Masuta de infasat - necesitate sau moft????

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mobriq spune:

Noi avem o perna de schimbat pe masina de spalat care este in baie si un raft la indemana cu pampersi, servetele umede, manusi de baie. Dar caditza de baie sau tummy-tub-ul nu l-am pus acolo ci in dus (ca nu avem cada).

Monica si Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rivarutz spune:

Foarte utila!
Eu nu am avut-o de la inceput si am avut dureri de spate..........este incomod sa stai aplecata sa-l schimbi pe bebelas.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Nu pot sa spun daca a e necesitate sau moft, dar eu nu am avut nevoie de ea. Imi ocupa si mai mult spatiu. Eu nu am vrut masa de infasat. Il schimb pe pat. Imi e super comod. Ma pun si eu in pat, ma sprijin de speteaza patului si incep operatiunea .Dupa ce termin incepem sa ne jucam si distractia.

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JARMO spune:

E super utila ! Noi am inceput sa-i amenajam camera lui Emilica ,inca de cand eram insarcinata in luna a 7 a , le-am cumparat pe rind pe toate , iar masa de infasat cu cadita e super practica , numai ca eu am folosit cadita numai pina la 4 luni, dupa aceea a inceput sa de-a din picioruse si facea o aparie ... Insa dupa baita, il asezam pe masa de infasat si acolo incepea masajul cu ulei, imbracarea , lapticul si ...nani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Si mie mi-a fost utila multa vreme. acuma este prea mare ca sa mai stea linistita pe ea, dar chiar si asa este ticsita cu tot ce-mi trebuie pentru ea!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

foarte utila. n-am stat aplecata sa ma chinui si nu am avut nici o problema, am folosit-o doi ani de nu stiu cate ori pe zi. Acum i-am scos marginile protectoare si e pe post de masuta decorativa, cu sertare pe care stau jucariile sau vaze cu flori. Avand sertare e foarte comod sa scoti pampersul din sertar sau cremele fara sa iei mana de pe copil, ai puse body-uri si tot ce trebuie la indemana pentru schimbat sau masajul si echiparea de dupa baia de seara.

sigur, un moft poate fi considerat orice: cadita (poti sa-l speli in chiuveta sau cada), pampersii (exista scutece de finet si masina de spalat) s.a.m.d. Sunt o gramada de oameni care-si cresc copiii si fara pampersi sau biberoane.............

Mergi la inceput