Mamici de sept-oct 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 5
Vauva spune:
Fetelor imi trimiteti si mie va rog parola de la e-mail
!
Multumesc!
http://community.webshots.com/user/Vauva101
pufymic spune:
Inni ma bucur ca sunteti ok....cat se poate!Lasa ca va fi bine cu tratament si bebelina si tu!
Ne-a fost dor de tine si ne-am ingrijorat ca nu ai mai dat nici un semn de viata....
Vauva imi pare rau ca nu te-ai simtit bine ...sper sa fii ok de acum incolo.Imediat iti trimit un PM!
Pupici!
Ioana
(17+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Cata_adr spune:
Buna tuturor,
numele meu este Catalina si desi voi nu ma cunoasteti, eu va stiu bine, deoarece va citesc de 3 luni:)))
M-am hotarat sa ma alatur voua, nu numai pentru ca sunt si eu mamica de oct., dar si pentru ca m-au ajutat foarte mult cuvintele voastre, sfaturile si experientele prin care ati trecut. Am citit si bune si rele, am asistat si la certuri si la bucurii, am stat in umbra si am incercat sa va cunosc. Nu stiu in ce masura am reusit, cert este ca mi-a fost bine sa fiu aici si mai mult, am putut chiar sa ma bucur de sfaturile voastre.
Sa va spun cateva cuvinte despre mine...am aflat sapt. trecuta ca voi fi mamica unui baietel :), Voinicel cum ii zic eu, pentru ca simt ca este puternic si in ciuda micilor greutati pe care le-am intampinat pana acum, el este ok si foarte jucaus.
Recunosc ca puiul meu...a avut de indurat cu mine, caci cel putin in primele 3 luni am fost extrem de stresata si am plans foarte mult (aproape din orice). Ma ingrijorez din orice si mai ales daca este ceva legat de el. Noroc cu tati care ne este alaturi si pe care deseori l-am compatimit
ca deh... asta e!
Nu stiu ce as mai putea spune, de fapt sunt atat de multe, incat nu stiu cu ce sa continui. Prefer sa inchei aici, in speranta ca vom fi in continuare alaturi, ca ma veti primi in "clubul" vostru si ca va voi ajuta si eu cu cate ceva din experienta mea.
Si inca ceva...pt. toate fetele care au avut sau au diverse probleme, vreau sa va spun ca va felicit si va admir pt. curajul cu care reusiti sa treceti peste tot!
Si..btw..TOTUL VA FI BINE!!!!
O ZI BUNA TUTUROR
Cata + puiutul din burtik :)
14+
tanima_i2002 spune:
Nokia, nu trebuie sa te gandesti acum ce e moral si ce nu. Moralitatea nu va tine din de foame la copilasii tai si nici nu te va face pe tine mai mult sau mai putin mama. Chiar ti-am spus intr-un mesaj ca dpdv al meu, daca tu simti ca il iubesti pe acel barbat si il vrei langa tine poti sa il faci sa te intoarca la tine. Cu rabdare si cu tact si multa viclenie vei reusi. Nu trebuie sa iti fie rusine sa recunosti acest lucru. Uneori iubim persoane care nu merita iubirea noastra. dar acest sentiment este mai presus decat orice si poate mai presus si decat mandria noastra. si eu sunt intr-o sit critica in viata mea si imi calc pe mandrie pentru a-l face pe sotul meu sa revina la sentimente mai bune. Si e tare greu sa lupti impotriva unei soacre scorpii si parsive atata timp cat acest barbat sufera inca de sindromul cordonului ombilical. Dar eu sper ca voi reusi.
In al doilea rand vreau sa iti spun ca mi-a fost toata viata frica de chiuretaje si mi-am jurat ca nu voi face niciodata vreunul. Dar uite ca viata iti ofera mai multe decat crezi si mai ales decat crez ca poti duce. Am fost nevoita sa fac doua din cauza de sarcini oprite din evolutie. Acum spun ca nu voi mai face niciodata unul. Dar daca stau si ma gandesc ca peste cativa ani voi avea doi, poate trei copii si o intamplare (prezervativ rupt, pastila uitata...etc) va face sa raman insarcinata, oare nu voi apela la aceasta metoda de intrerupere a sarcinii. Nu este de condamnat o mama care se gandeste la copilasii ei nascuti in detrimentul celui nenascut. Sunt de condamnat cele care fac chiuretaje la greu cand inca nu au avut un copil, si asta ca e mai frumos sa te simti bine decat sa te protejezi. Eu una nu te-as condamna daca ai lua aceasta decizie. Si fac parte din acea categorie de femei care se chinuie de aproape 2 ani sa aiba un copil si am trecut prin multe greutati si suferinte care inca nu au trecut si nu vor trece pana nu ma voi vedea cu puiul in brate. Dar vreau sa stii ca oricare ar fi decizia ta eu nu te voi condamna.
Nu stiu daca mesajul meu te va ajuta cu ceva. Un lucru e cert: oricare va fi decizia ta va fi buna pentru ca numai tu stii ce e mai bine pentru tine si pentru copilasii tai. Asa ca fruntea sus si gandire pozitiva tie.
sa dau cateva lamuriri si cu eco morfologica la 14 saptamani si apoi va las. Eu voi face eco la 14 sapt pentru ca am acele antecedente cu sarcini pierdute si trebuie sa stiu din timp daca tratamentul de sustinere a fost eficient, daca totul s-a dezv corespunzator. Intradevar ca nu se vede foarte mult la 14 sapt, dar indeajuns incat sa se poata hotara daca sarcina merge bine sau nu. Se mai face si la 18-20 de sapt inca una. Dar asta la 14 e un mod de a linisti pe toata lumea.
11+
aramona spune:
Pufymic...[pup]Sunt tare incantata intr-adevar cand Maysa vrea sa vorbeasca cu fratziorul...Desi nu stiu daca va fi fratzior..insa asta-mi doresc...asta doreste si tati...si asta SIMT ca va fi!!!
Sunt topita dupa printzesa mea...nu stiu exact cine spunea....insa si eu uneori nu-mi imaginez cum voi mai avea puterea sa mai iubesc asha o fiintza...cum o iubesc pe Maysa...mi-e teama, desi stiu ca exagerez...ca voi fi tentata sa compar...ca nu voi iubi la fel...
Bedrosmart, multumesc frumos!
MA voi programa cam prin saptamana 19..stiu ca majoritatea merg la Iosup, insa in prima sarcina am fost la recomandarea medicului meu la D-ta Chitzescu...si desi sunt pareri contra, mie mi s-a parut OK...Este mai tacuta...probabil ca depinde si cum o prinzi (cum a dormit noaptea...)si cum reusesti sa comunici cu ea...Este un bun profesionist si tot la dansa voi merge...Sper sa nu am suprize neplacute la Medlife...unele fete au fost nemultumite de calitatea serviciilor...(nu inregistrare, nu foto...etc...)
Ale, te rog nu te supara pe orgolii zgandarite si etalate in public...Comunicarea virtuala e uneroi dificila, sub protectia unui anonimat ne e mai ushor sa aruncam cu cuvinte mai grele...iar poate unele chiar nu au avut intentia de a supara, ci pur si simplu au un stil diferit, pe care unii nu-l tolereaza...Uneori o gluma mai putin reusita poate cadea ca un par...
In plus, nu-ti face bine sa te superi...una din fete te-a "certat" (pe bune)...tu la sangerarile tale trebuie sa fii mai atenta...si mai ales repaos la pat...asta insemnand PIPI si atat!!! Stiu ca ti-e greu, ca suferi pentru pisica ta...insa mai importanta esti tu si bb-ul tau, iar unele probleme pot fi rezolvate de cei din preajma ta!
Si vino inapoi, spune-ne cum te simti!!!
Mooooooooooma, ce tare sunt la sfaturi
...Eu la 7 saptamani cu hematom, sangerare, contractii puternice, injectii cu Gravibinon, calmante, progesteron...toata lumea imi spunea ca stau cuminte in pat...eu NIMIC...la munca...ca se inchide firma fara mine...Se vede treaba ca am doi ingeri care ma pazesc...si n-au timp nici sa doarma...CA la cate prostii fac...DAr asta sunt eu...activa...am senzatia ca le duc pe toate in spinare, ca sunt puternica si ca mie nu mi se intampla nimic rau!!! DAR VOI SA NU FACETI CA MINE...
Dupa ce ca-s "pustoaica", sunt si inconstienta...![]()
Nokia, m-a impresionat mesajul tau, si postarea Norinei, si raspunsul Eloisei...Repet...gandeste problema cu capul...daca esti in stare sa intretii 3 copii este OK...sunt poate dura insa un barbat ca prietenul tau (oare poti sa-l numesti prieten???)nu consider ca poate fi un partener intr-o relatie (instabil...atitudine dictatoriala, violenta verbala etc...)
CAti ani ai? Am retzinut ca esti tanara! Ai grija de viata ta, nu-ti bate joc de ea...si nici de cea a copiilor! Si va iesi si pe strada ta soarele...insa 3 copii pot fi uneori cam mult pentru un tata minunat care poate-si va dori si el COPII LUI BIOLOGICI!
Uitasem sa raspund la un mesaj mai vechi: Sephora, da stau in Drumul Taberei, langa Billa, mi-ar face placere sa ne intalnim spre iarna cu BB-ii in parc!
Pupicei, sper sa mai pot intra...
Ramona (14 saptamani)
Ramona si
Maysa (27 ianuarie 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
Vauva spune:
Pufymic multumesc de parola! Sie eu l-am votat pe Alesio
Pupici la burtici!
http://community.webshots.com/user/Vauva101
Cricor spune:
Credeam ca s-au terminat certurile sambata. Azi mi-am uitat cheile de la firma (a nu stiu cata oara decand sunt gravida) am stat ca o maimuta prin fata firmei 30 de minute, pana m-a vazut patronul si mi-a deschis (si m-a intrebat zambitor, Iar ti-ai uitat cheile?). Eu eram tare necajita ca asta e jumatea mea de ora cand citesc forumul dimineata. Cand in sfarsit ma apuc sa citesc....hormoni, hormoni dar asa ceva.... Cum ziceam, am mai fost pe liste din astea, si credeti-ma ca asa ceva n-am mai vazut. Pai daca eu ma certam cu sotul de cate ori am fost gravida si dadeam vina pe hormoni, cred ca pleca bietul de el fara sa se uite in urma.
Ale, tu esti asa o scumpa si povestesti asa frumos, nu pune la inima. Mai bine ne mai povesteti cate una alta decat doar sa citesti. Eu cred ca am sperat cu toatele ca mesajele pacifiste calmeaza spiritele, dar ne-am inselat.
Inni, ce ma bucur c-ai dat un semn. Chiar ne intrebam ce mai faci.
Aramona, si eu fac ecografia morfologica la 20 sapt fix. Eu cred ca un alt motiv in plus fata de cel explicat de Bedrosmart, valabil in Canada e ca intreruperea de sarcina e legala pana la 24 de sapt. si numai la un singur spital din Toronto. Cred ca ideea e daca descopera cine stie ce grozavenie, sa poata pacienta sa aiba timp sa ia o decizie.
Nokia, ce mai faci?
Pufymic, unde sa-l votez de Alessio, ca votez si eu.
Cici si Try n-ati fost la City Hall, ca nu v-am zarit.Pe Try o stiu doar din poze, e drept, dar cred ca o reperam eu. Rau ati facut. Am mancat atatea bunatati... doamnele care organizeaza standul Romaniei gatesc super. Am mai luat prajituri de la rusi si sarbi, foarte bune si ele. Finalul a fost fuminant cu fi-miu (nedormit e drept) pangand cu lacrimi de crocodil ca el vrea o papusica din aia de lemn ruseasca care se baag unele in altele. Se uita toata lumea la el cum jelea papusica aia. Eu apucasem sa-i spun ca nu sunt de vanzare si de dragul consecventei am tinut-o tot asa.
Va urez o saptaman buna, succes la ecografii, mai putine greturi si nici o sangerare.
Corina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
gripo spune:
Buna fetelor!
ARAMONA, stiu ca se dau tot felul de date pentru echografia aia morfologica, dar eu am observat ca toate au in comun saptamana 20, asa ca eu m-am programat in aceasta saptamana, ca sa-i impac pe toti. Oricum, am inteles si eu ca asta e cea mai importanta, masuratorile de acum ar fi esentiale, si se poate vedea fff bine cat de normal functioneaza toate organele intrerne ale lui bebe, si se vede chiar daca are diferite instincte, de a clipi, de a suge degetelul, etc. Cel putin asa mi-a spus o dr. echografista la care eu ma duc sa fac cate un 2d din cand in cand, cand paranoia ma domina.
ALE, daca ramai ferma in pozitia ta de a nu mai posta(eu sincer sper ca NNNNNNNUUUUUUUUUUUU) trimite-mi si mie cate un pm cu starea ta, nu ma lasa sa-mi fac griji degeaba.
INNI, imi pare rau ca treci prin ce treci, dar cel putin sotul tau e alaturi de tine(ca si al meu de fapt). Este fff important ca si sotii nostri sa inteleaga ca SI EI asteapta un bebe, nu numai noi.
VAUVA, sper din tot sufletul sa se termine cu sperieturile. Si vreaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu si eeeeeeeeeeeeuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sa-l simt pe bebe asa clar ca tine. Nu zic ca nu-l simt, dar fiind la prima sarcina, inca in 17 saptamani si, spre rusinea mea, cu colacei pe la burtica, nu-l simt si la mana, si nici incontinuu, dar si cand il simtttttttttttt 

, Doamne, cat il iubesc!
Fetelor, si eu am dureri de cap, iar, uneori, noaptea, mai amortesc si ma trezesc de frig, lucru anormal, pentru ca la mine in casa e cald, in rest stau cu maneca scurta. O sa-i spun asta maine dr., daca apuc. Cred ca ne reglam mai greu temperatura in sarcina. Iar asta cu amorteala si cu durerile de cap, sigur sunt de la oscilatii ale tensiunii, cel putin asta e parerea mea.
Pup fetele si vorbim mai tarziu.
17+
gripo spune:
BRAVO CATAAAAAAAAAA!
Bine ai venit printre noi. Pentru ca esti moderata abia acum s-a vazut mesajul tau. HMmmm, si tu tot un voinic? Mai, e ceva cu lunile atsea de au dat aproape numai pustani, dar speram sa vina fetele din urma.
17+
pufymic spune:
Cata_adr bine ai venit printre noi!
Sarcina usoara iti doresc si un voinicel sanatos!Felicitari pentru baietel!
Dc vrei sa te inscrii pe listuta noastra da-ne datele tale.....ah si ai rabdare in perioada asta de moderare ca te "vedem" mai greu(adica mesajele tale apar mai tarziu)
Pupici!
Ioana
(17+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru