Clubul nurorilor (33)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

da sun saptamana asta am la treaba...joi si vineri am sa-mi iau si eu liber sa-mi pot termina treaba...sper sa fie vreme buna de-acum ca m-am saturat de frig...
Ce bine ca tu iti esti sefa!!!!de fapt toate suntem sefe acasa.....ca la job e alta problema...dar la mine seful e super ok..

de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Neata fetelor

sa aveti o saptamana frumoasa.

Sa va povestesc ce am facut in we??? Sambata, dupa ce a venit sotul de la munci am fost putin la cumparaturi, apoi am mers la socrii (v-am zis ca a fost ziua socrului). Am mancat numai salata verde pt ca soacra a facut numai aperitive cu maioneza si friptura de porc, si cum eu sunt la regim....... dar a fost bine, am vb, am ras... Apoi am fost cu soata la plimbare si atat, la somnic. Ieri am fost iar la cumparaturi, mi-a luat o pereche de papuci medicinali pe care mi doream de ceva timp- fac masaj i talpa si apoi am mers si noi la gratar la niste prieteni. Pt ca va fi si ziua mea si a sotului am luat si tort.......... si am mancat si eu putin. Nu conteaza, nu???

Andreea frumoase poze.

Lavi succes la examen.

Aaaaaaaaaaa a mai aparut o fetiza in familia mea, tocmai a nascut matusa mea de care v-am mai spus o fetitza de 3,200 kg. Cm nu a mai stiut sa-mi spuna unchiul meu...

va pup pe toate

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

'Neata,fetele!
Eu am avut un weekend plin,nu am iesit din casa,am facut curatenie,spalat geamuri,pus perdele,batut covoare...iar acum am niste dureri de spate ingrozitoare si o febra musculara de la atatea urcusuri si coborasuri pe la geamuri...!
Despre socrela?Iarasi show...cand a trebuit sa isi plateasca partea de la intretinere si curent...wow,a luat foc,de ce sa plateasca daca nu sta si nu consuma!Cum,bre,nu consumi,nu-ti faci baie,nu privesti la tv.,nu speli...?Daca pleci 8-9 ore nu inseamna ca nu stai,si sotu' pleaca cate 10 ore,chiar mai mult si nu e scos de la plata...!I-a zis fi-su sa plateasca si la cablu si a zis ca nu vrea,aseara i-a luat telecomanda si asa s-a enervat ca nu a putut sa-si vada telenovelele...
Asta e...daca nu stie sa se poarte civilizat,alt regim in casa asta nu va avea,acte de caritate am facut destule dar gata...cand ma gandesc ce ocazie am pierdut cu apartamentul acela din cauza ei...!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Cami foarte bine ati procedat! Din moment ce ea e asa de scarboasa si va face viata un iad, voi de ce i-ati face-o pe a ei usoara. Ce harnica ai fost! Si eu trebuie sa spal geamurile si nu stiu zau cand, ca saptamana asta deja am planuri pentru toate dupa-mesele...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza si de la mine, asa mai tarziu... Ca abia mi-am facut calculatorul sa mearga. De fapt el mergea, dar nu vroia sa intre pe DC. Nu stiu ce a avut. A trebuit sa reinstalez mozila.

Lavi bafta la examen.
Cami bine i-a facut sorul tau cu telecomanda. Si eu la fel as fi procedat.
Marina sa va traiasca noul membru al familiei. Ia uite ce de nasteri anul asta...

Andreea 22+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Neata, norici! Ce harnicute ati fost in wk!

Andreea, frumoase pozele, dar si personajele de acolo, in frunte cu burticuta

Cami, bine i-ati facut scorpiei, merita.

Lavi, bafta la examen! Facem galerie

Marina, sa traiasca fetita, sa fie sanatoasa si norocoasa!

Sun, de unde ai atat energie? Ca vreau si eu!

Razuca, pe unde umbli? Ce se mai aude cu rushii? Ai vreo veste buna si nu vrei sa ne-o spui si noua?

pup toate noricile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Fetelor, merci de urari.

Andreea am vazut la "coafeze" ca ti-au recomandat fetele o maioneza pt bucle. Te-ai mai tinut de tratament, e eficient???

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Asa...pe rand:
Marina sa va traiasca noua membra a familiei!
Cami sunt mandra de voi! Asa-i trebe "doamnei"! Multa putere in continuare!
Cherry...io sunt asa energica de cand ma stiu...si ma mai mir de catzel...pai cu cin' sa semene?
Fanna la jobul asta(second handu') am seful plecat. La primul job...nu se merge decat pe principiul seful mare de tot...in rest....Dar peste tot am avut noroc de oameni faini, numai ca tot mai bine fara!
Acush....va astept la discutii...ca asa din amintiri neuronu' nu functioneaza!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by cherry22

Razuca, pe unde umbli? Ce se mai aude cu rushii? Ai vreo veste buna si nu vrei sa ne-o spui si noua?

'mneata! Pai... vestea e k mai mereu... si k "aia" n-au venit... poate ajung sapt asta la medic..sa stiu(stim) sigur.

Puiu meu e racit, febra 39... rau de tot, nu manank, a stat numai in pat, doar ieri am plecat cu invitatii.

Veste buuuuuuuuuuunaaaaaaaaaaaaa.... de-a lasat-o afis pe socrela (i-a zis puiu)... noi suntem 4 copii, 2 fete, 2 baieti, baietii la mijloc... fratele mare e plecat din tara si nu poate veni la nunta... dar ne-a facut cadou de nunta o sumaaaaaaaaaa... mare si ffff importanta pt noi... fix suma care ne tb pt a termina cumparaturile pt nunta...adik, tot-tot! inclusiv cu bani de buzunar pt ziua nuntii... (si noi calculam la sange salariile pana atunci) si sunt fericita rau! Sa-i dea DD sanatate!!!!!!!! Asa frate, mai rar...

Marina, sa-ti traiasca nepotica!

AMR 1 luna + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by marinar

Fetelor, merci de urari.

Andreea am vazut la "coafeze" ca ti-au recomandat fetele o maioneza pt bucle. Te-ai mai tinut de tratament, e eficient???

Iti spun sincer ca am facut de vreo 2-3 ori tratamentul. Cateva zile dupa tratament a fost ok, dar apoi iar revenea parul la starea lui normala. Asa ca am renuntat. Poate daca eram mai perseverenta...

Andreea 22+
POZE

Mergi la inceput