Masuta de infasat - necesitate sau moft????
Raspunsuri - Pagina 3
Tia spune:
Noi am avut si pot sa spun ca este foarte utila. Prin comparatie.. am fost plecati de cateva ori si neavand masa de infasat pe unde am fost, mi-a fost foarte greu sa schimb puiul folosind patul. Pe langa faptul ca ramaneam intepenita de spate, imi era si incomod sa-l schimb.
www.dropshots.com/laurentiub" target="_blank">sunt iute, nu ma prinde nimeni
sirimie spune:
Eu am facut masa de infasat dintr-o comoda, pe care a inaltat-o sotul cu inca o etajera, mi-a fost de mare folos si o folosesc si acum. Nu mi-au placut cele pe care le-am vazut in comert, in schimb pe pat ar fi fost foarte incomod.
Acum sint patuturi care au si masa de infasat incorporata, eu zic sa cauti asa ceva. Sau sa incerci sa improvizezi ceva pe post de masa de infasat.
Sarcina usoara in continuare si bb sanatos!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
ja spune:
Nu am avut ceva special cumparat..asta mie chiar mi s-ar fi parut inutil.
Tot imi tb o comoda in camera copilui(care era goala inaintea aparitiei sale),pe care am facut-o mai inalta(1m),pe ea am pus 2 paturi cu ceva impermeabil intre ele..ca imi facea des surprize ...si asta a fost.Dupa 8 luni nu am mai folosit asa ceva,ca abea il prindeam..acu e o comoda simpla.
ana
coraly spune:
Foarte utila!!!
Eu am tip salteluta de infasat, care se fixeaza peste patut. Super comoda. Am schimbat copilul si pe pat, in vizite, dar imi rupea salele - am ramas cu spatele in pioneze dupa sarcina. Sigur, poti sta in genunchi, dar tot nu e la fel de comod ca atunci cand o ai la nivelul mijlocului. Eu o folosesc si acum cand copilul are 1,3 ani. A costat acum 1,5 ani vreo 600 de mii.
Coraly si bebe Sergiu
poze 1 an
sanziana72 spune:
Eu nu am avut masuta de infasat dar pot sa iti spun ca la inceput am avut niste dureri de spate de ramaneam blocata.
In acelasi timp imi era in frica sa nu sara/cada de pe masuta de infasata, asa ca preferam pe pat ca era mai in siguranta.
Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos
Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!
tinatache spune:
undeva la mijloc. Mie mi-a folosit f mult si inca o mai folosesc. Acolo sus stau copiii cumintei de frica sa nu aterizeze jos si ii poti imbraca mai bine. Ma refer la cei de varsta mai marisoare de-acuma, cand nici nu se imbraca singuri dar nici nu stau locului, alergi cu pantalonii dupa ei prin casa. La cezarienele mele a fost aur curat ca nu stateam ghemuita pe undeva. E buna, ce sa zic, eu am un fel de dulap ca si restul mobilei, dedesubt sunt toate hainutele copiilor de corp si bluzite, am si un loc pt pampersi si alte chestii... recomand stilul asta de masa de infasat, nu una speciala. eu la dulapiorul asta ii scot o bucata de placaj si devine o servanta normala, o pot folosi ca pe orice mobila. Alea cu cadite tb sa scapi de ele dupa ce creste cupilu'... nu?
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
ralcat spune:
Noi nu am avut de la inceput masuta de infasat, am folosit initial o chestie -prosop+musama- pentru infasat, pe care o puneam pe pat. Am nascut cu cezariana si la fiecare schimbat simteam ca ma rup in doua de nu mai puteam. Si asa am ajuns sa vreau masuta de infasat - din aceea tip suport cu marginile un pic inaltate. O pun de-a curmezisul patului si-l schimb pe pui. Si tot acolo facem gimnastica, mai stam cu funduletul gol la aer si tot felul de nazdravanii de genul asta.
Si fiind de sine statatoare, o mai luam si in alte camere si il tinem pe bebe pe ea, mai ales ca nu-l pot tine pe canapea in sufragerie, e tare incomoda si neplacuta, dar pe saltea e ok.
Raluca, leoaica cu pui nazdravan
RaluD spune:
Te descurci si fara ea, dar nu pot spune ca e un moft.
Noi nu avem si ne descurcam. Dar cred ca e un articol util.
Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina
SAMURAYJACK23 spune:
Pe masuta de infasat e relativ cuminte.Daca incercam sa-l schimbam in alta parte e un chin.Noua ne-a folosit.
vikinga spune:
Foarte utila, nu e moft deloc. mai ales ca sunt din alea ce se pot transforma dupa citiva ani cind ai nevoie in birou pt copil. Au sertarele, si tot ce trebuie. Si mai am si suport special pt pampers. Super inventii amindoua. fac viata de mama mai usoara.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)