Masuta de infasat - necesitate sau moft????
Raspunsuri - Pagina 4
mina spune:
necesitaaaaateeeeeee! Nu am avut probleme (prea mari) cu spatele iar cezariana am suportat-o bine, insa si in conditii normale e greu sa stai aplecata peste pat sa prelucrezi micuta maimutica miscatoare...pe masuta de infasat e mai comod, stai dreapta, ai toate la indemana....unde mai pui ca e impermeabila si accidentele sunt mai usor de suportat. La fel de comod e si facutul baitei in cadita inaltata pe masuta. La noi masuta a functionat pana pe la 6 luni cand a inceput individu bebe sa se arunce in cap de pe ea, dar a fost super utila. Dupa aceea am mai tinut-o un timp pe post de dulap dupa care am dat-o mai departe altui bebelus.
Concluzie: super utila, daca finantele iti permit cumpara-ti si nu iti va parea rau.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
diplodocus spune:
da,da,da!
Imi este super utila, am tot ce trebuie linga ea, iar copilul invata de mic ca unele lucruri se fac in anumite locuri, nu oriunde.
Dar nu trebuie neaparat sa-ti cumperi una,daca nu ai finantele...Poti sa o improvizezi dintr-o veche masina de cusut, o comoda,sau orice alta suprafata care are inaltimea corespunzatoare
Eu am pus deasupra niste rafturi pe perete, si sub primul raft am pus o oglinda, jucarii, vederi si imagini viu colorate...Ii place asa mult buburuzei mele, incit uneori sta pe ea si cind nu trebuie schimbat..
Bafta orice ai alege!
IOANA si Luca-Mihnea
Ioana75 spune:
Si-si, adica depinde. Acasa am masa de infasat, nu as avea unde sa schimb copilul (decit poate pe jos) pentru ca are camera ei. Dar cind am stat 3 luni la mama, am dormit in camera cu copilul si nu am avut masa de infasat. Am schimbat-o pe pat, nu am simtit nici o durere (cezariana), stateam cu spatele drept pe pat si copilul linga mine. Aveam linga pat o masuta cu tot ce trebuie. Acasa am sertare (schimb copilul pe o comoda). In ambele situatii a fost foarte bine. Cu singura diferenta ca acum bb nu mai sta locului nici o clipa, se intoarce si pleaca in 4 labe intr-o secunda, si mi-e frica sa nu cada intr-o zi de pe masa de infasat (daca ar cadea de pe pat ar fi acceptabil - 30 cm vs 90 cm).
Cit despre chestiile lipite pe perete linga masa de infasat - am avut un elefant dumbo (poti sa te uiti in poze) care a disparut pe bucati: trompa in 4 ore, capul in 10, iar in 24 de ore tot; apoi Tom si Jerry - din soricel nu a mai ramas decit o bucata de cap. Desigur, bebe a tras de ele.
Sper sa-ti fiu de ajutor, si eu am folosit foarte multe din experienta altor mamici.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Roxana Claudia spune:
Multumesc din suflet pentru parerile voastre! Acum chiar imi cumpar..insa mai am o dilema: cele dn lemn sunt si f scumpe si n-as mai aveace face dupa ce ele (nu-mi place mobila despercheata) iar cele din plastic (cu cadita dedesubt) nu stiu daca mi le recomandati! Ce fac???
Roxana Claudia 32 saptamani
POZE CU MAMI SI BEBE
Natasa spune:
Daca ai o masuta in casa, preferabil cu inaltimea de 70-80 cm, atunci poti sa iei doar suportul ala de infasat de care iti spuneam. Costa in jur de 700.000 de lei si nici nu faci schimbari majore in casa. Noi stam jos, pe scaun, cind il infasam si e tare comod.
Tino spune:
nici eu nu am avut, insa nu consider un moft. la noi e lipsa de spatiu si cand mi-a spus mama mea sa imi iau am sarit "unde s-o mai pun?"
dar e f. utila pt. ca te omoara de spate. daca ai posiblitatea si spatiul necesar ti-ar fi utila.
natere usoara si sa fiti sanatosi!
codruta_grg spune:
Mie mi-a fost foarte utila! La inceput, cand trebuia sa o schimb de 6-7 ori/zi. Si cand ii faceam baita si dupa aceea statea pe masuta unde era la nivelul meu si o puteam unge cu ulei si curata.
Acum nu o mai pot pune pe masa de infasat ca nu mai sta locului o clipa. Asa ca acum o pun pe pat, eu langa ea si ii dau tot timpul ceva cu care sa se joace ca sa stea cat de cat cuminte. Noi facem kk pe olita, deci acum o schim doar de vreo 4-5 ori de papmersii pisuliti.
Eu am masa de infasat care o puteam pune pe masa, pe patut.
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
Roxana Claudia spune:
Fetele cred ca m-am hotarat. O sa comand masa de infasat de aici http://reclama/detalii.php?cod=CA116 . A mai avut cineva model asemanator? Sau sugestii??
Roxana Claudia 32 saptamani
POZE CU MAMI SI BEBE
Luizax spune:
Dupa ce l-am schimbat pe Alex pe o masutza de voiaj (d-aia plianta)....si imi lua juma de ora sa imi indrept coloana pe urma (cu durerile de rigoare) acum la bebe 2 am smiorcait printre pretene si am primit o masa de infashat...fff buna, nu mai am probleme cu coloana si imi arde mai mult sa bibilesc fetitza cand o schimb...ca deh...nu mai trebe sa stau cocoshata.
parpalak spune:
Depinde si de mamica si de bebeu. Noi ne-am descurcat foarte bine si fara dureri fara. Paul a si fost foarte neastimparat de mic. Chiar si la baie, am preferat sa-i fac baie aplecata in cada (dar noi avem si cazile foarte scunde, comparate cu cele din Romania) decit sa ma plimb cu cadita de bb plina de apa prin casa - pina la masa de infasat.
Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak
http://home911.servebeer.com