Clubul nurorilor (33)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

neatza fetele!!! Acuma m-am trezit si io...... si ma pregatesc sa plec la exame.....
sa aveti o zi frumoasa si relaxanta!!
va pe toate!!

Lavinia: Sotie alintata.....

Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Flavia, Andreea, mai astept, ce altceva pot face? Credeti ca am facut testul prea devreme? Flavia, la tine cum a fost? Sa nu va suparati pe mine ca va stresez cu" problema bb".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Multumesc, fetelor! Doamne, pur si simplu radiez de bucurie, din cauza cadoului fratelui meu! Si de emotie, pt k tocmai am impartit invitatii colegilor... care, mare parte, se scuza... bine, k erau pe lista cu semnul intrebarii.Sefa a primit invitatia zambind, chiar, dar m-a sfatuit sa nu dau sefului mare si unui coleg. Colegului i-am dat, sefului... cred k n-o sa ma simt ok dak nu-i dau.

AMR 1 luna + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Cherry eu mi-am facut testul dupa 2 saptamani de cand trebuia sa imi vina CM. Abia dupa primele 7 zile de intarziere am intrat la banuieli, pt ca ea prima luna dupa AC si nu ma gandeam ca raman asa repede (cum sa ne suparam? Dau "na na" daca mai vorbesti prostii:)

Lavi eu credeam ca acu vi sa ne spui ce ai facut la examen :) Bafta

Andreea ce fain ca va chef dublu. O tine bb tau tot intr-o distractie :)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Referitor la teste... n-am mai facut, ma gandesc sa merg direct la dr, cand voi avea timp. A, alt motiv de bucurie: s-au anuntat prima de Pasti si zilele libere! adik, 24, 25 stau acasa... (sau la nasi, care vor sa mergem de sambata-luni la ei)

AMR 1 luna + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Flavia, imi dai sperante, ca si la mine este prima luna fara ac.

Lavi, si eu ma gandeam ca deja ai terminat cu exam. Bafta multa!

Razuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

cherry o sa fie, mai devreme sau mai tarziu, o sa vezi tu

Chiar fetelor, care sunt zilele libere de Pasti acordate de stat? Sa stiu si eu ce planuri imi fac

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Cherry si la miune a fost tot prima luna dupa AC. Dar am intrat in panica din prima zi de intarziere. Mie trebuia sa imi vina pe 29 noiembrie..si nimic. Pe 20 am facut chef de Sf. Andrei. Am spus viitorilor nasi, dar nu m-au crezut. Au spus ca sa mai astept. Si am avut dreptate. Era BB. Asa ca nu te speria. Cand i-am spus medicului de familie, a spus ca85% din femei raman insarcinate imediat dupa intreruperea AC.

Andreea 22+
POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by a.cicel

Cherry si la miune a fost tot prima luna dupa AC. Dar am intrat in panica din prima zi de intarziere. Mie trebuia sa imi vina pe 29 noiembrie..si nimic. Pe 20 am facut chef de Sf. Andrei. Am spus viitorilor nasi, dar nu m-au crezut. Au spus ca sa mai astept. Si am avut dreptate. Era BB. Asa ca nu te speria. Cand i-am spus medicului de familie, a spus ca85% din femei raman insarcinate imediat dupa intreruperea AC.

Andreea 22+
POZE

Andreea, sa dea DD sa fie bb. Incerc sa nu ma mai gandesc numai la asta, ca o iau razna. Sotul zice ca am innebunit, ce ma grabesc asa, este prima luna de incercari si eu vreau sa si iasa. Are si el drepatate, dar, nebuna e nebuna, ce poti sa-i faci.

Flavia, doar 24 e liber, dar vorbesc eu cu seful tau sa te lase si pe 25.

Fetelor, pe unde bantuiti? Mai treceti si pe la noi, ca altfel toate dupa voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

buna fetele. numau vesti bune de cand nu am mai intrat eu.felicitari pentru ajutoarele mateiale dar mai ales pentru bebei.ce anticonceptionale ati luat de ati obtinut asa repede o sarcina? nu de alta, dar ar trebui recomandat si fetelor care incearca mai de mult si nu reusesc. saualta e cauza????

Mergi la inceput