi!
Deci tu erai una di "sclifosite"... Hai zi, soacra e albastra sau rosie?
Andreea 22+
POZE
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
Alynutza spune:
Lavi, bravo, felicitari tine-o tot asa! Si distractie placuta cu nepotica! Meriti un pic de relash dupa asa o reusita.
impreuna spune:
Alynutza uitasem sa iti spun ca nu-i nici o graba cu raspunsurile, oricum inca nu ma grabesc sa deschid proces, nici macar nu stiu daca o voi face eu sau ai mei... Vreau sa stiu doar asa in principiu care sunt procedurile si ce sanse am, da cum ziceam, este vreme :)
Si felicitari pt noul post la locul vechi Deci vi iar prin zona:)
Nurorile... aproape nurori, care asteapta sa fie cu acte in regula, va tinem locul cald la noi
Lavi felicitari pt ex., distractie placuta la nepotica, intr-adevar iti vine sa o mananci
Cami cred ca mai rea ca blondina ta nu se poate
Flavia (sotie si mamica fericita)
cherry22 spune:
Lavi, felicitari! Esti si frumoasa, si desteapta, traiasca mama care te-a facut!
Andreea, spor la cumparaturi si sanatate multa lui iubi, sa se faca bine mai repede.
Alynutza, abia astept sa ne imbeti. Felicitari pentru noul post si la mai mare!
Cami, ati facut-o pe socrosenie sa aiba cosmaruri, rautati ce sunteti. Foarte bine, sa o tineti tot asa!
pup fetele
Alynutza spune:
Fetele multumesc mult de felicitari, sper sa nu ma fi luat gura pe dinainte si sa fi dat vestea prea cu anticipatie... .
Flavia, stiu ca nu-i graba cu raspunsul, dar voiam sa stii ca nu te-am uitat. Si da, vineri imi iau catrafusele si vin iar acolo, aproape de tine. Abia astept, macar acolo merg pe jos la servici, mai iau si eu o gura de aer curat dimineata si dupa-masa si mai imi misc cioantele de voie de nevoie...
Eu am sters-o spre casa, atata treaba am si n-am nici un chef, is super pleostita... Sunule, da-mi si mie un pic din energia ta imprumut Va pe toate nurorile si ne auzim maine la povesti. O dupa-masa/seara cat mai placuta!
Lore1980 spune:
Multumesc fetelor pentru ca m-ati primit in clubul vostru. M-am si regasit pe lista albastra... Care e mult mai lunga decat cea rosie, de altfel... Ce sa facem si noi...
Ce pot sa zic, asa in cateva cuvinte... E foarte rea, e geloasa pe mama am impresia, adica pe faptul ca sotul meu se intelege bine cu mama... Mi-a scos ochii dupa ce am stabilit nunta ca ai mei nu mi-au dat casa sau ma rog ca ei i-au oferit mai multe sotului meu, ca ei i-au cumparat casa in care locuim(adica au dat foarte putini bani pe ea, o ocazie una la o suta, o darapanatura si in care a investit sotul meu de a adus-o la o stare locuibila si apoi impreuna am facut-o excelent)... mi-a spus de nu stiu cate ori ca ea le-a dat copiilor de lingura si de la furculita... asa ca incet incet am scapat de toate cioburile lor si acum nu mai am nimic in casa de la ei, doar cadourile de la ei... din contra, cele mai multe chestii le am de la ai mei... ca am asteptat sa pun mana pe sotul meu si pe urma m-am schimbat... de unde, a fost exact invers, cand a vazut ca am stabilit nunta ea a inceput sa faca figuri... am avut discutii nasoale cu ea, dar asta este, nu e cu toate la cap... sotul meu nu prea se baga in polemici cu ea pentru ca o stie ca e dusa cred... mi-a luat apararea cand s-a luat de mine odata in lipsa mea... cica i-a spus ca nici ei nu i-au dat parintii nimic, ca si ea a venit fara nimic in familia lor si ca soacra-sa nu i-a mai scos ochii cu chestia asta... cica a inceput sa planga, sa dispere... asta mi-a zis-o o verisoara de-a sotului meu care a fost prezenta la cearta...
culmea ca foarte putine chestii mi le-a zis de fata cu el, cred ca ii este frica, pentru ca el o mai repede... dar i le-am povestit si eu pe toate... si in limita bunului simt i le-am intors si eu, adica asta cred ca o enerveaza la culme, ca nu sunt supusa cum a fost ea, ca ripostez si ca am si eu un cuvant de spus in familia mea...
ultima si cea mai tare e ca pe mine nu prea ma intereseaza de copil, dar daca nici eu nu am mai avut grija de el... cred ca vorbea despre ea... ca ea nu si-a crescut copiii... de foarte mici i-a trimis la bunici la tara...
problema ca ea este ipohondra si stresata si exagereaza tot timpul... daca a tusit, vai ca e racit, simte ca are febra cand copilul este perfect normal, exagereaza si cu scaunele, ca a avut 4-5 si cand am numarat pampersii cand am ajuns acasa folosise numai 2 sau trei etc... mi-a zis ca nu i-am prezentat bine problema doctorului, ca mai trebuie sa si exagerezi un pic, si m-am ratoit la ea, cum adica sa exagerezi, nu trebuie sa-i prezinti realitatea sa stie ce masuri sa ia???... a dat-o imediat la intors... asa m-am convins si s-a dat de gol ca ea exagereaza...
ma rog, ideea este ca eu m-am intors la lucru si ca n-am vrut sa aiba grija cineva strain de copil, am zis ca mai bine ca al tau nu are nimeni grija de copil... si intr-adevar il iubeste pe copil... pentru copil si sot sunt dispusa la orice...
pana la urma este mama sotului meu, stie si el ce-i poate pielea, dar e maica-sa, nu pot si nici nu este indicat sa ma bag intre ei... asa e mai bine... inainte chiar ma afectau crunt prostiile ei, dar acum m-am invatat sa le iau ca atare, sa le tratez cu mai multa detasare...
sper ca nu v-am plictisit si sa stiti ca sunt prezenta si eu printre voi tot timpul, citesc tot ce se scrie, chiar daca scriu mai rar...
va pup
cherry22 spune:
Lore, nu ne plictisesti deloc. Suntem aici pentru a asculta povesti despre soacre bune si rele si...orice ne mai trece prin cap. Deci, de cate ori simti nevoia sa te descarci, nu ezita sa vorbesti cu noi.
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Acum sunt trista...ca doua prietene foarte bune, mirese de 2006, nu vor sa-mi spuna ce cadouri isi doresc la nunta! Si io cu acadele nu ma duuuc!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
Ele sunt sclifosite....
In schimb io nici macar de prezentza ta ... nu pot sa ma bucur
HAI STEAUA!!!!
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
Lore1980 spune:
cherry, multumesc mult pentru incurajari, sper sa am timpul necesar sa ma conversez cu voi, pentru ca intru numai de la serviciu...
imi place foarte mult acest site, mai cu seama acest subiect de pe forum cu clubul nurorilor... este un subiect care doare mai pe toata lumea... asa ca de cate ori voi avea ocazia, voi intra si voi vorbi cu voi...
va pup pe toate,