Clubul nurorilor (33)
Raspunsuri - Pagina 14
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by cherry22
Andreea, ne spui si noua daca afli ce este bb, nu-i asa? Macar un pm sa dai, ca eu mor de curiozitate. Si, promitem sa nu spunem la nimeni! Ce mai face iubi tau, este mai bine?
iubi e mai bine. Il mai deranjeaza putin gatul, dar nu asa tare ca pana acum. Si... leneveste. Abia la 9 jumate s-a trezit si azi. Sa-i fie rusine. Si noaptea sta pana pe la 2 la tv.
In legatura cu BB, cred ca nu o sa ma pot abtine si o sa va spun ce e, asta in cazul in care sta cuminte si poate vedea doctorita. Dar va spun pe PM. E bine asa?
Andreea 22+
POZE
fannna2003 spune:
gata am terminat...vorba cuiva de pe aici
megacafea...nu dau nume
si DAAAAAAPTR BLANOS PUFOS
de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)
fannna2003 spune:
[In legatura cu BB, cred ca nu o sa ma pot abtine si o sa va spun ce e, asta in cazul in care sta cuminte si poate vedea doctorita. Dar va spun pe PM. E bine asa?
Daaaaaaaaaaaaa SA NE SSPUI ANDREEA UNDE VREI...o sa fie secretul nostru
clauf1000 spune:
andreea, fie-ti mila. eu sunt "tinerica " pe aici si nu prea stiu cum e cu PMul. intri aici si spui tare daca e baiat sau fetita.de ce nu faceti un clasament si cu bb? tot asa:rosu pt fetite si albastru pt baietei. dar il treceti acolo si pe blanos, bine?
fannna2003 spune:
ia sa vedem noi ce flacau are Andreea...
cherry22 spune:
Andreea, pe pm este foarte bine. Promitem ca va fi secretul nostru. Ma bucur ca iubi tau e mai bine. Sa ai grija de el, sa se faca bine cat mai repede. Ce s-ar face barbatii astia fara noi?
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by cherry22
Alynutza, ce se mai aude cu noul post? Cand il vei lua in primire? Nu de alta, dar vrem sa petrecem
cherry
Pai, in printzipiu, lunea viitoare o sa fiu "pe pozitii noi", dar nu stiu exact cand semnez actul aditional si pana nu vede fata, nu crede nimic. Dar stai linistita ca dau de stire cu surle si trambitze cand se va intampla si asta. Deocamdata sunt fericita ca scap de locul unde m-au mutat si de munca pe care m-au pus s-o fac aici si ma intorc aproape de casa si intre vechii colegi.
SunSmile spune:
Mai ma faceti sa rosesc, pe bune! Multumesc fetelor! Si haideti sa va spun o "faza", care m-a enervat la culme. Imi spune o colega...auzi tu, pai si cand o sa ramai insarcinata ce faceti cu catelu? Banuiesc ca-l dati, ca-i plin de microbi si nu face bine!!! Eu: whaaatttt??? Cum sa-l dau mai, cand el este sufletul casei, este primul nostru BB??? Doamne-Fereste! pai in conditiile in care casa e curata mereu, el e curatat zilnic...cum ar putea avea microbi??? Adica...io nu ma spal poate asa des pe maini si cu siguranta Alexutzu e mai curat decat multi oameni. Mamaaaaa....asa m-am enervat!!! Brrrr....daca-mi mai spune cineva asa ceva, cred ca sunt in stare sa-l pocnesc. Si pana una alta, eu am crescut de la 2 luni la tzara si am avut o sumedenie de animale si am fost perfect sanatoasa. Iar ai mei aveau un super ciobanesc, pe toata perioada sarcinii mamei. Si n-am mai patit nimic. Dar WHATEVER.....
Cherry chiar ma intrebam pe unde esti...
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
impreuna spune:
Rox. ala-i cainele vostru sau a lu' Sun? Ca seamana bine:) Ce frumos ii, are si jucarii, mancal-ar mama pe el
Alynutza mersi mult de raspuns, il dau mai departe :) Probabil ca se va ocupa maica-mea de proces ca e in acelasi judet cu paratul::)
cherry o sa ai si tu bb cat de curand, sau poate ai deja:)
La fel si razuca, si marina, situatia nu e clara inca :)
Flavia (sotie si mamica fericita)
clauf1000 spune:
sunule, stai linistita. numai cine nu a avut un animalut poate gandi asa. spune-i si tu ca blanosul e vaccinat si isi cunoaste medicul ceea ce nu e valabil cu siguranta si pentru ea, nu? apropos, tii minte era o reclama, parca la domestos cu una care zicea; jos, jos, are microbi, de ce il lasi in bucatarie, sau cam asa ceva... nu mai stiu sigur, ca de la o varsta...