Mamici de sept-oct 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Ioana, mersi pentru pm.

Adriana, felicitari pentru bebe Tudor!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

Neatza fetelor,

ma bucura soarele de afara, dar nu inteleg de ce nu se face mai cald. M-am saturat de frig, mai ales ca iar imi curge nasul :(. Noroc ca nu am febra...am evitat sa iau medicamente, beau ceaiuri si mananc lamaie cu miere.

Pufymic - merci pt. raspuns, o sa ma uit pe prima pagina. hehe, va trebui sa scriu mult, ca sa trec mai repede de cele 10 mesaje sa ma vedeti si pe mine mai repede :))))

Ale - si eu am Rh negativ, insa riscul ca sangele nostru sa se amestece cu cel al bebicului, este la nastere sau in cazul unui curetaj. Mie doctorul mi-a spus ca dozajul de anticorpi va trebui sa-l fac prin sapt. 28 parca. Oricum, cel mai bine este sa vorbesti cu doctorul tau.

Adriana mica - felicitari pt. baietel. Imi imaginez cat de fericita ai fost cand ai aflat. Si eu am fost super incantata sapt. trecuta cand am aflat ce este.

giuliella - ai un bebe jucaus ca si al meu. La eco 3D s-a intors pe toate partile, de parca stia ca trebuie sa-l pozam.
Cat despre vitamine, eu iau Magne B6 si Acid Folic. Maine ma duc la doctor si e posibil sa opresc acidul folic.
Oricum, incerc sa mananc multe legume si fructe, dar cum am mare incredere in medicul meu, voi face ce-mi spune el.

Eu abia astept sa simt cand misca Voinicel al meu. Au fost zile cand am simtit eu ceva, dar nu sunt sigura ca el era. Doctorul mi-a zis ca e prea devreme sa-l simt, el chiar daca loveste peretele uterului, nu are forta necesara sa se faca simtit de noi. Abia astept sa vina ziua cand va da cu putere in burtica :)))

Trebuie sa ma apuc de treaba..va doresc o zi buna.

Cata + puiutul din burtik :)
14+
----------------
You really can change the world if you care enough!

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ceva...ziua mea de nastere este 31.05.1978 :)))

Si inca ceva...cum sunt pacienta doctorului Tutunaru, mi-ar placea sa cunsoc si alte fete care sunt pacientele dansului. Nu de alta, dar cine stie de cate ori ne-am vazut pe la cabinet :)))))) si cred ca ar fi frumos sa ne cunoastem :)

Acum chiar va las...
Pupicei

14+
----------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Pufymic saru'mana pt parola, pt explicatiile cu modelul si ...sa nu te superi pe noi, dar ne-am inscris si noi.

Laliq ce pot sa-ti spun decat sa ai speranta ca va fi bine.Noi suntem alaturi de tine.

Bun venit noilor burtici !

Adriana mica FELICITARI pt baietel.Am retinut eu prost sau tu mai ai un copilas?(scuze daca am facut o gafa)

Nicol si Vladut (3***)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicolstoy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Salutare tuturor burticilor si bebelushilor vostri.
Ma inscriu si eu in clubul vostru pt ca voi fi de asemenea mamica de sept-oct. Desi nu am scris pana acum deloc, citesc acest site de 1 an, iar pe voi va urmaresc cu atentie de cand ati aparut.

Eu sunt insarcinata in 16 saptamani + si acum 4 saptamani am aflat de la dr Iosup ca vom avea o bebelusha (Ana Maria) .

Spre norocul meu pana acum sarcina a evoluat fff bine si nu am avut nici un simptom din cele clasice decat soomnic. Adormeam si la 8 jumatate seara iar la serviciu pe la pranz imi venea sa ma intind langa birou si sa trag un pui de somn.

Ca voi toate mamici suntem ff fericiti iar eu sunt un zambet de cand am aflat si simt ca plutesc.

Va pup pe toate si pe toti si va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi.

itzy-bitzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Salutare fetelor!

In primul rand vreau sa spun ca am venit de la control de la doctora mea si totul e fff bine. De data asta nu mi-a mai facut echografie dar i-a ascultat bataile inimii si mi-a verificat burtica si colul si...etc, si toate-s bune si la locul lor. Asa ca o sa ma mai duc la control de-abia peste o luna. A, si am luat pana acum "doar" 4 kg.

Oricum vreau sa spun ce mi-a zis in legatura cu echografia morfologica(stiti ca am avut o discutie acum vreo 2 pagini in urma ) si ne intrebam toate la cate saptamani sa o faci. Doctora mea a zis ca totusi e prea devreme la 20 de saptamani si ca cel mai bine e intre 22 si 24 saptamani, si a tinut sa ma duc la alt dr. de la medlife dr. PELINESCU, la care am reusit sa-mi fac programare la limita celor 24 de saptamani, ca era super plin pana atunci. Eu fac ce-a zis ea, dar am vrut sa va spun ce mi s-a spus.

In legatura cu amortelile de noapte si insomniile, si altele care vin "la oferta" odata cu sarcina, a zis ca sunt normale in sarcina, si sa nu ma sperii, or sa dispara dupa.

In ceea ce priveste "miscatul" lui bebe, i-am zis ca am simtit fluturasi, dar a zis ca trebuie sa notez data exacta cand ma loveste clar, aia e cea mai importanta. Pentru fetele care ca si mine nu au simtit pana acum loviturile, nu e o nenorocire, chiar e normal. A zis ca sa ma astept de-abia peste 2 saptamani la treaba asta.

Sper ca v-am fost de folos cu informatiile pe care vi le-am adus. A, si pentru ca sunt mai plinuta, a zis ca o sa-mi faca prin saptamana 24 o toleranta la zahar.

In rest vreau sa pup dulce si din inima toate fetele care au suferit pana acum si care s-au chinuit atata sa ramana gravide. Stiu ce inseamna si stiu care sunt spaimele si temerile care te bantuie la urmatoarea sarcina. Cunosc toate noptile nedormite din cauza fantomelor si gandurilor din trecut, Dar cu Dumnezeu inainte vom trece si peste astea.

Ma bucur pentru fiecare in parte, pentru cele care vin cu vesti bune de la echo.

Va pup pe toate si revin mai tarziu.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Ale sangerarile mele (ultimele) au aparut la 18 sapt.Insa prima si prima data am avut cam pe la 15 sapt, care s-au oprit dupa vreo 4 zile in care n-am facut nici un fel de repaus doar am inghitit No-Spa.Dar aceste ultime sangerari au aparut exact asa cum am explicat brusc si insotite de contractii (despre care si eu eram mandra la inceput...ma gandeam ca face bb tumbe prin burtica).

A zis bine cineva (imi pare rau ca nu mai stiu cine, dar eu citesc fugitiv toate mesajele ca sa nu am prea mult de stat in pozitie sezanda) ..... sa fiti atente...intaririle de abdomen sunt contractii si sunt din acelea nedureroase care de regula ar trebui sa apara in ultima luna de sarcina ca o pregatire pt.nastere.Acestea au ca scop inia o pauzarea colului, ceea ce e destul de grav daca apar inainte pt. ca cresc semnificativ riscul de avort.

Gravibinonul mi-l face tata , care e medic (el mi-a facut toate injectiile de cand era mica, are o mana super usoara ) si esti prima care spui ca nu doare.Probabil ca facut in picior exista o alta sensibilitate.Habar n-am.Pe mine ma doare si e normal sa doara..e o solutie uleioasa.. patrunde greu in terminatiile nervoase fiind mai vascoasa.Si usturimea de care-ti spuneam e mai intensa dupa injectare.Dar e suportabil. Oricum...daca tu nu simti decat intepatura de ac inseamna ca esti tare.

Iar medicul...despre sangerari mi-a zis ca se poate sa fi avut un hematom care se elimina...oricum cel mai bine se vede la eco cauza.In orice caz eu banuiesc ca la mine a fost si un dezechilibru hormonal pe care-l banuiam inainte sa raman insarcinata dar nu am mai apucat sa-mi fac anumite teste pt. ca am ramas insarcinata.Numai ca imi pun intrebarea :" De ce in primul trimestru nu am avut nici pe naiba si acum m-au napadit toate?"
Aaa si o alta cauza ar fi fost placenta cam jos inserata, care si la 18 sapt era doar putin mai ridicata.
Asa ca eu cred ca concurez cu succes la o placenta praevia (Doamne fereste).Sper sa nu mi se adevereasca gluma sinistra.

Pupici

Inni 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Nu stiu ce inseamna "INIA O PAUZAREA" ....eu nu am scris aceste cuvinte insa ciudat..cand am dat vizualizare mesaj imi aparea pocitura asta de litere iar in mesajul meu cuvantul era scris corect.

Foarte ciudat.

A se citi "se inmoaie colul"

Mergi la inceput

Offf fetelor...cate burtici cu sangerari. V-am spus...eu am oroaore de ele. Cum am mai zis, la mine doctorul a spus ca ar fi de la placenta jos inserata. Inni.. sa stii ca si eu m-am gandit la ce te gandesti tu si apoi am citit ca 90% dintre femei au la inceputul sarcinii, placenta jos inserata si ca ulterior se ridica. Doar 5% dintre ele..ajung sa faca placenta Praevia (Domne fereste cum ai spus si tu). Oricum, acest diagnostic se pune abia dupa 28 saptamani. Nu ne ramane decat sa fim optimiste si sa speram ca va fi bine.
Am o intrebare: eu am cazut in extrema cealalta...sunt ingrijorata ca nu am luat decat 1 kg. E normal??? Maine vb. si cu doctorul, dar ma gandeam ca poate mai sunt fete in situatia mea.

pupicei

14+
----------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Fetelor, va multumesc pentru urari. Si va doresc si voua acelasi lucru: sarcina usoara in continuare si puiuti sanatosi!

Nicol, nu ai facut o gafa, dar nu mai am un copilas. Am ramas insarcinata pentru prima oara in viata mea anul trecut in iunie, dar la 9 saptamani am pierdut sarcina. Acum insa, cu ajutorul lui Dumnezeu si al medicului meu, am ajuns la 14 saptamani fara sa avem macar o problema, asa incat privesc mai optimista spre viitor.

Cata, si eu sunt pacienta dr.Tutunaru. Putem discuta si aici diverse detalii, insa, ca sa nu monopolizam discutia, putem discuta la Nasterea pe glob, unde avem un topic al pacientelor dansului: mamici, gravidutze si aspirante. Apropo: si eu am luat tot 1kg pana acum, dar am inteles ca nu este nici o problema.

Mexxa, eu faceam carcei foarte des inainte sa raman insarcinata. In ultimul timp nu am mai facut; poate si pentru ca iau MagneB6.

Adriana
Vine barza
Pozici

Mergi la inceput