Clubul nurorilor (33)
Raspunsuri - Pagina 8
plici plici spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Pai zi....macar tu! Ca sclifositele alea cica nu vor nimic...k si cand as putea sa ma duc cu o varza sau un spanac in mana(stiu ele)quote:
Originally posted by a.cicelquote:
Acum sunt trista...ca doua prietene foarte bune, mirese de 2006, nu vor sa-mi spuna ce cadouri isi doresc la nunta! Si io cu acadele nu ma duuuc!
Da' eu iti spun ce vreau la botez...
Andreea 22+
POZE
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
aici una dintre sclifosite . si tot nu vreau nimica, na !!!!!
mai vb la anu turbulento
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by boeru
http://pg.photos.yahoo.com/ph/florinaboeru/detail?.dir=7e82&.dnm=a48b.jpg&.src=ph
Se tine bine gagica... Eu pana dupa nunta cred k n-am noroc sa-mi arat soacra.. k n-am aparat digi...Doamne, daca ati fi vazut-o aseara ce ochi facuse, cand i-a zis puiu ce frate am... ce cadou ne face... N-a scos un cuvant, pe cuvant! Se uita k vitelul.. si eu aveam un zambet valutar... Ah, ce chef aveam sa-i amintesc de faza cu "ai luat-o in gol..."! ce chef aveam... da' ma abtin pana dupa nunta... s'apoi sa vezi...
AMR 1 luna + ... pana la nunta
Foto
plici plici spune:
Pup si eu toate nurorile, eu sunt inca "in pregatiri" dar cat de curand o sa fiu si eu o "nurora"
a si nu sunt sclifosita dupa cum zice maimutzu stelist.
pupciii la fete
krelia spune:
quote:
Pai zi....macar tu! Ca sclifositele alea cica nu vor nimic...k si cand as putea sa ma duc cu o varza sau un spanac in mana(stiu ele)
Aici sclifosita no. 2 !
Ba io vreau..si bani...si cadou! ..ca viata-i scumpa si io-s kitroasa!!!
Si acum... salutari timide Clubului Nurorilor
Deocamdata, nu-mi permit sa viu sa va "stresez"...inca nu's nora cu acte ..insa, mai e otzara si voi intari si eu, cu voia voastra, desigur! ..randul socroshenilor din categoria..."asha si asha"
Pupaturi si bauturi!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
lavinai spune:
fetele am venit!!!!!!!!!!!
am luat 10 !!!!!!!!!! si surprize-surprize........ a zis profa la examen, ca cine nu are nici o absenta la meteria ei......nu ami trebuie sa dea examen (se ia in considerare partialul!!!) Urraaaaaa Urraaaaaaaaaaa, si eu am fost prezenta tot timpul, normal ca doar era cursul de la ora 14!!!!!
Yuppppiiiiiii
Nu stiu daca mai intru azi ca ma duc la nepotzica mea pana maine!!!
pupici la toate fetele, frumoasele!!!
Lavinia: Sotie alintata.....
Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele
SunSmile spune:
Bravooooo! Felicitari! E bine sa mai stam pe capul tau...o sa fii "premianta". Distractie placuta la nepotzica!
quote:
Originally posted by lavinai
am luat 10 !!!!!!!!!! si surprize-surprize........ a zis profa la examen, ca cine nu are nici o absenta la meteria ei......nu ami trebuie sa dea examen (se ia in considerare partialul!!!) Urraaaaaa Urraaaaaaaaaaa, si eu am fost prezenta tot timpul, normal ca doar era cursul de la ora 14!!!!!
Yuppppiiiiiii
Lavinia: Sotie alintata.....
Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by kreliaquote:
Pai zi....macar tu! Ca sclifositele alea cica nu vor nimic...k si cand as putea sa ma duc cu o varza sau un spanac in mana(stiu ele)
Aici sclifosita no. 2 !
Ba io vreau..si bani...si cadou! ..ca viata-i scumpa si io-s kitroasa!!!
Si acum... salutari timide Clubului Nurorilor
Deocamdata, nu-mi permit sa viu sa va "stresez"...inca nu's nora cu acte ..insa, mai e otzara si voi intari si eu, cu voia voastra, desigur! ..randul socroshenilor din categoria..."asha si asha"
Pupaturi si bauturi!
Deci tu erai una di "sclifosite"... Hai zi, soacra e albastra sau rosie?
Andreea 22+
POZE
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
Originally posted by boeru
http://pg.photos.yahoo.com/ph/florinaboeru/detail?.dir=7e82&.dnm=a48b.jpg&.src=ph
Se tine bine gagica... Eu pana dupa nunta cred k n-am noroc sa-mi arat soacra.. k n-am aparat digi...Doamne, daca ati fi vazut-o aseara ce ochi facuse, cand i-a zis puiu ce frate am... ce cadou ne face... N-a scos un cuvant, pe cuvant! Se uita k vitelul.. si eu aveam un zambet valutar... Ah, ce chef aveam sa-i amintesc de faza cu "ai luat-o in gol..."! ce chef aveam... da' ma abtin pana dupa nunta... s'apoi sa vezi...
AMR 1 luna + ... pana la nunta
Foto
Asta imi aminteste de o faza, cand zicea cineva ca maica-mea n-avea nici camasa de noapte cand a luat-o tata (parca el avea mai mult, na! - ca tot ce-au facut au facut impreuna) si i s-a raspuns "pai asa a vrut-o el, fara camasa de noapte"
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by lavinai
Yuppppiiiiiii
Si ec te-ai mai stresat...Ne lasi asa pe usact acuma? Nimic de baut? FELICITARI!!!!!!
Andreea 22+
POZE
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by camelia72
Cherry -si eu cred ca ai facut testul prea devreme,unele teste sunt relevante dupa vreo 10-15 zile de la intarzierea c.m.!Rabdare si nu te stresa,sigur va veni si bb intr-o buna zi...!
Alynutza...asteptam sa dai de baut si sa tragem aici un chef pe cinste pt. noul post!Felicitari!
Flavia,daca soacra-mea nu se prostea toamna trecuta si a dus-o neuronu' ala lipsa sa-l dea in judecata pe fi-su pt. niste obsesii bolnave,putea sa stea bine-merci si acum fara sa contribuie la intretinere sau curent,ca doar nu saraceam noi din ce consuma ea...sau sa ne fi lasat sa luam acel apartament...!
Azi noapte a avut cosmar,tot striga in vis sa prindem hotii ...cred ca i s-a tras de la banii care ni-i daduse!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
Facem Cami, cum sa nu facem, dar sa ma vad cu patalamaua la mana, ca stii tu cum se zice, ce-i in mana nu-i minciuna! Dupa atatea promisiuni si tergiversari (din ianuarie) vad numai ce e negru pe alb... Si foarte bine ii faceti scarboseniei, am ramas paf cand am vazut ce-ai scris, ca si-a dat in judecata propriul copil, apoi asta merita