Clubul brasovencelor (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Ne mentinem stabil pe pagina a patra.

Crismir deocamdata umblu pe patru carari.

Tocmai am ajuns la serviciu si asa as vreeeaaa sa dorm! Asta pentru ca saptamana asta Marina sta la Brasov cu bunica si m-am trezit la 4h30 ca sa prind trenul de 6h pentru Bucuresti si sa vin direct la serviciu. As fi putut pleca de aseara, dar nimic nu se compara cu adormitul fiica-mi in bratele mele!

In rest am inscris-o pe Marina la gradinita in Bucuresti de la toamna, "Mica Academie de muzica"! E cu specific muzical si au si sala de balet chiar in gradinita! Bineinteles ca ea e inca prea mica ca sa faca aceste lucruri, dar cred ca nu ii strica si numai sa asiste pentru ca e inebunita sa danseze.
Costa de usuca dar era cea mai apropiata gradinita acceptabila si cum nu am masina nu prea aveam de ales. Sper sa ii placa.

Pana atunci poate o mai inscriu vreo luna-doua la cresa in Brasov ca sa se obisnuiasca cu comunitatea si sa invete sa faca la olita.

Cam astea sunt noutatile, ma duc sa ma culc (as vrea eu!).

Am uitat sa spun ca vineri am avut intalnirea de 10 ani de la terminarea facultatii. Am tras un chef pe cinste cu dansat pana pe la 3h noaptea. Ar trebui sa ne intalnim mai des!


Maria Gastaldo, eu ma bucur mult ca am fetita, dar nu ma dau in vant dupa impopotionat. Asta e sarcina bunicii. Cand eram mica tot ce imi doream era un trening comod sa ma catar pe garaje! Dar se pare ca fiica-mea e ceva mai cocheta decat mine.

Dariucha, bine ai venit. Cum te-ai adaptat in Japonia ? A fost si fratele meu acum vreo 2 ani in Japonia la Campionatul mondial de go. I-a placut mancarea!


Goguta, nu am gasit nimic pe internet referitor la gimnastica in apa de la sala sportului, dar la intalnirea de 10 ani de vineri povestea o colega ca intradevar s-ar face parca de pe la 20h seara si in bazinul mic. Cel mai bine te duci sa vezi acolo daca e ceva afisat.


LunaNoua sa ai mare grija cu clamele mai rigide mai ales cand incepe sa se deplaseze singura. Si eu ii cumparasem Marinei si ii faceam mot si era tare mandra de ele. Dar mi-am dat seama repede ca nu sunt deloc practice pentru ca se poate lovi rau cu ele. Cum motul era chiar peste fontanela am preferat sa renunt la el dupa ce s-a ridicat o data sub masa si a dat cu capul in ea de mi-era frica sa nu ii intre clama prin fontanela!
Ca sa nu mai spun ca atunci cand se joaca cu varul sau sunt total contraindicate ca isi mai dau jucarii in cap.



Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

SANZI,vad ca tot noi doua scoatem Brsovul de pe pag. 4....hai mai fetelor chiar nu aveti nimic de spus,o barfulita doin Brasov

Sanzi ma bucur ca o duci pe Marina la gradii in Bucuresti si mai ales ca are asa profil interesant,...eu ma chinui sa-l duc pe Robert undeva la cresa,dar nu ma lasa inima...inca mai caut...si ma mai gandesc....as vrea sa-l ducem si noi la innot,dar si aici parca e totusi prea mic desii mai sunt si altii mai mici...acum inca nu stiu nimic sigur,parca sunt prea posesiva,ma gandesc ca nimeni nu are grija de el ca lumea...offfffff,mama de baiat... tie si puiutei si tot binele din lume v-il doresc!

Hai ca fug la somn,va pe toate si mai cu viata fetelor

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Eu inteleg ca a venit vara si toata lumea e turtita (au anuntat 33C la Bucuresti si doar cu cateva grade mai putin la Brasov), dar inca nu s-a intrat in vacanta! Ce-i cu absenteismul asta de pe forum ?

Crismir, i-ati inima in dinti si du-l si pe Robert la inot sau la cresa sa se socializeze. Stiu ca e greu, ca mie mi se rupe inima cand o las pe Marina la Brasov, dar cred ca e mai bine pentru ea, mai ales peste vara cand in Bucuresti e groaznic de cald.

Bineinteles ca prefera sa fiu si eu cu ea, dar cand o aduc cu mine la Bucuresti ma tot intreaba unde e Theo, varul sau. E bine cu mama, dar partenerii de joaca devin din ce in ce mai importanti.

Cand o sun la pranz sa vad ce face a inceput sa imi vorbeasca la telefon, dar uneori e prea ocupata ca sa vorbeasca cu mine!

Cand a fost cu mama sa o inscrie la gradinita a stat cam vreo ora de fiecare data (au fost de doua ori). Pana s-a ocupat mama de partea administrativa ea s-a dus cu una din educatoare la copii si a fost foarte incantata. Adora sa exploreze locuri noi si sa se intalneasca cu copii. La un moment dat a intrebat de bunica si i-au spus ca mai are treaba, asa ca s-a intors linistita la copii! Sper sa nu aiba probleme cu adaptarea la gradinita ca momentan pare foarte interesata. Poate o sa o mai duc in iunie cate o ora, doua daca o primesc sa se obisnuiasca cu locul. Ca dupa aceea ei intra in vacanta.


Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

SANZI,da ai mare dreptate cu socializarea...si am observat ca si lui Robert ii plac copii ,sa fie cu ei,e super fericit in parc,uita de mine total,se joaca si fuge dupa toti cei mari....am sa vad ce facem...oricum caut sa vad cum sunt si unde e vreun loc mai dragut am sa-l duc,macar 4 ore la inceput.

E cald tare la Bucuresti adevarul e ca e mai bine la Brasov vara


Te pup si bafta in tot ceea ce faceti

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

buna diminata fetele...imi cer scuze ca aterizez si eu ca musca in lapte...dar am o mare rugaminte...daca aveti cateva secunde...pe www.pedigree.ro/concurs-cainele-lunii.html la pagina 10 este BOXI2 o fetita boxer de 11 luni care va roaga sa o ajutati sa devina vedeta...cum? daca o votati ZILNIC luna mai ...este gratuit si va ia doar cateva secunde...ea este mica si cuminte, dar dulaii cei mari vor sa o ia inainte...promite ca face cinste...cu laptic..ca altceva nu consuma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Era sa cred ca am retrogradat pe pagina 5, dar suntem tot pe pagina 4.
Toata lumea a plecat in vacanta ? Va invidiez!


Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Salutare fetele,
Am aparut si eu intr-un final ...ma mai primiti?
Poate unele dintre voi nu ma cunoasteti dar CRISMIR sunt sigura ca-si aduce aminte de mine.
Am nascut si eu pe 16 martie un baitel de 3,100kg si 51 cm.Acum am implinit deja 2 luni si am facut si primul vaccin la care am plans un picut si am fost un pic agitati.
Ei,ce parere aveti despre Zilele Bv-ului?
Va pe toate!!

POLI & NIKOLAS (16 martie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ildyqo spune:

polixeni - sa-ti traieasca flacaul. sa creasca mare si frumos.

Ildy 37+ cu bebitzaky in burtica

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/ildyqo/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20600;104/st/20060619/dt/7/k/3b28/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria gastaldo spune:

Buna fetele!
am intrat in sfarsit pe net sa va urez cu intarziere ce-i drept LA MUUULTI ANI pt ziua de 1 iunie atat copiilor cat si voua!
ieri am fost tare ocupati ca am stat toata ziulica in oras sa serbam 1 iunie cum se cuvine, la prajiturica, la nisip la dans etc, chesti de bebelusi
voi nu ati serbat nicicum?
Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bidiloi spune:

Am observat ca subiectul brasovencelor a ramas cam in urma...asa ca haideti nu va dati batute...!Chiar daca sint f lenesa la scris va citesc mereu si nu pot sa uit de orasul meu drag!Cum va mai petreceti timpul pe acasa ,va intilniti?Ati reusit sa va cunoasteti personal?
Scrieti si mai puneti poze cu orasul nostru sa ne mai treaca dorul!
Va sarut cu drag pe toate brasovencele ..oriunde v-ati afla ,Sim.

Mergi la inceput