Clubul nurorilor (33)
Raspunsuri - Pagina 15
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by clauf1000
andreea, fie-ti mila. eu sunt "tinerica " pe aici si nu prea stiu cum e cu PMul. intri aici si spui tare daca e baiat sau fetita.de ce nu faceti un clasament si cu bb? tot asa:rosu pt fetite si albastru pt baietei. dar il treceti acolo si pe blanos, bine?
Hai sa iti spun eu cum e cu PM-ul. Vad ca nu il ai activat. Intri la "mesaje prijate" din stanga ecranului, acolo unde ai si "profil personal" si alte alea. Axolo, undeva in dreapta ai "options". Intri acolo si da-i activarea mesajelor private. Asa o sa poti da si primi PM. Nu o sa strig in gura mare pe aici... Fetele stiu de ce... Nu te supara. Activeaza-ti PM si maine daca aflu trimit la toate...
Andreea 22+
POZE
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by fannna2003
ia sa vedem noi ce flacau are Andreea...
de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)
De unde stii ca e flacau? Eu vreau fetita... Da' o sa vedem maine seara. Hai ca si eu v-am innebunit cu bb al meu. Oricum, o sa il invat si pe iubi sa intre pe DC si sa va tina la curent cu tot ce se intampla, atunci cand voi fi la spital. Dar mai e pana in august...
Andreea 22+
POZE
Alynutza spune:
Flavia, cu placere, anytime Sper sa iasa bine pentru voi.
Clauf, da, la domestos era reclama de care zici tu.
Sun, chiar asta am observat si eu, cat de "alb stralucitor" e ghemotocul tau, parca l-ai spalat cu Ariel...
cherry22 spune:
Sunule, lasa lumea sa vorbeasca, blanosul tau e un scump, e bb vostru, e curat, vaccinat si bine ingrijit. Eu cunosc persoane mai pline de microbi decat un animal, asa ca, nu baga in seama astfel de remarci. tie si blanosului
Flavia, sa te auda DD si sa fie bb.
Andreea, intre noi fie vorba, sa stii ca e fetita, am eu o presimtire
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by cherry22
Vreau si eu un bb
Si eu... Da, cherry, mai am de dat invitatii, apoi se duc socrii la obligatii, rude, etc.Eu imi faceam pb k am prea multe invitatii, dar stii cum se duc? Din 2 cutii, una s-a golit!Bine k am pus deoparte pt nasi...k vor da si ei (duminik au cerut 25, poate chiar mai mult..le ducem de Pasti).
Apropos, fetelor: voi ce ziceti, cand sa le dam cadoul de nunta, in ziua nuntii sau de Pasti, sa se foloseasca de el pana la nunta? I-am intrebat si au zis cand vrem...
Si... e FETITA!
AMR 1 luna + ... pana la nunta
Foto
camelia72 spune:
'Neata!
Sun,am admirat si eu blanitza,e tare scumpic Alexutzu' tau!
Flavia si nora mea e dulcica foc,tu esti in CIC pana la 2 ani ai Sarei?
Eu incerc sa ma orientez spre o cresa sau o bona pt. Mihai,in iulie trebuie sa merg la serviciu si as vrea sa-l obisnuiesc fara mine pana atunci...!
Se mai aude ceva cu CIC pana la 3 ani ai copilului?Asa m-ar bucura daca as mai sta un an acasa...va incepe si Georgi scoala si la noi chiar este o problema majora!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
camelia72 spune:
Haide-ti sa va spun cum e la noi de Paste cu mersul la nasi:-deci,finii merg la nasi de doua ori/an,de Craciun si de Paste cu "plocon" iar de Paste acesta consta in:-oua rosii(10-15 buc.),miel,cozonac,pasca,vin,whiski sau o alta bautura si un mic cadou,nu f. scump,ceva pt. casa,un set de pahare,o lenjerie,o fata de masa...!Acolo se face chef mare,pe cheltuiala nasilor,cu masa,muzica,dans...nasii mai au si alti invitati,la noi au avut si alti fini care s-au intalnit cu aceasta ocazie!Parintii mei au avut 11 fini iar de Pasti era ca la nunta,veneau toti cu plocoane,cu copii,cu parinti si chefuiau cu nasii!
Nu stiu cum este prin alte zone dar la noi,la olteni,e sarbatoare si chef mare in ziua de Paste...!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Mai ma faceti sa rosesc, pe bune! Multumesc fetelor! Si haideti sa va spun o "faza", care m-a enervat la culme. Imi spune o colega...auzi tu, pai si cand o sa ramai insarcinata ce faceti cu catelu? Banuiesc ca-l dati, ca-i plin de microbi si nu face bine!!! Eu: whaaatttt??? Cum sa-l dau mai, cand el este sufletul casei, este primul nostru BB??? Doamne-Fereste! pai in conditiile in care casa e curata mereu, el e curatat zilnic...cum ar putea avea microbi??? Adica...io nu ma spal poate asa des pe maini si cu siguranta Alexutzu e mai curat decat multi oameni. Mamaaaaa....asa m-am enervat!!! Brrrr....daca-mi mai spune cineva asa ceva, cred ca sunt in stare sa-l pocnesc. Si pana una alta, eu am crescut de la 2 luni la tzara si am avut o sumedenie de animale si am fost perfect sanatoasa. Iar ai mei aveau un super ciobanesc, pe toata perioada sarcinii mamei. Si n-am mai patit nimic. Dar WHATEVER.....
Cherry chiar ma intrebam pe unde esti...
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
sunule, sa stii ca bebelicii cresc f frumos cu un caine. se stablieshte o relatzie aparte intre ei si cica copilul va fi mai curajos, mai bland cu animaluztele de orice fel, cica in general este f bine ca gazutzele aseta mici sa creasca pe langa un caine. eu am un vecin cu 2 baietzi care isi iubesc cainele lup mai mult decta pe parinzti, cerd. e o veselie si o calareala cu cainele prin curte de mai amre dragul! si cainele se atasheaza de copii si-i apara si le sunt prieteni adevaratzi.
as aca nu te stresa cu blanosu` si bebele! bebele isi va dezvolta anticorpi pt eventualii microbi ai blanosului!
nu te speria! mai intreaba si un pediatru cand va fi sa apara bebe, adr de principiu eu am citit ca e chiar bine.
pupi!
roxi foto