Mamici de sept-oct 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 9
giuliella spune:
Salutare gasca cu burtica,
Mai scriu si eu pe aici dupa tot ce am citit si ma facut sa cred ca am gresit forumul.. Ma asteptam sa imi urmati sfaturile si sa veniti numai cu vesti bune si intamplari frumoase..dar din pacate..viata se pare ca ne mai pune si piedici ca sa simtim probabil mai bine tot ce e mai frumos in viata noastra. Imi pare rau de tot ce ti s-a intamplat draga Laliq. E foarte dureros...dar trebuie sa fii optimista. Eu am pierdut trei sarcini, intradevar in primul trimestru, dar sufletul mi-a fost ranit oricum cand am vazut ca nu pot sa imi indeplinesc visul de a deveni mama. Si celelalte fete care au mai trecut prin asa ceva stiu ca orice ar fi trebuie sa lupti pana la capat si sa fii optimista. La cea de a treia sarcina a mea..era totul mult mai bine fata de sarcinile trecute..deci nu aveam de ce sa o pierd..dar, imi era teama ca se intampla ceva...ca patesc ceva..ca o sa fie ca la celelalte..traind intr-un mareeeee stres...ceea ce a dus la oprirea din evolutie a fatului.Am avut curajul sa o iau totusi de la capat si sa imi impun sa cred ca totul e perfect si nu poate fi nimic rau ceea ce fac si acum..deci totul e perfect cu toate ca ma mai doare burtica..ca mai ma apuca din cand in cand cate o stare rea..dar stiu ca o sa fiu pe lista asta pana la sfarsit si o sa imi tin copilul in brate la fel ca si celelalte fete de aici. Asa ca trebuie sa indepartam tot ce e rau in viata noastra..si chiar ar trebui sa nu mai ne facem rau suparandu-ne ..0. intre noi. E chiar dureros sa fii atacata de alte persoane cand stii ca nu ai facut decat sa fii prietenoasa si sa povestesti cat mai mult despre tine si ceea ce se intampla cu tine asa cum a facut Ale, care de fapt nu incerca prin fapte decat sa arate ca e puternica si poate infrunta acele sangerari care sunt groaznice..intr-o sarcina, apoi cred ca se mai intampla sa gresim, daca pot spune asa doar ca sa aflam daca toate fetele din lista sunt alaturi de noi..in fine ideea e ca nu trebuie ca acei hormoni sa ne domine ci noi pe ei si sa ne facem viata cat mai frumoasa si asta ptr un scop nobil..ptr copii nostrii.
Imi pare rau ptr tine Nokia ca treci prin asa clipe dar eu cred ca Dumnezeu chiar are un plan ptr fiecare din noi. Acum cred ca doar te-a mai pus la incercare ca sa vada daca stii pe ce drum sa o iei.
Pe toate fetele care au avut in ultimul timp parte numai de lucruri bune si frumoase, cu bebei care isi fac simtita prezenta, si mamicile de fetite si baietei le felicit si le doresc sa aiba parte numai de clipe frumoase in continuare.
gia
giuliella spune:
Dupa cum vedeti scriu rar dar bine
.
Am uitat sa va spun ce era ff important ..sa ma laud si eu putin. Am fost si eu la eco...sa imi vad odorul. Eram cam inspaimantat ca in ultimul timp nu ma mai durea burta, nu imi mai era rau asa ca asteptam sa vad ce se intampla. Cand colo saraca doctoreasa nu reusea sa il vada pe bebel la cat de nazbatios era. Se intorcea intruna, dadea din maini, picioare ..parca dansa. Si intr-un final cand eram gata sa ii facem si obisnuita poza cu care deabia asteptam sa ma mandresc la voi..s-a miscat si nu a iesit nimic. Cand ne-am dat seama ca in poza nu a iesit nimic eram deja imbracata, si cum mai erau cam multe paciente care asteptau la rand nu am mai avut tupeu sa ii cer dr sa imi mai faca una. Asa ca am ramas fara o poza in albumul de familie. Dar oricum sunt fericita ca totul e perfect..are toate mainile, picioarele ..ochii..arata a om..si la cat se foia cred ca seamana cu mine.Daca ar putea vorbi cred ca ar face-o tot la fel de mult ca mine.
Dar cum multor fete li se intampla am plecat fara sa intreb ce trebuia ..printre care ..ce fac cu vitaminele ..calciu sau ce se mai ia. Eu nu am luat nimic pana acum..voi ce luati si cum luati?
ca pana peste o luna cand ma duc la control poate fi cam tarziu.Asa ca poate ma ajutati voi...Si ash mai avea eu niste intrebari dar le las si pe maine ca am vb chiar foarte mult si o sa fiti nevoite sa deschideti alt capitol.
Pupici si sa auzim numai de bine.
16+
gia
Adriana mica spune:
Buna seara, fetelor,
Am venit de la echo morfologica: 100% avem BAIETEL (Tudor). Pufymic, te rog sa treci in dreptul meu pe listuta.
In alta ordine de idei, toate masuratorile au iesit perfect: pliul nucal normal(2.1mm), rezistenta pe arterele uterine foarte mica. In plus, dimensiunile il califica pe bebe Tudor pentru 15 saptamani si 2 zile, adica cu o saptamana mai mare, ceea ce inseamna ca este bine dezvoltat.
Si eu si tati suntem foarte fericiti. Maine imi fac timp sa trimit la adresa de grup pozici cu bebe si cu burtica.
Le multumsc celor care m-au incurajat inainte de echo(dupa episodul de crampe de luni noapte, chiar aveam emotii): Lexi, Martha, Cri.
Cata si Danip, bine ati venit in gasca.
Adriana
Vine barza
Pozici
fusca spune:
buna fetelor cu burtici ce mai faceti?
bebelusa mea este bine,creste dar sa stiti ca nu e prea jucausa ca nu prea ii simt loviturile si nu stiu la 19 saptamini ar fi trebuit sa innoate pe acolo........
giuliella sa stii ca nici eu nu i-au nici un fel de vitamine ca nici mie nu mi-a spus dr.nimic de astea si binenteles ca si eu am uitat sa-l intreb,dar eu zic ca daca te alimentezi bine si mananci multe fructe si leguma nu cred ca mai ai nevoie de alte suplimente .
cata si daniq bine ati venit.
adriana mica spune mi si mie te rog unde ti-ai facut echo morfologica ca trebuie sa merg si eu ca am 19 saptamini si inca nu stiu unde sa ma duc ? ti-a dat si cd-ul cu inregistrarea lui bb? cit te-a costat?
adameasca spune:
Bonsoir!
Zic "Pas" discutiilor aprinse din ultimile zile, asa cum fac de obicei cu orice scandal pe forum.
Cri, merci ca ti-ai adus aminte de mine. 
Nokia, am stat cumintica si am urmarit povestea ta si m-am rugat in gand sa iei cea mai potrivita decizie. Ma bucur ca ai decis sa pastrezi sarcina si sunt convinsa ca va va fi bine. Stiu eu ca Dzeu nu doarme si ca o sa-ti fie alaturi si mai stiu ca nu-ti da niciodata mai mult decat poti duce.
Teoretic ar fi trebuit sa ajung deja la medic saptamana trecuta, practic sper sa reusesc sa ajung saptamana asta.
Ma simt ok, sunt vioaie, alerg cu drag dupa copil, am fost la tara la casa de acolo de vineri, am avut un weekend excelent. Singura mea problema este ca au inceput deja durerile de spate si zau ca nu inteleg de ce ma lupt cu ele asa de devreme in sarcina. In rest, nimic nou.
Ganduri pacifiste, rabdare si sarcini usoare!
PS: Mah, mai zisese cineva acu ceva vreme, hai sa trecem pe listutza si fratiorii sau surioarele, ca multe povestiti de copiii vostri si nu tin minte cat e de mare cupilu' fiecareia. Da' daca ar fi pe lista, as trage repede cu ochiul. ![]()
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
Cecilia C spune:
Adriana, felicitari pt Tudorel, sa ai o sarcina usoara in continuare si un Tudorel sanatos si mancacios
Giuliella, eu iau vitamine “Materna“ inca inainte de a ramane graviduta, la fel si acid folic….asa am luat si la sarcina trecuta si eu cred ca numai bine fac vitaminele astea…doctorul m-a intrebat daca iau, i-au spus ca da si asta a fost…daca nu-I spuneam ca iau probabil imi spunea el, habar n-am…oricum doctorita de familie a fost prima care mi-a zis sa iau…... eu mananc fructe, beau lapte dar nu prea mult, doar putin dimineata, mai mananc cate-un iaurt..carne nu foarte multa si asta e.
Eu daca uit sa-mi iau pastila intr-o dimineata parca nu ma simt bine….am numai impresia, cred ca psihicul vorbeste, ha ha …asa ca iau frumos pastiluta si stiu ca mi-am facut datoria…acuma fiecare face cum crede daca doctorul nu i-a recomandat nimic.
17+sapt
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe
Alé spune:
avalon, ma bucur sa te reintilnesc si imi pare rau ca n-ais i tu bebic in burtica
. Ce pot sa-ti spun... Noi n-am facut absolut nimic special sa se intimple. Pur si simplu, s-a intimplat brusc. Am ramas insarcinata pe 1 ianuarie 2006, gratie unei petreceri nereusite de Revelion
. Nici prin cap nu mi-a trecut ca as putea fi insarcinata, neavind absolut nici un simptom de sarcina. Aveam sanii usor mariti, dar nu era o noutate si trebuie sa recunosc ca am simtit inainte de test, gustul ciudat, metalic in gura, de parca as fi mestecat folie de aluminiu. A fost prima dat cind m-am gindit ca as putea avea bb. Dar cum temperatura o lua vertiginos in jos, sanii se inmuiasera, nici cu gindul nu gindeam. Si pe 18 ianuarie, de ziua mea, temperatura in loc sa-si continue scaderea, a crescut brusc. Moment in care am facut testul pe care il poti vedea in album. Nu mi-a venit sa cred. Toata ziua aia mi-au tremurat genunchii...
Ideea e ca se intimpla atunci cind trebuie sa se intimple si atunci cind te astepti mai putin, desi am urit aceste afirmatii timp de 2 ani jumate. Rabdare iti doresc sa ai
.
adriana mica, felicitari pt baietel si pentru vestile bune de la eco! Sa-ti traisca Tudorica!
giuliella, felicitari si tie pentru vestile bune de la eco si pt bb dansator!Apropo de poze, eu m-am gindit sa fac asa: mie dr meu imi face intotdeauna eco, dar uneori mai uita sa-mi dea si poze, si vorba ta, cind sala de asteptare e plina, nu prea-mi vine sa-i mai spun. Si ma gindeam sa ma duc mai incolo, peste vreo 2-3 saptamini, la o eco 3d/4d, la un dr. ecografist, caruia sa-i spun de la inceput ca am venit sa-mi faca poze, sau poate chiar sa inregsitram, fara alte masuratori sau mai stiu eu ce.
Cata, bine ai venit si fii optimista! O sa fie totul bine si cu tine si cu bb.
martha, multumesc pentru raspuns, dar tot nu m-am lamurit 

. Io nu reusesc sa inteleg cum singele meu, care curge in zona dintr-o sursa necunoscuta
, poate intra in contact cu singele copilului, care copil e super protejat. Placenta e o super bariera, iar vasele lui de singe sunt complet separate de ale mele. Inteleg ce se poate intimpla in timpul nasterii, dar pina atunci? O sa-l intreb pe doctor daca si cind este cazul sa refac dozajul de anticorpi.
nokia, felicitari pentru hotarire

Fetele, noapte buna 
Toate lucrurile se intampla cu un scop |
16+ | Alé
pufymic spune:
Adriana mica felicitari pentru baietel!
Ma bucur ca sunteti bine!Modific imediat in listuta!
Giuliella ma bucur mult ca si bb tau mic si scump e bine si tzopaitor!
Te asteptam sa scrii mai des!
Avalon sper din suflet sa ai si tu parte cat de curand de bucuria celor 2 liniute!
Cata
sa dea Domnul sa fie bine de data asta si sa fii si tu mamica de sept-oct!Completez imediat si la tine listuta!Moderata vei fi cam pana la 10 mesaje(aprox) si pe prima pagina vezi detalii despre albumele comune si adresa comuna de email.
Eloise multumim!(de vot si de aprecieri)
Fug sa fac modificarile de rigoare in listuta si apoi ma duc sa-i calc niste camasi la Ovi ca maine pleaca in delegatie pana vineri
...si ce dor ne va fi de el...
!
Pupici!
Ioana
(17+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
pufymic spune:
Neata burtici cu bebici!
Fusca dc esti la prima sarcina e posibil sa simti mai tarziu miscarile lui bb, iar la inceput nu le simti in fiecare zi, abia dupa ce mai creste putin incep suturile serioase
!
Fetelor v-ati trezit???????Ca eu abia am reusit sa dorm 6 ore azi-noapte....de fapt ca in fiecare noapte
!
Vitamine eu iau doar MagneB6 fiindca asa mi-a spus al meu dr.Si pap la greu fructe!
Pupici!
Ioana
(17+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Vauva spune:
Neata fetelor!
Cata si Danip vine ati venit in grup
!
Gripo stai linistita ca vine si la tine momentul cand o sa il simti pe bebe cum joaca box in burtica ta
. Al meu bebe e "zvapaiat" nu gluma ma tot intreb cand doarme
. Aseara a simtit si tati un sut de-a lui si a fost in culmea fericirii. Stiti ce-a zis:"Da pe tine nu te doare?"![]()
![]()
Ale ma bucur ca te-ai razgandit
!
Nokia esti o fata foarte puternica, te admir si felicitari pentru decizie
!
Adriana mica sa -ti traiasca Tudorel
! Da chiar ca sunt o gramada de baietoi
.
Giuliella felicitari si tie pentru bebele nazdravan din burtica
. Apropo de vitamine si eu iau de la inceputul sarcinii si sunt ca si Cecilia. Dupa ce am luat-o am constiinta impacata ha, ha. Mananc si eu destul de variat. Este un subiect deschis cred ca se cheama "Vitamine in timpul sarcinii" sau cam asa ceva si mie personal mi-a placut foarte mult ce a scris Roxanae intr-un mesaj postat acolo. Cam aceleasi lucruri am citit si eu prin carti . Dar pana la urma este decizia fiecareia dintre noi. Si mail ales trebuie luate doar cele recomandate gravidelor!
Putzuruca multumesc sper sa aflu si eu ce sex are bebe dar nu imi fac prea mari iluzii ca astia sunt foarte secretosi cand ii vorba de asta
. Poate o sa ma duc dupa la un privat.
Laliq impresionanta povestea ta.
Mult curaj si trebuie sa fie bine de data asta.
Pupici,
Vauva
20+
http://community.webshots.com/user/Vauva101