Clubul nurorilor (33)
Raspunsuri - Pagina 11
Himmelsduft spune:
Marinar, felicitari matusii tale ptr fetita, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea. Si pozele din album sint super.
Flavia, da si eu sint mamica aspiranta. Sper sa se intample asta repede, ca aud ceasul biologic
Salutari si pe mai tarziu fetelor,
Himmelsduft
photos
impreuna spune:
Am pus si eu poze cu Sara aici ca sa nu mai cautati prin albume
Of, ce a crescut si pitica mea..., parca ma apuca nostalgia si vreau iar bebe mic:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
clauf1000 spune:
ce dulcicuta este bebita ta flavia. uite asa iti vine sa faci copii.cat are?merge la gradi?
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by impreuna
roxaniceo ne vedem:) da cu Sara mi-e cam greu sa o car dupa mine, dc intelegi ce zic
Cursurile... nu-i nici o graba. Oricum ma tenteaza tot mai mult varianta de curs on-line, platesc taxa si stau acasa si invatz:)
O fi bine? ca habar n-am, n-am mai apelat la asemenea cursuri...
Himel. zici ca esti mamica aspiranta? Ce fain, abia astept sa va vad pe toate cu bebei, sa vedeti atunci incuscriri pe aici
Marina ce scumpi sunt bebelusii, iti vine sa-i mananci. Abia astept sa-i vad pe ai vostrii
Sun vreau pozele cu machiajul permanent (cum ziceam, te bat la cap:))
De maine cica vin ploi
ok. nici o problmea daca nu o aduci, dar as fi vrut sa o vad.
de cusruri on line...nu stiu ce sa-ti zic....nu am facut niciodata. daca aud iti spun.
seara placuta!!!!!!!!
pupilici!
roxi foto
SunSmile spune:
Hai mai Fla ca o sa pun poze! Mai lasa-ma putin. O sa vezi si "opera de arta". Nu-i mare scofala...doar ca e pt multa vreme!
Rox bun revenit! Uite acush o sa caut albumul si va arat minunea mea blanoasa...cel mai dulce catel din lume si cel mai iubit. Chiar acum sta intre noi si se alinta cand la unu' cand la altu'. Si-l iubesc ca pe copilu' meu...
Him tin pumnii sa vina si la tine BB. Mai noi suntem 2 in 1. Clubul nurorilor si in acelasi timp aspirante...
Pupi
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
SunSmile spune:
Uite Rox...macar pozele cu el sa le vedeti acush. Nu-i asa ca-i dulceee?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/steli100/detail?.dir=ae53&.dnm=a1adre2.jpg&.src=ph
Pupi
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
roxanicea spune:
sunule!!!!! de unde ai scos jucaria asta cu blanitza? zici ca e desenat asa de dragalash este! imi vine sa il rostogolsec ca pe o mingiuca! si ce jucaush pare!!!!!!!!!!!!
nu-mi vine sa cred cat e de dragutz!!!!!!!!!
e bishon cumva?
daca e baiat, il combin cu fetitza bishon a prietenei mele. ce zici de combinatziune? caut poze cu maya(ca asa se numeshte catzelusha si iti trimit sa o vezi).
pupi si sa va traiasca jucaria !!!!!!!!!!!!!!
roxi foto
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Am pus si eu poze cu Sara aici ca sa nu mai cautati prin albume
Of, ce a crescut si pitica mea..., parca ma apuca nostalgia si vreau iar bebe mic:)
ehehe!!!!!!!!! am fazut fetica cea mare! a crescut fata de pozele celelate!!!!!!cui ii seamana cu ochii negri? dumneavoatsra domana?sau preadistinsului sotz?
sa va traiasca gagalicea! si s ane mai pui fotoase cu ochi negri!
seara placuta!
roxi foto
roxanicea spune:
sunule, am bagat ceva poze cu bishonul maya in albumul nostru comun (al soacrelor) la albumashul meu. intra pe roxi si ai sa gasesti aoclo 4 bucatzi fotoase.
pupici !!!!!!!!merg la somnoase ca sunt lenesha si bleaga nu stiu ce am.
va pupic pe toate!!!!!!!!!!!
roxi foto
Himmelsduft spune:
Am intrat sa va spun somn usor si vise placute, fara soacre.
Flavia, sa te bucuri de Sara, e o dulceata si scumpete.
Sun, tin si tie pumnii ptr bb, cutulake al tau e dulce, blana alba mai ca zapada.
Pina maine fetelor
Himmelsduft
photos