Clubul nurorilor (33)
Raspunsuri - Pagina 4
cherry22 spune:
Razuca, sa-ti traiasca fratele, sa fie sanatos si sa va mai ajute si altadata, ca, asa frate, mai rar. Scumpa, ti-ai facut vreun test? Eu am facut unul ieri dimineata si a iesit negativ, ma gandesc ca o fi vreo dereglare hormonala din cauza ca nu mai iau AC. Oricum, inca mai sper, caci, speranta moare ultima.
fata
Sun, esti tare rau, nu gluma. Ma intreb cum tine toata lumea pasul cu tine-familia, pritenii. Sau i-ai molipsit si pe ei?
Flavia, tu pe unde esti?
SunSmile spune:
Chiar asa...pe unde umbli Fla?
Cherruca scumpa, eu am o energie inepuizabila. Am momentele mele de caderi (atunci cand mi-am pierdut multe persoane dragi)...dar tot energia asta de nedescris m-a scos la liman. Ai mei s-au obisnuit, acum si sotul s-a obisnuit (desi uneori imi spune sa ma mai opresc nitel), catelu ma copiaza...prietenii???...s-au obisnuit sa fiu mereu aici, acolo, ieri, peste un an...si tot asa. E ca o valtoare viata mea, dar altfel n-as putea trai. Urasc sa stau locului...
Gagici la povesti...hai repede!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
a.cicel spune:
Sun macar 1% din energia ta trimite si aici. Iubi m-a sunat de o ora ca abia s-a trezit Si eu m-am saturat de stat la munca deja.
Cherry a cata zi e de cand trebuiau sa iti vina uratii?
Andreea 22+
POZE
marinar spune:
Meric fetelor inca o data pt urari
Raza sanatate multa sotului. Tu ai mai facut vre-un test??? Eu sper sa fie cu ochisori. Mai ce bine e sa ai frate!!! Si al meu tot asa bun e. Sa ne traiasca!!!
merci Andreea. Ma gandeam sa incerc sieu dar nu cred ca rezist sa stau 2 ore cu chestia aia in cap.
Cherry tu ai mai facut test??? Sa sti ca si mie mi-a intarziat 10 zile- tot de la AC.
marina
pozici
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by marinar
merci Andreea. Ma gandeam sa incerc sieu dar nu cred ca rezist sa stau 2 ore cu chestia aia in cap.
Poti incerca. rau nu iti face. Dar are un miros groaznic.
Andreea 22+
POZE
cherry22 spune:
quote:
Originally posted by a.cicel
Sun macar 1% din energia ta trimite si aici. Iubi m-a sunat de o ora ca abia s-a trezit Si eu m-am saturat de stat la munca deja.
Cherry a cata zi e de cand trebuiau sa iti vina uratii?
Andreea 22+
POZE
Andreea, azi este a sasea zi si nu am nici un simptom ca ar veni rushii. Nici nu stiu ce sa mai cred. pana la urma, o fi vreo dereglare hormonala de la AC. Tu ai spus ca ai facut mai multe teste negative si era bb. Bine ar fi sa fie si la mine asa!
fata burticoasa
Marina, am facut test ieri dimineata, din pacate, negativ.
Flavia, pe unde esti?
Alynutza spune:
Raza, sa-ti traiasca fratele, foarte frumos din partea lui!
Si sanatate sotzilor bolnaviori!
BraveGirl spune:
Buna gagigute!
Ce mai faceti? Noi ne-am intors aseara de la munte, dar eram prea obosita si m-am bagat la nani...Sambata vremea a fost urata si saracii barbati au inghetat la gratar in timp ce noi, femeile, am stat si am barfit...ieri vremea a fost asa frumoasa incat nu ne mai venea sa plecam.
Azi am o zi naspa pt ca trebuie sa ma duc la facultate si apoi vin repede acasa sa fac curat si sa spal geamurile...
==========
Corina
Albumul meu
impreuna spune:
Aici si eu :)
Nu scapati de mine asa usor
Citeam ce scriu fetele cu "uratii", sper sa fie bb acolo.
cherry oricum daca iti faci testul acum poate nu are relevanta, daca zici ca e doar a 6 zi de intarziere, mai asteapta macar o saptamana ca sa il repeti. Va tin pumnii, Marina, Raza
Raza felicitari pt cadoul rimit si mai ales ma bucur de reactia soacrei
Marina te felicit pt noul membru al familiei, sa creasca mare si sanatos si sa va aduca numai bucurii. Si in curand sa va imbogatiti cu inca un membru nou, al vostru
Sun asa eram si eu cand eram tanara ca si tine, nu stateam o clipa locului
Cami femeia aia ce are in cap? De cand sta la voi nu a platit nimic pana acuma? Zic ca luatul telecomandei e o pedeapsa prea blanda pt ea...
Andreea cum stati cu chefurile? Mai poti? Cand ai zis ca intri in concediu?
Fana spor la lucru
Alynutza fata harnica.
Flavia (sotie si mamica fericita)
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Andreea cum stati cu chefurile? Mai poti? Cand ai zis ca intri in concediu?
care chefuri? Abia saptamana asta o sa imi tin ziua, ca tot sunt Floriile. Asa ca imi fac ziua cu mama impreuna. In concediu intru din 15 mai. Prima saptamana e concediu de odihna, apoi intru in prenatal.
Si eu spun ca fetyele mai trebuie sa astepte cam o saptamana ca sa vada daca e intr-adevar pozitiv sau negativ testul Le inteleg ca nu mai au rabdare, ca si eu eram disperata sa stiu care e situatia. Nasa imi tot spunea sa mai astept..si eu tot faveam teste. Pana cand a iesit pozitiv.
Andreea 22+
POZE