Clubul nurorilor (33)
Raspunsuri - Pagina 2
SunSmile spune:
Fetele eu am venit sa va spun noapte-buna! Nu ma culc, dar merg la baitza si apoi cu sotu si copilu la tv.
Pupi si ne auzim maine!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
lavinai spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
Hop si noi de la plimbare!
Fetele ,au mai venit nurori noi sau sunt eu ametita?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
da, dana!! au aparut nurori noi!!!!
Lavinia: Sotie alintata.....
Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele
impreuna spune:
Lavi parca tu intrebai de gelozie? Mi-am amintit acum:))
In principiu nu sunt geloasa, nici sotul, pt ca pana acum nu am avut motive. Dar asta nu inseamna ca s-ar putea intampla orice fara sa simt "fluturi" prin stomac:) Probabil mai am cateodata asemenea "sclipiri" cand nu imi convine o chestie anume, dar atat, niciodata n-am avut discutii (contradictorii) sau certuri pe tema asta (numai pe altele:)
Ah, sa nu uit, buna dimineatza nurori
Flavia (sotie si mamica fericita)
lavinai spune:
flavia, nu ai somn?? si eu sunt pe aici.... si maine am un examen...noroc ca nu e de dimineatza!!!!
am intrebat de gelozie, pt ca eu sunt geloasa (desi NU mi-a dat motive niciodata) , intotdeauna fac din tantar armasar, si ma intrebam daca asta este o boala , daca poate fi controlata prin exercitiu......, sau poate cine stie cu timpul imi va veni si mie mintea "la cap" si nu voi ami fi asa de impulsiva.....
aaaaa, va zic si eu Buna dimineatza, norici!!!!!
Lavinia: Sotie alintata.....
Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele
Nadia1976 spune:
Fetele, multumesc. O sa va spun cum a iesit!
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!
SunSmile spune:
Neata
O zi frumoasa si o saptamana faina sa aveti!
Lavi succes la examen!!! Si lasa gelozia sau cel putin controleaza-o....nu e tocmai ok!
Pup la fete
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
impreuna spune:
Neatza fete harnice
Lavi bafta la ex. Eu cred ca gelozia se poate controla, poti incerca sa te gandesti in momentele alea ca nu ai motiv si ca totul e cat se poate de normal, in loc sa lasi sa iti treaca prin cap tot felul de ganduri. Eu una cred ca asa as face
Hai fetelor, ca eram tocmai pe pajina 2
Flavia (sotie si mamica fericita)
Alynutza spune:
'Neata norici! Am intrat sa va salut si fug sa citesc ce-ati mai scris in week-end. Noi am avut un week-end plin: sambata curatenie, iar ieri am facut planuri de "bataie" cu lucrarile si masuratori sa vedem ce si cum ne facem mobila in dormitor (iubi a fost foarte dezamagit pentru ca spatiul nu ne permite sa ne facem patul decat de 160 si el voia initial de 200) plus socoteli peste socoteli... dupa-masa vizita la socrii si am reusit sa mergem sa discutam si cu fotograful exact ce ne-am dori noi.
Va si revin dupa ce citesc!
Sa aveti o saptamana buna!
fannna2003 spune:
neatza la noricile mele dragi!!!!
mei da voi nu aveti somn?!?!?
de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)
SunSmile spune:
Somn??? Ce-i ala somn??? Haidi mey....duminica sunt Floriile, de lunea viitoare intram in Saptamana Mare....e dragutz!
p.s. io n-am sef...
quote:
Originally posted by fannna2003
neatza la noricile mele dragi!!!!
mei da voi nu aveti somn?!?!?
de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven