Clubul nurorilor (33)
Raspunsuri - Pagina 10
marinar spune:
Lavi felicitari pt examen. gata. Ai scapat.
Lori, offfffffffffff stiai tu de ce o treci pe lista albastra. Oare femeile astea au uitat ca sunt nurori??? Ele nu-si dau seama ca barbatii astia ne iubesc pe noi, asa cum suntem, fara sa ne faca inainte inventarul, sa vada ce avem trecut in cont?????
Aaaaaaaaaaaa Lori sa ne pui o poza cu ea daca ai, avem album comun.
marina
pozici
SunSmile spune:
Bau!
Anybody there???
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
impreuna spune:
Si uite asa se asterne linistea pe aici cand pleaca fetele noastre acasa de la job Las ca vb eu cu sefii vostri sa va mai treaca si la ore suplimentare
Lore citind ce ai scris, ma gandeam ce important e ca il ai pe sotul tau alaturi de tine. Asta conteaza cel mai mult, ca soacra... azi e, maine poate no mai vezi:) Dar de ramas cu sotul ramai si el iti este alaturi la bine si la rau.
Hai te asteptam cat mai des pe la noi
Flavia (sotie si mamica fericita)
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Bau!
Anybody there???
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
bag de seama ca nu bantuie nimeni...
ce spui de egalarea de aseara! spectacol ,nu? bravos stelutzo! caaaaaaaaah dinamo!
poze cu blanosu` vedem? daca cu tine...mai subtzire, macar sa vedem copilu` vostru patruped.
multzam`!
pupilic!
roxi foto
Himmelsduft spune:
Eu bantui scurt pe aici!
Lavinai, felicitari ptr examen!
A.cicel, arati f bine, iar peisajul e superb.
Cherry, eu am terminat din iulie de luat AC si de atunci tot dereglata sint. Dr mea zice ca acele cazuri in care se ramane imediat insarcinata dupa AC sint f rare si depinde de organism. Si eu astept sa ma reglez, luna trecuta am avut simptome de sarcina, am facut test barza si nimic, visele spulberate. Dar cum speranta moare ultima, sintem optimisti si cu incredere in Dumnezeu ca vom avea si noi parte de un bb. Ca in rest avem tot ce ne trebuie.
Sun, lasa ca vin bb si pe strada ta, ai f mare dreptate ca intai dantura si apoi bb.
Boeru, ce au scris fetele se potriveste perfect soacrei tale.
Alynutza, felicitari ptr noul post si la mai multi bani si apreciere.
la toate
Himmelsduft
photos
roxanicea spune:
flavione, ce mai faci?
inca nu m-am vazut cu tipa de care iti ziceam cu cursurile....dar nu te-am uitat. cand ma vad cu ea o puns a-mi dea lsita cu taote cate le organizeaza ei.ok?
ce face sara?
pupilici!!!!!!!
p.s poate ne vedme intr-o zi. sa se mai incalzeasca sa poti veni si cu sara, da?
roxi foto
clauf1000 spune:
boeru, mai dar verde e soacra ta. ce lucreaza domle?
lavi, felicitari pt 10. deja m-am obisnuit sa iei numai note mari
restul nu am apucat sa citesc, dar ii dau bataie.
pa. hai ca sunt si eu pe aici
impreuna spune:
roxaniceo ne vedem:) da cu Sara mi-e cam greu sa o car dupa mine, dc intelegi ce zic
Cursurile... nu-i nici o graba. Oricum ma tenteaza tot mai mult varianta de curs on-line, platesc taxa si stau acasa si invatz:)
O fi bine? ca habar n-am, n-am mai apelat la asemenea cursuri...
Himel. zici ca esti mamica aspiranta? Ce fain, abia astept sa va vad pe toate cu bebei, sa vedeti atunci incuscriri pe aici
Marina ce scumpi sunt bebelusii, iti vine sa-i mananci. Abia astept sa-i vad pe ai vostrii
Sun vreau pozele cu machiajul permanent (cum ziceam, te bat la cap:))
De maine cica vin ploi
Flavia (sotie si mamica fericita)
clauf1000 spune:
lore1980, bey dar soacra ta parca ar fi ruda cu a mea. la fel se comporta. nici a mea nu zice nimic in fata sotului si a mea, dar pe la spate...si sotul meu tot asa spune:las-o mama ca e batrana si bolnava
in alta ordine de idei, ma tenteaza ideea de incuscrire pe forum. cred ca ma apuc si eu de incercat de fabricat ceva sfaturi fierbinti? daca s-ar putea 2 ar fi si mai bine. te chinui doar o data, nu?