Clubul nurorilor (33)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by cherry22

Incerc sa nu ma mai gandesc numai la asta, ca o iau razna. Sotul zice ca am innebunit, ce ma grabesc asa, este prima luna de incercari si eu vreau sa si iasa. Are si el drepatate, dar, nebuna e nebuna, ce poti sa-i faci.

cunosc f bine, nebunia asta... inapoi... clauf pt ... felicitari! da' dintre noi, cine are sigur bb? sau am inteles eu aiurea? k noi vrem, ne simtim rau, dar...

AMR 1 luna + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Apropos, la albumul soacrelor, a aparut o nora cu super-machiaj???

AMR 1 luna + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Raza, ce de vesti bune intr-o zi! Eu inca nu stiu nimic de Pasti, atat ca 24 e liber, ca asa e de la stat, in rest... pauza. Si cu toate modificarile astea de la scarbici de la mine, nu o sa pot sa-mi iau concediu cum planuiam. Dar sunt fericita si eu pentru ca de saptamana viitoare ma intorc la vechiul loc de munca pe noua functie . Cand semnez si actul aditional dau de baut!

Flavia si eu! Sa stii ca nu te-am uitat cu intrebarile, dar nu dau de cumnata-mea! Duminica am fost pe la socrii dar nu era acasa. Mai incerc sa dau de ea la telefon.

Fetelor, eu deja simt ca intru in criza de timp. Mai sunt atatea lucruri de facut si pur si simplu nu avem timp sa le facem. Tot planificam cand ce sa facem si se tot dau planurile peste cap, si sunt chestiuni care ne par urgente si nu gasim timp pentru ele...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Buna fetelor!
Asa cum am promis incerc sa trec pe la voi in fiecare zi! Pana acum am citit ce-ati mai scris si am citit...si am citit moamaaa! aveti o viteza...Vreau sa le zic fetelor in asteptare de bb sa dea Dumnezeu sa fie asa! Imi aduc aminte si eu ce emotionata eram mai ales ca am asteptat aproape 3 ani de cand am intrerupt AC.
In weekend nu prea pot sa intru ca e bataie la calculator si oricum nu vreau sa vada sotzu' ce barfesc eu aici despre socrela.Va spuneam la primele postari ca am primit de la ea o punga cu cosmeticale de firma (nu ca asi duce lipsa!) si 90% erau expirate. Eeeee... a venit ieri sa-l vada pe Raducu ( nu l-a mai vazut de cateva luni si sta la 5 statii de tramvai!)si i-a adus carioci (uscate! -de-alea ieftine), niste recipiente cu plastilina de-ti spargeai capul cu ele, 2 caiete de desen si niste acuarele crapate! 2 duzini de Danonino ( si i-am mai spus de nu stiu cate ori ca eu nu-i dau produse de la Danone) si 6 mere. Si fratilor de Paste pleaca in concediu afara cine mai stie pe unde ca cred ca a vazut toata Europa. OK! Mie mi-a adus cadou pentru Florii (a zis ca sa nu mai vina atunci ca sunt si eu ocupata si obosita!)si mi-a adus asa: o geanta de scai (frumusica ce-i drept dar cand m-am uitat mai de-aproape cred ca n-a dat mai mult de 20 de RON) pe bune!) al meu a si zis: "Ma miram eu sa faca ea un efort si sa-ti ia ceva de calitate" si va dati seama ca am comentat si eu ca prinsesem ocazia.. Oricum ma bucur ca nu mi-a mai adus fixativ ca facuse o fixatie (sic!) si de fiecare data cand venea imi aducea cate un tub de fixativ si-o esarfa!.
Oricum v-am zapacit, cateodata cred ca sunt eu rautacioasa dar ziceti si voi: Eu m-am strofocat toata pentru ziua lor le-am luat cate un parfum Cerruti si inca ceva oricum de calitate si ea imi aduce o geanta de scai si o crema de picioare si un sapun primite cine stie de la cine (ca sunt sigura de asta)> Nu ma intereseaza neaparat valoarea dar simt asa o urma de desconsideratie asta ma enerveaza cel mai mult. Vreau sa vad ca face si ea un efort si cauta ceva special pentru mine. Dar in sfarsit...
Astea fiind zise ma bucur ca cel putin ne vedem rar!
Revin mai incolo!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

poze noi-noute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

quote:
Originally posted by boeru

Buna fetelor!
Asa cum am promis incerc sa trec pe la voi in fiecare zi! Pana acum am citit ce-ati mai scris si am citit...si am citit moamaaa! aveti o viteza...Vreau sa le zic fetelor in asteptare de bb sa dea Dumnezeu sa fie asa! Imi aduc aminte si eu ce emotionata eram mai ales ca am asteptat aproape 3 ani de cand am intrerupt AC.
In weekend nu prea pot sa intru ca e bataie la calculator si oricum nu vreau sa vada sotzu' ce barfesc eu aici despre socrela.Va spuneam la primele postari ca am primit de la ea o punga cu cosmeticale de firma (nu ca asi duce lipsa!) si 90% erau expirate. Eeeee... a venit ieri sa-l vada pe Raducu ( nu l-a mai vazut de cateva luni si sta la 5 statii de tramvai!)si i-a adus carioci (uscate! -de-alea ieftine), niste recipiente cu plastilina de-ti spargeai capul cu ele, 2 caiete de desen si niste acuarele crapate! 2 duzini de Danonino ( si i-am mai spus de nu stiu cate ori ca eu nu-i dau produse de la Danone) si 6 mere. Si fratilor de Paste pleaca in concediu afara cine mai stie pe unde ca cred ca a vazut toata Europa. OK! Mie mi-a adus cadou pentru Florii (a zis ca sa nu mai vina atunci ca sunt si eu ocupata si obosita!)si mi-a adus asa: o geanta de scai (frumusica ce-i drept dar cand m-am uitat mai de-aproape cred ca n-a dat mai mult de 20 de RON) pe bune!) al meu a si zis: "Ma miram eu sa faca ea un efort si sa-ti ia ceva de calitate" si va dati seama ca am comentat si eu ca prinsesem ocazia.. Oricum ma bucur ca nu mi-a mai adus fixativ ca facuse o fixatie (sic!) si de fiecare data cand venea imi aducea cate un tub de fixativ si-o esarfa!.
Oricum v-am zapacit, cateodata cred ca sunt eu rautacioasa dar ziceti si voi: Eu m-am strofocat toata pentru ziua lor le-am luat cate un parfum Cerruti si inca ceva oricum de calitate si ea imi aduce o geanta de scai si o crema de picioare si un sapun primite cine stie de la cine (ca sunt sigura de asta)> Nu ma intereseaza neaparat valoarea dar simt asa o urma de desconsideratie asta ma enerveaza cel mai mult. Vreau sa vad ca face si ea un efort si cauta ceva special pentru mine. Dar in sfarsit...
Astea fiind zise ma bucur ca cel putin ne vedem rar!
Revin mai incolo!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

poze noi-noute!

Scumpa, nu-ti mai bate capul cu socrela, asa sunt unele, zgarcite si rele, mai cunosc eu una. Fa-i si tu cadouri ieftine si proaste, eventual sa i le dai pe cele pe care ti le-a cumparat ea(nu stiu care nora chiar asa a procedat). Macar sa stie ca nu-ti place ce cumpara. Fii rea, daca merita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

deja m-am nu e cu bebei? eu asa ma inteles...inseamna ca am imbatranit...
boeru, stai tu linistita cu soacra. ea macar iti face un cadou. a mea...spune intotdeauna ca o sa ne faca ea un cadou asa de frumos... ca a vazut ea ceva...de ani de zile ...pana acum se multumeste doar sa le accepte pe ale noastre. stiti cum e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

cherry, sa stii ca mi se pare foarte buna ideea ta...auzi, sa-i dai cadou cadoul de la ea...ce misto...dar oare o intelege de ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Of din pacate nu stiu daca functioneaza aceleasi metode pt toate soacrele, ca deh, fiecare are personalitatea ei.

Poate unora e bine sa le spui direct, fara sa-i intorci "serviciile", ca te deranjeaza si sa nu mai faca. Poate unele inteleg de vorba buna...

Florina nu le-o arati si fetelor pe soacra ta? Sa vada ce mandra e, banui ca ea nu foloseste produse expirate:)

Nadia tot voiam sa te intreb: ce inseamna "Pineaplle glazed roasted ham... "? Spuneai ca o sa gatesti, da imi traduci si mie pls?

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Moama ce logoree aveti! Noi de Paste avem 24, 25...va fi si 1 mai! Si s-ar putea sa mai fie, eu oricum o sa-mi tot iau liber si concedii....ca-s smechera!
Boeru...tu sa fii sanatoasa si familia ta! Ea sa ramana cu expiratele ei acolo!
Bhey...voi nu va ganditi la un biet suflet amarat care mai are vreo 2-3 luni de razboi cu dintii??? Tot vorbiti de BB si eu nu pot acum...da' ma fac eu mare si fac 3 de'odata!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Moama ce logoree aveti! Noi de Paste avem 24, 25...va fi si 1 mai! Si s-ar putea sa mai fie, eu oricum o sa-mi tot iau liber si concedii....ca-s smechera!
Boeru...tu sa fii sanatoasa si familia ta! Ea sa ramana cu expiratele ei acolo!
Bhey...voi nu va ganditi la un biet suflet amarat care mai are vreo 2-3 luni de razboi cu dintii??? Tot vorbiti de BB si eu nu pot acum...da' ma fac eu mare si fac 3 de'odata!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Sun, ce tot faci mama la dintii aia? Ii pui din nou? Deci, vrei si tu bb? Ce bine, o sa fim mai multe pe lista.

Clauf, poti incerca cu cadourile, poate se prinde soacra. sau poate ca nu, si se face si mai rea

Flavia, ai si tu dreptate, niciodata nu stii cum reactioneaza "majestatile sale" socrelele.

Mergi la inceput