Clubul nurorilor (33)
Raspunsuri - Pagina 12
roxanicea spune:
him
sa ne mai pui poze cu minunatziile tale ce le manufacturiezi!cand mai concepi ceva clateshte-ne ochii!
pupici
roxi foto
SunSmile spune:
Neata
Iupiii...mi-a iesit lucrarea bine, sta si reteaua pe picioare si eu nici nu simt ca-s trezita de la 2.30. Da-i bine!
Rox...Alex e westie si are multi prieteni bichoni. Dar de "imperechiat" deja e luat...am si nora, am si cuscra! Si nora e o dulceata, care mi-a topit sufletul!
Fla e superba SARA! Sa va aduca numai bucurii!
Him multumesc si te asteptam mai des la noi!
Pup la fete frumoase!
p.s. Lavi cum te-ai distrat cu nepotzica?
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Am pus si eu poze cu Sara aici ca sa nu mai cautati prin albume
Of, ce a crescut si pitica mea..., parca ma apuca nostalgia si vreau iar bebe mic:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
Ce dulce e.... Sa-ti traiasca. Si eu vreau.... Da' maine merg la eco si poate aflu ce e....
Andreea 22+
POZE
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Uite Rox...macar pozele cu el sa le vedeti acush. Nu-i asa ca-i dulceee?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/steli100/detail?.dir=ae53&.dnm=a1adre2.jpg&.src=ph
Pupi
Sunule sigur nu e de jucarie/ Ca e tare dulce si blanpsul tau. Mie nu imi plac cainii si pisicile, dar de al tau m-am indragostit. E tare frumos.
Andreea 22+
POZE
a.cicel spune:
Neatza
Ce fac fetele? Eu am facut de dimineata turul orasului si am ajuns la munca mai tarziu, da' nu se supara nimeni. Doar 2 baieti care ma asteptau...stiind ca eu sunt inainte de 7,30 la birou. Asta e.
Him sa fie si la tine cat mai repede cu ochisori... Spor la
.... treaba.
Andreea 22+
POZE
fannna2003 spune:
FLAVIA sARA e minunata...si e o mica domnisoara acum...
LAVI felicitari ptr 10
si tu mai SUN-ULETE TREC IMEDIAT LA SOACRE...BUNE FIRESTE...soacra de pufos
de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)
Himmelsduft spune:
Buna dimineata fetelor,
va urez o zi buna, eu acum la lucru si sta ceasul pe mine.
A.cicel, acum sint in asteptare de cm si ma simt cam ..., dar trece si asta.
Pe mai spre seara ,
Himmelsduft
photos
fannna2003 spune:
tre sa-mi beau cafea...se pare ca nu am facut...nici nu v-am salutat...de-acuma hai, adunarea la
de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)
impreuna spune:
Neatza fetele mele.
Multumesc de urari pt Sara, i le transmit:) clauf, roxanicea, sun, andreea, himel., fana
Sara nu merge la gradi, ca are abia 1,4 ani:) Si la ochi seamana cu bunica-sa, adica cu maica-mea :))
Andreea te-ai razgandit? ne spui ce ai daca aflii?:)
Sun am vazut bine? Te-ai trezit la 2,30???? Mama da ce scump e ghemotocul tau, mai bine l-ai face fotomodel
Flavia (sotie si mamica fericita)
SunSmile spune:
Neata inca o data,
Multumesc fetelor, in numele blanitzei mele scumpe! Fanna..io-s mama de pufos si soacra iubitoare de pufoasa~!
Dap, Fla! la 3 am avut o "lucrare" si m-am trezit la 2.30. Dar pana la 5.30 a fost gata, desi mi s-a inrosit telefonul in mana! Dar ma simt bine. Maine am o zi mai dificila, dar am muncit 3 ani pt ea. Iar joi o mega zi de alergaturi...dar tot pt mine e, asa ca....
Sper sa reusesc sa dorm diseara, k sa recuperez.
Voi? La cafelutza?
Andreutza tineti secret sau spuneti ce va fi? Eu iti voi respecta dorinta, indiferent care va fi aceea!
Pup la fete
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE