Clubul nurorilor (33)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by impreuna
Andreea te-ai razgandit? ne spui ce ai daca aflii?:)

Ma mai gandesc...poate un PM, ceva...

Andreea 22+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza fetelor!

Flavia sa-ti traiasca gagalicea, ca e tare dulce, sa creasca mare si frumoasa si sa va bucure sufletele!

Sunule, ai un ghemotoc super simpatic. Cred si eu ca esti topita dupa el, ca si mie imi place si mie nu-mi mai plac catzeii de cand s-a dat unul la piciorul meu...

Lore, bine ai venit in club! Imi pare rau ca ai soacra "albastra". Eu oricum nu le inteleg pe femeile astea. Daca unul dintre parteneri a fost mai norocos ca altul si a avut mai mult, foarte bine, important e sa se inteleaga si sa construiasca ceva impreuna.

Roxi, Fanna, Andreea, Clauf, Him, Dia, Cami, Cherry, Lavi, (sper ca n-am uitat pe nimeni, oricum toate nuroricile)

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

'mneata, norici!
Lavi, felicitari pt exam!!!!!!!!!!

of, fetelor, e obositor sa mergi in vizita, sa dai invitatii... tb sa frumos, sa pe toata lumea (avanpremiera la nunta), sa chiar dak n-ai chef... da' ce nu facem noi pt a veni toata lumea... si unii se si autoinvita ! m-am invatat minte si iau min 3 invitatii in plus... numai la 21-22 ajungem acasa, franti... park am merge pe jos, asa ne simtim... si mai avem de colindat... apoi vine randul socrilor, sa mai plece si ei..

AMR 1 luna + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

mneata fetelenu stiu cum e vremea la voi, dar la mine este soare si caldut.parca imi revine cheful de viata. sper sa nu fac astenie de primavara ca de cateva zile imi tot vine sa plang asa fara nici un motiv.
sunule, ce copilas dragut ai...e cuminte? e usor de intretinut? cred ca iti lumineaza viata. acum inteleg de ce ai soacra la rosu. pai cu un puiut ca asta, nici soacra nu ti se mai pare rea. cred ca nu mai ai nici un stres, nu? sigur nu o sa faci infarct.apropos, ce i-ai luat de ziua lui?
fetele, eu nu prea am apucat sa citesc tot, dar la un moment dat una dintre voi dorea sa infieze un copilas despre a carei mama tocmai aflase ca a avut sifilis. ce a mai facut? a scris pe undeva? i-a scos ochii proastei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Clauf, hai ca-ti raspund repede, caci deja am monopolizat subiectul si NU vreau. E cuminte in ideea in care nu face rele. Nu strica, nu roade...a avut pe la 2 luni un avant muncitoresc, dar i-a trecut repede. De intretinut e usor...trebuie periat zilnic, dar e o placere. Trebuie toaletat, pt ca fiind alb devine mult mai repede negru Dar in rest, nu miroase, nu e mare, nu e obraznic...e doar foarte energic, iubitor si alintat!!!
Soacra e la "roshu" pt ca e buna intr-adevar, Alex nefiind un motiv. E ea femeie buna. De ziua lui i-am facut o prajiturica si a primit de la tati multe jucarii...deja cred ca a depasit 200, mostenindu-le si pe toate ale mele. Si da, iti alunga orice suparare..DAR crede-ma, probabil ca daca o voi tine in ritmul asta de agitatie, voi fi candidata sigura la "infarct". Si iar, Alex neavand vreo vina sau vreun merit!
Pupi la fete si scuzati...e ultima oara cand mai insir calitatile cutzului, pt ca nu-mi place sa acaparez subiecte! Multumesc inca o data!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by SunSmile
Pupi la fete si scuzati...e ultima oara cand mai insir calitatile cutzului, pt ca nu-mi place sa acaparez subiecte! Multumesc inca o data!

da' noua ne place blanosu' si mai ales cand povestesti cu atata drag despre el. Asa ca nu te mai scuza atata si mai spune-ne destre el. Ca e tare simpatic.

Andreea 22+
POZE

Mergi la inceput

da mai sunule, noua ne place de blanos, asa ca...mai zi ceva de el...ca de soacre suntem satule, nu fetele? postati un raspuns cu DA. hai sa vedem, cate se strang. sa incep eu?

DAAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Clauf, ce fain ca e vreme buna la tine... Si la noi a fost ieri soare si caldutz, din pacate n-am putut profita ca pana la 4 am fost la birou si dup-aia ... la cratitza... si acuma s-a pus iar pe plouat

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

alynuta, retractez. s-a innorat. cred ca o sa ploua si parca bate si vantul. cred ca o sa trag draperia si aprind o lumanarica parfumata. am inteles ca scortisoara face minuni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Si eu pe aici!
Flavia, Sara este o scumpica, sa va traiasca si sa va bucurati de ea! Vreau si eu un bb

Sun, bb tau este mortal, imi vine sa-l smotocesc putin. Eu sunt lesinata dupa animale, mai ales dupa catei si pisicute, i-as lua pe toti acasa. Deci, esti deja o soacra buna, sa te treaca fetele cu rosu.

Him, sa dea DD sa avem cat mai repede dorit.

Andreea, ne spui si noua daca afli ce este bb, nu-i asa? Macar un pm sa dai, ca eu mor de curiozitate. Si, promitem sa nu spunem la nimeni! Ce mai face iubi tau, este mai bine?

Alynutza, ce se mai aude cu noul post? Cand il vei lua in primire? Nu de alta, dar vrem sa petrecem

Razuca, ce mai faci? Mai ai de impartit invitatii? Ce se mai aude cu rushii, ca la mine vad ca nu au de gand sa vina si bine fac.

Clau, tu in ce zona stai, ca la mine este rece afara, chiar daca soarele s-a aratat la un colt?

Fanna, ai terminat cafeluta? Hai, vino la o mica barfa cu noricile.

Lavi, cum te-ai distrat cu nepotica ta cea dulce?

pup toate fetele

Mergi la inceput