Mamici de sept-oct 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Salutare tuturor!
Cata_adr nu te ingrijora, eu peste tot am citit ca in primul trimestru se adauga de regula 1, 2 kg. Eu ce-i drept am pus aproape 6 pina acum (de la 55 la aproape 61 in dimineata asta), in saptamina 13, dar la mine vestea ca-s insarcinata a atras dupa sine si o brusca lasare de fumat, si eram fumatoare, nu gluma, asa ca mi se pare firesc sa ma fi ingrasat mai mult. Ce-i drept la inaltimea mea(1.71) transformarea nu e dramatica, numai ca de-acum s-a zis cu hainutzele marimea S, la care oricum trebuia sa renunt din motive lesne de inteles.
Eu sint bine in rest, cu exceptia arsurilor la stomac, de care m-am mai plins voua, si care nu cedeaza, si pace! Ma-ntreb ce va zi in lunile mari, cind bebe va creste mult si va presa stomacul in sus, cu tot cu acizii aceia usturatori. Tot din cauza aciditatii, greturile persista, se agraveaza mai ales spre seara, si inca se mai intimpla sa , citeodata cu urme de singe (iertati-mi detaliile va rog). Dicarbocalmul are efect limitat si deja mi s-a acrit si de el, iar ceaiurile gastrice sint majoritatea nerecomandate pentru ca au efect emenagog, sau provoaca spasme etc. Oricum, slava Domnului ca in rest sint bine!
O zi buna tuturor si aveti grija de voi!
Eloise 13 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna fetelor.
Cata si danip bun venit printre noi!
Itzy-bitzy, bun venit si tie si felicitari pt. fetita. In sfarsit mai apar si fetite, ca de baietei nu ducem lipsa deloc:))
Adriana_mica, felicitari pentru micul Tudor, sa fie sanatos si sa va bucurati de el! Numa' al meu nu vrea sa se hotarasca odata la nume...offf
Mexxa si pufymic, am avut si eu azi-noapte un carcel (din nou) si cu ocazia asta mi-am adus aminte ca trebuie sa completez la "reteta" faptul ca atunci cand impingeti in picior nu trebuie sub nici o forma sa indoiti genunchiul si cel mai bine e sa impingeti in varful talpii si nu in calcai. Hai ca m-am exprimat si eu...sper ca ati inteles ce vreau sa spun!
Pupicei tuturor!!!

17+ & 80%
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Ma bucur sa vad ca s-au linistit apele si ca fetele au revenit la sentimente mai bune.
Eu nu sunt bine deloc.M-a prins o raceala zdravana stau mai mult in pat si bolesc. Insa mi s-a facut dor de voi si am deschis calculatorul sa vad ce mai faceti.
Bun venit Cata si Itzy- bitzy.
Adriana felicitari pt. baietel.
Laliq imi pare rau prin ce a trebuit sa treci. Nici eu nu am fost departe de tine la prima sarcina, cand din cauza unei doctorite inconstiente era sa murim si eu si fetita. Bine ca nu m-am lasat si am insistat sa ne vada si alticineva ca altfel eram deja duse jumatate.Cand s-a nascut ea era vanata, iar eu nu am fost in stare sa ma pun pe picioare decat in cateva zile bune.A doua sarcina s-a oprit din evolutie la 12 saptamani, deci amintirile mele legate de sarcina nu sunt prea bune.
Acum sunt foarte speriata si ma panichez din orice insa sper pana la urma sa reusesc sa o duc la capat, mai ales ca acum am incredere in doctorul meu.Parca tu intrebai de solutii naturiste pt. dureri de cap?
Atunci cand durerea este provocata:- de raceala eu folosesc un balsam pt. copii care se gaseste in farmacii se numeste Pulmex Baby cu care ma ung pe frunte si No-spa.
- de stres beau o cafea mica neagra in care pun zeama de lamaie.La mine are efecte mai bune decat antiinflamatoarele pt.cap.
Succes si incerca sa gandesti pozitiv chiar daca este greu.
Acum va rog fetelor am si eu o intrebare.Dupa ce ca raceala nu imi da pace m-am trezit de dimineata cu o durere, de fapt mai mult niste intepaturi in zona buricului. Am incercat sa nu le bag in seama,dar ma deranjeaza le simt ca o durere de stomac.A mai avut cineva asa ceva sau iar trebuie sa merg la doctor?Ce ma sfatuiti?De fapt m-a durut si stomacul un pic pt. ca nu prea am mancat, dar lamaie cu miere am luat ieri destul de mult.Sa fie de la asta?
si o zi buna.

Roxana + Diana 4 ani
http://photos.yahoo.com/roxanaenea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Vauva tu cum esti?Cum te mai simti?

Mephala30!

Cataimediat te trec si pe listuta cu zilele de nastere!

Nicol cum sa ma supar ca v-ati inscris si voi?Da link-ul sa votam!

Itzy-bitzy bine ai venit in gashca si pe !Asteptam datele pentru listuta!Si felicitari pentru fetita!

Eloise e groaznic cu arsurile.....si eu am avut cu Alesio pana la sf sarcinii.....si cu toate astea tot am pus vreo 25 de kg ....!

Pupici!

Ioana(17+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Buna mamicilor,

Mai rarutz, da mai dragutz, cam asa scriu eu ...

Vreau sa va scriu pt ca am ceva noutati.

In primul rand bb nostru e 100% BAIAT. Cred ca momentan predomina baietii, nu?

Toate masuratorile sunt in limita celor 19 sapt. si 2 zile, bb a voinic, misca de mama focului.

Exista insa o mica problemutza si pt ca pana acum nu s-a vazut la nimeni vroiam sa va spun eu in cazul in care mai apare la altcineva, ca sa nu intrati in panica. Pe inimioara se vede o mica pata calcificata, care insa nu influenteaza formarea si functionarea inimii. In majoritatea cazurilor aceasta pata se reabsoarbe pana la nastere, iar in putinele cazuri cand nu se reabsoarbe trebuie facute ceva investigatii dupa nastere. Eu am mai discutat cu un medic si mi-a spus aceeasi chestie, ca e un lucru destul de des intalnit si ca in general dispare pana la nastere.

Imi cer scuze daca nu raspund in general. Este pt ca sunt la prima sarcina, momentan fara probleme, dar necunoscatoare in domeniu si decat sa spun prostii mai bine nu spun nimic.

Va citesc nu chiar zilnic, dar citesc tot si traiesc alaturi de voi bucuriile si problemele sarcinilor.

Nokia, am vazut ca motto-ul tau este "Orice sut in fund e un pas inainte" si vroiam sa stii ca este si preferatul meu. De cate ori ma confrunt cu o problema majora stau si ma gandesc ca de fapt e un pas inainte pt ca invat ceva din fiecare experienta. Asa ca, ia si tu tot ce poti mai bun din fiecare experienta.
In rest sunt sigura ca Dumnezeu nu ne da mai mult decat putem duce.
Iti doresc multa putere sa mergi mai departe cum crezi tu ca va fi mai bine pt tine.

Pupici si numai bine va doresc.

19+

Mergi la inceput

Flavia nu ati ales si nume la baietel?Sa va traiasca!

Fetelor vedeti ca in contul comun de email de pe Yahoo am facut 2 foldere in care am pus: intr-unul pozele pe care le-am pus deja in albume iar in celalalt chestiile haioase trimise de unele fete!V-am zis sa stiti de ele sa nu le cautati ....
Sper ca nu va suparati ca mi-am permis sa le "ordonez" un pic....

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

salutari la burtici!

ce bine ca s-a destins atmosfera pe aici!
bun venit si de la mine noilor burtici, cata_adr, itzi_bitzi! felicitari pt bebei si sarcina usoara in continuare!
nokia, felicitari pt decizia luat! esti demna de admirat!
Flavia, Adriana_mica, felicitari pt baietei!
predomina baietzii,nu gluma! sper sa-i prinda fetitzele din urma!
pufymic, ti-am votat si eu fotomodelul!
nicolstoy, asteptam link-ul si cu vladut!

fetele care au probleme , sper sa treceti peste ele si va tin pumnii sa fie totul bine!
noi suntem bine! nu avem vesti ca abia in luna mai ajungem la doctor! ne-a chemat cand o sa avem 20 de saptamani asa ca mai am de asteptat!

va pe toate,

Beatrix
14+

www.flickr.com/photos/34451846@N00/" target="_blank">Burtica si Bebe

Mergi la inceput

Fetelor nu mai stiu cine zicea ca in listuta, la fetele care mai au copii sa-i trecem si pe ei(sunt de uit asa....).Sunteti toate de acord?

Beatrix ma bucur ca esti ok si tu si bb!Si eu am programare abia in 3 mai....si ce greu trece timpul....

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Pupicei fetelor,

Ma bucur f tare sa dau numai de vesti bune.

Nokia, felicitari pt taria de caracter si sa te ajute Dumnezeu sa ai un bb sanatos si mancacios.

Laliq, si eu am facut gravibinon la inceputul sarcinii timp de trei saptamani. Mi-l faceam singura in fesa, dar nu am avut usturimi sau alte probleme si nici nu-l injectam atat de usor la Ale. Cred ca depinde de cum suporta fiecare durerea.

Martha, sunt deja in trimestrul 2, asa ca nu as avea d c sa mai repet analizele. Am citit undeva, insa, ca acest sindrom afecteaza sarcina si in ultimul trimestru. E un lucru adevarat pt ca medicul meu a avut o pacienta care a pierdut copilul in luna a 9-a. Deocamdata nu stiu daca voi mai repeta analiza.

Adriana-mica, felicitari pt Tudorel. De abia astept sa aflu si eu sexul copilului. Cred cu toata fiinta ca va fi tot baietel, dar ramane de vazut.

Giuliella, felicitari pt vestile bune de la eco. Ma bucur ca bb e voios si plimbaret.

Itzy-bitzy, bine ai venit in grupul nostru. Iti doresc o sarcina usoara si un bb sanatos.

Noi suntem bine, sanatosi , iar eu urmaresc in fiecare dimineata daca mi-a mai crescut burtica. Ma plangeam la sotul meu ca e prea mica burtica mea, dar el a spus ca m-am obisnuit eu cu imaginea si ca nu este mica deloc. Parca as vrea sa fie mai mare. Hormonii imi joaca feste , cred. Nu stiu daca mai exista o paranoica asa ca mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ioana, m-am gandit la nume de baiat inca de cand am ramas insarcinata, tocmai de aia am fost curioasa daca am avut dreptate cu ceea ce am simtit.
Deci se va numi BOGDAN pt ca inseamna "dar de la Dumnezeu" si pt ca a venit ca un dar mult asteptat (dupa cum bine stii) in ziua Ajunului Craciunului.
Ioana trimite-mi si mie parola de la mail te rog.

Beatrix multumesc pt felicitari.

Mergi la inceput