Mamici de sept-oct 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 4
anangel_lexi spune:
Off, fetelor, iarasi certuri? Tocmai cand credeam ca s-au aplanat conflictele...De ce le-o placea unor oameni sa-i "intepe" pe altii fara motiv? Oi fi eu mai
ca nu reusesc sa pricep...
Ale, imi pare rau de decizia pe care ai luat-o, cat despre mesajele pacifiste, nu stiu cum sunt celelalte fete dar in ceea ce ma priveste pe mine, eu fiind o fire foarte calma si linistita, nu prea pot da din mine altfel de mesaje decat pacifiste ![]()
Despre noi nu prea am ce povesti...Bebe e bine, se misca mai ales dimineata, in rest cred ca doarme. Pe mine in schimb ma doare capul rau de tot, simt ca-mi plezneste...Si durerile astea de cap le am in fiecare zi. Nu stiu de la ce-ar putea fi...
17+ & 80% 
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png
aramona spune:
Bine v-am regasit, viitoare mamici!
Mi-e drag sa va citesc si ma intristez cand vad ca discutiile aluneca pe o panta nedorita!!!
Suntem toate tensionate, in mare e si "vina" sarcinii...insa ne trebuie doar putina intzelepciune sa depasim momentul...
Respect opinia celor care se simt atacate in mod gratuit si condamn atitudinea celor care se considera atotstiutoare si iau peste picior anumite membre ale forumului, de dragul amorului propriu...
Ne-am intalnit aici pentru a ne impartasi experientze, trairi, sfaturi...Restul polemicilor nu-si au locul aici, pot fi tratate la alte subiecte...chiar si la zona zoster...daca altceva mai bun nu se gaseste de facut!
Eu spre exemplu intru zilnic, citesc...insa nu intervin nu din pasivitate ci pentru ca multe dintre voi deja va stiti, cel putin virtual, comunicati foarte bine...sfaturi se dau si inca unele in cel mai documentat si competent mod cu putinta...interventia mea ar fi arida, insipida...
Ca sa va descretzesc nitzel fruntile...
Maysa mai nou vorbeste cu fratziorul ei din burtica: imi ridica tricolul si isi puna capul pe burtica si incepe sa-i shopteasca ea stie ce!!!
Si-l intreaba ce face, daca se joaca, daca a papat tot...Mi-e tare drag de ea...sper sa se iubeasca mult unul pe celalalt!
Eu sunt ok, am fost azi la medic...sarcina evolueaza bine...sangerarea (si hematomul) de la 7 saptamani a fost un moment critic, dar l-am depasit! Mie mi-a recomandat eco de morfologie fetala la 18-20 saptamani...am citit ca se recomanda 20-24...nu stiu ce sa cred...Voi ce parere aveti???
Imi cer scuze ca nu raspund punctual...ma intristez alaturi de cele care aveti probleme si va urez multa putere sa judecati corect situatia si s-o depasiti!
In rest va recomand sa va bucurati de aceste momente de sarcina (mai putin cele care se simt rau...), sunt unice!!!
VA sarut cu drag si ingropati, va rog, "securea razboiului"!
Ramona (14 saptamani)
Ramona si
Maysa (27 ianuarie 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
Alinache spune:
buna
dutelor!
se vedea treaba ca n-ati stat degeaba in weekend ;) mi-a luat 4 ore sa va citesc si cred ca mi-ar mai lua inca 4 sa inteleg toate supararile. da', oare, merita supararile astea?
cred ca suntem aici pentru a gasi sprijinul pe cale unele dintre noi nu-l avem in alta parte, sau un sfat din experiente, nicidecum critici si vorbe aspre.
nokia si eu voi fi o mama singura, si foarte departe de familie si prieteni si recunosc ca as fi vrut si eu un sot langa care sa-mi poarte de grija, mai ales in perioada asta cand mi-e atat de rau. tu ai avut unul, stii daca ai pierdut ceva sau daca nu! eu sunt convinsa ca Cineva te va ajuta sa faci alegerea potrivita.
va pup si va citesc in continuare,
alina
11+
pufymic spune:
Buna burtici cu bebici!
Aramona si Alesio vorbeste cu bb mic in limba lor....e tare haios
....asa ca stiu ce simti cand vine Maysa si se lipeste cu capul de burtica...
!Cat despre interventia ta eu nu o consider niciodata insipida sau neavenita, asa ca posteaza cat de des sau rar simti tu nevoia fiindca , cu siguranta, aici e intotdeauna cineva dispus sa te "citeasca"(adica postarile tale
)!
Ah uitam: si eu fac eco morfologica la 19 sapt....asa ca nu esti singura!Ma bucur ca e bb bine!
Fetelor haideti sa luam o pauza de la certurile astea inutile!Daca vreti sa va certati n-aveti decat s-o faceti prin PM sau vorbiti la telefon si va clarificati problemele!Si eu sunt de parerea celorlalte fete ca forumul acesta, mai exact subiectul nostru nu e pentru certuri(alea isi au locul la ZZ)....
Nu mai stiu cui am vrut sa raspund....revin!
Pupici!
Ioana
(17+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Bedrosmart spune:
Aramona, unii zic saptamanile 18-22, altii 18-20 sau 20-24. Lucrurile nu sunt batute in cuie, dupa cum vezi e un interval destul de larg (aproximativ o luna) in care se poate face aceasta ecografie.
De fapt ideea este ca poti face ecografia cand vrei, dar intervalul asta e cel mai bun pentru ca ecografistul sa observe amanunte legate de functionarea diferitelor organe (rinichi, inima, stomac, esofag etc). Mai tarziu, fatul e prea mare si nu se mai vede asa bine, adica se vad bine alte amanunte.
Vorbea cineva mai demult de ecografie morfologica la 14 saptamani sau chiar mai devreme. Evident, nu exista asa ceva, doar ca te poti duce la un centru cu un ecograf super performant si, evident, o sa vezi mai bine decat la un aparat obisnuit. Dar nu amanunte de morfologie a fatului.
Daca vrei sa impaci si capra si varza, incearca sa te programezi in saptamana 20, dar nu amana prea mult, la ecografistii cei mai buni sau cu cea mai mare faima (gen Pop, Herghelegiu, Iosup) e de obicei coada mare si programarile se fac cu vreo 2 luni inainte.
Sper ca v-am fost de folos!
Bedrosmart
16+
anangel_lexi spune:
Pufymic, ti-am votat fotomodelul. Sper ca nu te superi ca mi-am bagat nasul curios![]()
Floricika, lasa ca se pare ca si eu m-am inselat. Am simtit mereu ca e fetita si in continuare tot fetita simt ca e, e clar, sunt nula in ceea ce priveste instinctul matern. Sper sa nu raman asa 
17+ & 80% 
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png
pufymic spune:
Lexi multumesc!Cum sa ma supar?
Mai voteaza dc mai ai chef
!
Bedrosmart
pentru informatii!Tu cum te simti?Il simti pe bb?
Era sa uit: aseara l-am simtit pe bb mic si cu mana!Deja e voinicel!
De-abia asteapta si Ovi sa-l simta...
Pupici!
Ioana
(17+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Vauva spune:
Buna burtici
!
Am lipsit vreo cateva zile iar in we nu m-am simtit prea bine. Ce sa zic am ramas surprinsa de atmosfera de aici si fara cuvinte...Dar sper si eu sa nu uitam care este scopul nostru comun si de ce ne-am inscris in acest forum.
Eu sambata si duminica am avut niste dureri tare urate cand stateam in fund ,la anumite pozitii si chiar noaptea cand trebuia sa-mi schimb pozitia in pat. De fapt cam stiu cauza (mi s-au format aderente de la endometrioza care acum o data cu cresterea uterului se intind sau sunt presate).Dar ieri m-am dus la urgenta ca sa imi dea ceva pentru durere. Mi-a facut si ecograf si toate sunt in regula cu sarcina, colul, placenta. L-am vazut un pic si pe bebe (ce mare s-a facut
)era foarte activ(eu nu l-am mai vazut de la 13 saptamani). La fel mi-a zis si doctorul ca este de la cresterea uterului care intr-adevar acum se vede ca este mare. Pe bebe il simt tot mai puternic cum se intoarce, asa parca isi aduna toate fortele si apoi face miscarea
dorita de el. Pot sa simt si cu mana locul unde este dupa aceea miscare pentru ca este mai tare![]()
. E super senzatia mai ales pentru noi fetele la prima sarcina ! Va doresc la toate cele care nu il simtiti inca pe bebe sa va bucurati cat mai repede de aceste senzatii unice
. Astazi durerea a cedat asa ca inca nu am luat nimic, o sa iau numai in caz de nevoie daca ma mai apuca iar durerile.
Miercuri ma duc si eu la eco morfologica.
Pupici
Vauva
20 fix
http://community.webshots.com/user/Vauva101
inni spune:
Pup toate burticile.
Sunteti superharnice la scris.Credeam ca am pierdut doar 1 capitol, dar cred ca sunt vreo 2-3.
Eu sunt suparata.Am fost si mai suparata si stresata, insa parca, parca sa zic ca e mai bine.
Am citit ultimul capitol.Tot.Am vz ca v-ati si ciondanit putin.Eu va sfatuiesc sa ingropati securea si sa puneti totul pe seama hormonilor de gravide care ne fac sa reactionam foarte diferit una de alta.Fiti fericite ca purtati niste bebei minunati in burtici care am obs ca va delecteaza cu miscarile lor pe marea majoritate dintre voi. E minunat. A trecut si frigul.Fugutza in parc la aer curat si la floricele.
Eu am avut probleme cu....cu mine, de fapt, ca bebelina mea este bine.Sau cel putin asa cred pentru ca nu am fost la eco sa o vad.Abia peste 2 sapt ajungem.
M-am trezit intr-o dimineata bine merci si la vreo ora dupa, am inceput sa sangerez (am mai avut eu un episod dar credeam ca a trecut definitiv) maroniu, nu mult, pete pete.Si asta nu ar fi fost nimic, ca mai trecusem prin asa ceva, insa incepuse sa mi se stranga burtica ba sus, ba jos, ba in lateral, se facea tare tare ca un guguloi, dupa care se relaxa.Dupa fazele astea de intarire, relaxare, apareau si petele maronii.
M-am speriat rau.Am sunat medicul.Nici nu am apucat bine sa termin descrierea mea cu ce simteam ca mi-a si spus : AVETI CONTRACTII.M-a chemat la el si ..control...explicatii..si tratament.Si acum fac Gravibinon 2/sapt 1 luna si dupa aia...mai vedem, No-spa la greu Scopantil supoz. Plus repaus la pat 2 saptamani obligatoriu.
M-am conformat.Fac injectii in poponet.Sunt uleioase si usturaaaa nu atat cand le faci ci mai ales dupa.M-am obisnuit cu ele ca nu am incotro.Am stat si in pat si stau in continuare.In fund nu stau decat cand merg la toaleta sau mananc.Sunt ca un invalid.Ma doare spatele de atata stat.M-am saturat de televizor, ziare, reviste.Si mai e si frumos afara de-mi vine sa innebunesc ca nu pot si eu sa ma bucur si sa-mi scot bebelina la plimbare.
Acum sunt bine.Sangerarea s-a oprit, contractii mai am cateodata....din cate am mai auzit si citit se poate sa le duci pana la sfarsitul sarcinii fara probleme.
Mi-e teama sa nu-mi revina sangerarea dupa ce termin tratamentul.
Mi-e teama ca nu cumva sa fiu nevoita sa stau in pat pana la sfarsit.
Mi-e teama.
Am vz ca unele dintre voi aveti probleme legate tot de bebe...sau de familie..sot..prieten.Imi pare rau.Va sunt alaturi.Sper sa fie bine pentru fiecare in parte.
Eu am un sot minunat.De cand stau ca un zarzavat in pat el face totul.Spala vasele (pt. ca nici asta nu fac...mananc..pun farfuria in chiuveta si trec la locul meu..in pat adica)...geamurile..curat prin casa.Nu-i spun eu sa faca pentru ca are un servici destul de epuizant uneori.Cand are el chef face, cand nu..stiu ca va face.
Piata..cumparaturile.. tot el.Daca vreau ceva sa mananc imediat se duce.Ne-a fost greu amandurora cand am citit pe reteta :"amenintare de avort"....eu acasa ingandurata...el la servici cu gandul la mine.
Speram sa fie ceva trecator si sa ma pot tine de servici, pentru ca nu as vrea sa intru in prenatal.Am atatea de cumparat pt. bb.Trebuie sa am timp si bani si starea necesara sa merg prin magazine.Cred ca este destul de frustrant sa nu poti sa participi tu insati la primele cumparaturi pt bebelul tau. Noi nu am luat nimic pana acum dar nimic, nimic...am zis ca mai incolo, ...si uite...
Insa nu e timpul pierdut, nu-i asa ?
Inchei aici, ca am stat cam mult pe scaun fata de ultimele zile.
Va las cu bine.
Si pentru cele care au utilizatorul si parola mailului (ca am vz ca exista un mail ) va trimit ceva..foarte frumos...care pe mine m-a emotionat tare mult.Adica...chiar am
.Dar poate ca din cauza starii mele.Oricum, vizionare placuta.Sper sa va placa.
Va pup pe toate.Sanatate multa.
Inni
20+
norina spune:
NOKIA, sunt o fosta mamica de sept-oct 2005 si mai intru din cand in cand pe la voi sa-mi aduc aminte..Vreau sa-ti spun ca m-a impresionat povestea ta si felul cum gandesti.Faptul ca te afli intr-o situatie extrem de delicata si totusi nu te gandesti la avort, inseamna ca esti o femeie puternica si cu frica de Dumneazeu. Te admir din tot sufletul pentru asta. cat despre actualul, parerea mea este sa nu-ti pui mari sperante intr-un viitor cu el, ca dupa ce povestesti tu, pare un tip egoist iar tu esti mult mai indulgenta pentru ca ai deja 2 puiuti -sa-ti traiasca- si esti deja obisnuita sa fii pe locul II, ca orice mama care-si iubeste copiii. Eu nu pot sa-ti dau nici un sfat, pentru ca nu sunt in pielea ta si nici nu am dreptul de a te influenta. Un alt motiv pentru care am vrut neaparat sa-ti scriu, este ca citind situatia ta, te-am comparat cu mine in urma cu 7 ani, care am ramas insarcinata, eram casatorita cu barbatul cu care sunt si azi si care ma iubea la fel de mult si am decis sa fac avort
, pentru ca ziceam eu" nu era momentul inca si mai trebuia sa realizam multe si sa ne distram" O sa regret toata viata mea decizia aia nefericita si ma caiesc enorm,dar nu mai am ce sa fac acum
Mi-e rusine de mine cand stiu cum am gandit atunci si pentru ceea ce am facut. Iar situatia ta m-a emotiaonat foarte mult si am vrut sa stii ca te admir si-ti doresc ca Dumnezeu sa aiba grija de tine si de puiutii tai si sa-ti lumineze calea cum e mai bine.Acum sper ca intelegi de ce nu-ti pot da un sfat, pentru ca nu sunt tocmai omul potrivit si in masura sa fac pe lupul moralist, desi probabil ca intuiesti cam ce ti-as spune eu....Sper sa te ajute sa stii ca cineva necunoscut este langa tine si randurile mele sa te ajute cu ceva bun in luarea deciziei tale.Multa sanatate si cu Dumnezeu inainte!!!
Norinapoze