Mamici de sept-oct 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 3
ionica spune:
Buna dimineata burticilor,
Chiar imi era dor de voi!!
Am ras cu mana pe burtica cu sotul meu de reactiie pe care le avem toate in aceasta perioada superba din viata noastra.
La noi totul este super-bine (Alè sa nu te superi dragutza daca fac greseli, mie chiar NU imi place sa ma cunoasca lumea cu adevarat pe un forum,vorba Ralucai de la Bragadirul "nu cersiti mila")
Raluca ,doar asa de curiozitate ;In cate luni esti gravida?
ti-am vazut pozele si pare sa ai o burtica imensa,sau esti mai
grasutza???
Iti inteleg iesirile si enervarile,la asa talie si eu asi fi rea de gura!!!ooopppsss
ionica spune:
Draga Nokia,
Am citit mesajele tale ,offff Domane cat de dureros este sa nu ai pe nimeni langa tine in aceste momente .
Barbatii astia cateodata se comporta ca niste copii capriciosi,sunt sigura ca se va intoarce la tine ,lasa-i un pic de spatiu ,poate situatia la speriat putin.
Mai stiu ca noi femeile avem puteri ascunse si atunci cand credem ca nu mai avem forta atunci izvoraste lumina!!
Sper ca Dumnezeu sa-ti lumineze calea cea buna.
Curaj
quote:
Originally posted by Nokia
Try, martha si mexxa, va multumesc din suflet ptr mesaje. faptul ca sunteti alaturi de mine ma bucura enorm si imi aduce liniste in suflet.
Mai devreme am primit un sms de la el, m-a intrebat ce fac. I-am spus ca bine (desi tocmai mai trageam o boceala) si l-am intrebat ce face maine. Mi-as fi dorit sa mearga si el la spital sa il vada pe bb mic si dulce. eu sincer tot sper sa revina la sentimente mai bune si sa inteleaga, ca-s om si nu robot sa ii execut lui ordinele. Copiii mei il indragesc fff mult si intreaba des unde e? ca ar vrea sa-l vada, sa vb cu el. De tatal lor nici n-au habar.
este un om cu suflet bun doar ca are gura mare si vb aiurea. De asta m-am convins de multe ori.
Va multumesc din inima ca va rugati ptr mine si copilasii mei. Sa dea Bunul Dumnezeu ca acest copil sa vina sanatos si sa fie binecuvantat.
imi cer mii de scuze ca nu ma simt in stare sa raspund intrebarilor voastre(acolo unde m-as pricepe) Promit sa ma pun pe picioare si sa fiu ma activa
pufymic sau lexi as dori si eu parola de la mail-ul comun. Multumesc anticipat!
SANATATE MAXIMA si sa auzim numai de bine,
Alina
Un sut in fund, un pas inainte!
Avalon spune:
quote:
Originally posted by ionica
La noi totul este super-bine (Alè sa nu te superi dragutza daca fac greseli, mie chiar NU imi place sa ma cunoasca lumea cu adevarat pe un forum,vorba Ralucai de la Bragadirul "nu cersiti mila")
ti-am vazut pozele si pare sa ai o burtica imensa,sau esti maigrasutza???
Iti inteleg iesirile si enervarile,la asa talie si eu asi fi rea de gura!!!ooopppsss
Dragelor, eu nu sunt inca mamica, dar Nokia ma cunoaste... am intrat sa citesc si eu pe la voi... de obicei doar citesc, dar de data asta nu ma pot abtine sa nu scriu... draga ionica, nu e frumos ce faci tu... ce ai cu Ralucutza? Te iei de ea pt ca e din bragadiru? Nu uita fetita scumpa de unde ai plecat, de la talpa moldovei unde nu cred ca ai facut prea multa scoala pana sa ajungi tu sa-l cunosti pe sotul tau frantzuz de vita nobila...
In orice caz, nu-l mai pomeni atat de des pe Cel de Sus, pt ca mesajele tale numai lumina nu izvorasc... poate doar rautate...
Nokia
, imi pare rau ca treci prin perioada asta de incertitudine... eu tot sper ca prietenului tau ii va veni mintea la cap si veti fi o familie!*******************************
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
roxanae spune:

Imi pare rau cand vad ca cearta inca nu s-a aplanat, insa sper ca fetele sa-si revina pt. ca daca vom continua in felul acesta imi este teama ca vom ramane decat jumatate.
Multumesc fetelor care au observat mesajul meu pt. felicitari.
Nokia imi pare rau de situatia prin care treci,dar eu nu ma simt in masura sa-ti dau un sfat pt. ca nu am trecut niciodata printr-o situatie asemanatoare, deci nu as fi un sfatuitor bun. Insa nimic nu ma impiedica sa-ti urez tot binele din lume si hotararea luata sa fie cea care iti va aduce pace sufleteasca.
Se pare ca si eu o sa le urmez cat de curand, pe fetele racite si cu dureri in gat.M-am sculat de dimineata cu o stare proasta si nasul imi curge ca un robinet deschis.Sper ca asa cum au spus si fetele prin remedii naturiste sa ma pun pe picioare, pt. ca la medimente nu vreau sa apelez mai ales ca stiu cat sunt de toxice pt. organism.
Va transmit
la toate fetele suparate sau vesele si o meditatie de Iorga care mie imi place mult si sper sa va insenineze ziua:
"Nedreptatea altora are un mare bine : ea te impiedica de a fi nedrept cu tine insuti.....Cei mai multi scriitori vorbesc pt. urechea cetitorilor ,care-si aleg mesterii.Cativa vorbesc pt. suflete.Numai cartile acestora se deschid a doua oara.....Insulta e o neputinta exasperata."![]()
O zi buna si sper sa nu supar pe nimeni.
Roxana
+ Diana
4 ani
http://photos.yahoo.com/roxanaenea
Georox spune:
Buna !
sa fac prezenta ! Nu sunt suta la suta sigura, insa sambata am simtit ceva ciudat. Poate e bebe, insa nu pot sa ma pronunt.Sper si eu ca de Paste sa imi faca o bucurie si sa imi dea un semn de viata. ![]()
tuturor ! O saptamana excelenta !
_Ralu_ spune:
"Trimise - 10/04/2006 : 05:35:36
--------------------------------------------------------------------------------
Chiar imi era dor de voi!!
Am ras cu mana pe burtica cu sotul meu de reactiie pe care le avem toate in aceasta perioada superba din viata noastra.
ti-am vazut pozele si pare sa ai o burtica imensa,sau esti mai grasutza???
--------------------------------------------------------------------------------
Editat de - ionica on 10/04/2006 05:40:26 "
fetelor, ionica mi-a oferit satisfactia maxima! ce poate fi mai elocvent? puteam sa zic eu multe si marunte, si voi n-ati fi vazut ce este de fapt, aceasta persoana! ionica, iti multumesc din suflet!
oricum, vreau sa va spun c-am suferit in tacere, cand multe dintre voi ati dat in mine cand m-am luat de ea, pt ca am simtit-o din prima!
orice v-as fi spus, nu faceam decat sa ma inculp si mai mult! dar ea m-a ajutat acum foarte mult! fara sa vrea, desigur!
mi-a facut ziua de azi!
daca nu va suparati pe mine, as vrea sa trecem peste acest subiect fara sa-l discutam. deloc! ca iar devine tot capitolul ceea ce nu trebuie sa fie! daca cineva vrea sa ma "injure", sau orice altceva pe aceasta tema, sa-mi trimita pm. n-are rost sa o luam de la capat!
raluca
18
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ra_mandache/my_photos
http://community.webshots.com/user/ralucamandache
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060909/dt/7/k/189c/preg.png
floricika spune:
Buna ziua burtici!
Noi suntem bine, crestem
.
Nokia, destul de complicata situatia ta, sper ca lucrurile sa se rezolve cum vrei tu, sa ne tii la curent!
Lexi, ma bucur mult ca totul este bine si se pare ca m-am inselat cu fetitza
. Felicitari pt baietzel!
Nu mai stiu cine ma intreba (sorry, a trebuit sa recuprez tot de citit din urma) unde ma duc la aerobic. Ma duc la active center, maine ma duc sa ma inscriu si o sa iti dau mai multe detalii. Eu sunt dornuca sa mergem cat mai multe![]()
Pupici pe burtici!
Floricika
17+ cu 
Poze
Alé spune:
Buna, fetele.
Cred ca si eu ma voi abtine o vreme de la a mai scrie pe forum. Este a doua oara cind sint atacata, complet fara motiv.
Am crezut ca este o comunitate respectabila, dar vad ca exista persoane care nu fac decit sa strice atmosfera, complet inutil.
Nimeni nu are curaj sa le explice ceva nemultumitelor si nici sa le corecteze pe cele care scriu la manie. Toata lumea prefera sa imbratiseze pacifismul absolut si sa le induplece pe nemultumite sa nu plece de pe forum, sa nu fie sterse de pe lista, suportind cu stoicism toate rautatile si intepaturile...
Nu mai este o comunitate din care sa-mi faca placere sa fac parte. Imi pare rau pentru 90% dintre membrii ei, dar pentru toleranta aratata celor 10%, nu-mi pare rau.
O iesire cum a avut ionica astazi, in special la adresa ralucai, nu este permisa pe un forum. Iar corectitudinea gramaticala nu spune adevarul absolut despre o persoana, ci "ne ajuta sa ne formam o parere", in caz in care nu ai citit cu atentie ce am scris.
Imi pare sincer rau pentru tot ce se intimpla. Sint convinsa ca mesajul meu va fi interpretat si atacat, dar orice comentariu negativ ma va convinge ca am luat decizia corecta.
Repet, este doar pentru un timp, pina cind lucrurile se vor linisti si atmosfera va reintra in normal. Voi continua sa va citesc, si daca voi avea ceva de spus, o voi face pe PM.
Toate lucrurile se intampla cu un scop |
16+ | Alé
cri19 spune:
NOKIA n-are rost sa te compari cu fetele care ft. greu au ramas insarcinate sau chiar n-au reusit inca.Ti-am mai spus:fiecare trebuie sa-si poarte crucea,indiferent in ce consta ea.Nu cred ca-si imagineaza nimeni ca e usor sa iei o astfel de decizie.Asa ca ,indiferent ce decizie vei lua,cred ca te-ai convins ca noi suntem alaturi de tine.![]()

ENA mai devreme sau mai tarziu starea de rau trece.Important e ca bebe sa fie bine si sa se dezvolte armonios.
BBRALUCUTZA suntem cumva telepatice?Si eu tot dovlecei pane am facut ieri,insa fara usturoi,ca mi-a fost frica.Si mai am o pofta mare:salata de vinete cu rosii d'ale noastre.

.In rest nu mai zic nimic,doar te pup
si te felicit
.
CECILIA,CRICOR,GRIPO eu de cand sunt insarcinata am probleme cu somnul:in primele 8 sapt. n-am putut sa dorm din cauza durerilor de burtica,apoi am avut vreo 4 sapt. senzatia ca ma sufoc si trebuia sa deschid de 5 ori pe noapte geamul ca sa intre aer, iar in ultimul timp ma chinuie niste arsuri cumplite.Am noroc ca noi avem afacerea noastra si imi pot permite sa dorm pana mai tarziu cand sunt obosita.Sper sa treaca insomniile astea,cu toate ca daca ma gandesc mai bine,urmeaza vara,vin caldurile,iar noi o sa fim din ce in ce mai mari.....
ADRIANA MICA la ce mesaj cumpatat si intelept ne-ai trimis,tind sa cred ca nu esti chiar asa mica precum spui ![]()
![]()
.Bafta la eco azi,iar daca iti doresti fetita,sper sa afli ca ai una,ca sa mai echilibram balanta.

LEXI bine v-ati intors din excursie.Eu de cand sunt insarcinata evit sa conduc pe distante mari, ca sunt multi agitati pe sosele si sincera sa fiu mi-e cam frica.
BEDROSMART multumesc frumos pentru raspuns;e atat de bine documentat,incat sunt convinsa ca nu trebuie sa fac analiza asta.Inca odata,multumesc
.
MARTHA78
si sper ca totul sa fie bine.
AVALON iti urez din tot sufletul ca la urmatoarea ta interventie pe forumul nostru sa ne anunti ca ai si tu un pui mic in burtica. 
ALE cum te mai simti? dar pisicuta?
FLORICIKA ai fost pana acum la vreo ora de gimnastica pt. gravidute? cum este?
ADAMEASCA,MAMA FLORI un pupic de la mine
si sper sa mai intrati din cand in cand sa ne spuneti ce mai faceti.
INNI fetita draga,ce s-a intamplat cu tine?Chiar daca n-ai timp,incearca sa ne dai un semn de viata ca sa stim ca tu si bebe sunteti sanatosi si voinici!
17 fix
cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn
eloise spune:
Salutare fetelor si o noua saptamina cit mai buna tuturor!
E trist sa constati ca pricina de invrajbire pare atit de viguroasa si nu se mai sfirseste odata... se tot propaga, se raspindeste aiurea si zau daca nu e absurd! Ale iti inteleg frustrarea de a te vedea atacata fara motiv, dar ce-am putea face noi, restul, cele neimplicate si neinteresate de gilceava? Alternativa la atitudinea pacifista ar fi apostrofarea celor care intrec masura, si apoi ele la rindul lor ar raspunde...s.a.m.d., ad infinitum.... Eu tot sper intr-o calmare a spiritelor si o revenire la orientarea initiala a acestui subiect.
Nokia ai totusi mare grija in ceea ce-l priveste pe tatal bebelusului. Poate e deplasat sa ma bag si sa-mi dau cu parerea, si e foarte greu sa judeci asa, cumplet din exteriorul problemei, dar daca, asa cum spuneai tu, el de curind a luat avionul spre Bucuresti pt a se intilni cu o fata cunoscuta pe net, cind stia ca tu, iubita lui, esti insarcinata.... eu as zice sa nu iti faci sperante in ce-l priveste. Atitudinea lui pare oscilanta si foarte imatura. Cind plinge si te implora sa aveti acest copil, cind te paraseste si iti ureaza sa ajungi in strada cu cei 3 micutzi de git. E adevarat ca mai toti barbatii au o problema cu maturizarea, da' nici chiar asa! Departe de mine sa fac pe moralista, noi femeile sintem intotdeauna mult prea tolerante si facem 1000 de concesii numai ca sa-l pastram linga noi, pentru ca pare un om bun(desi "rau de gura", hmmmm)un tata bun etc. O fata chiar spunea aici pe forum "poate revine la sentimente mai bune, rau cu rau, dar mai rau fara rau". Dar ce-ar fi oare daca n-am mai inghiti atitea si ne-am baza mai mult pe noi? Poate ca rau cu rau, dar muuuuult mai bine e pin la urma fara rau. La urma urmei, fatza de noi cine face atitea concesii? Macar in lunile delicate ale sarcinii? Eu cred ca o femeie singura e mult mai linistita si de ce nu, mai fericita, decit una prinsa intr-o relatie turbulenta si zbuciumata, de subordonare psihica(si, ai grija, barbatii slabi sint adesea inclinati spre tiranie) si mai cred ca niste copii crescuti in familii monoparentale in care au parte de iubire, caldura si calm sint mai fericiti decit copiii din familiile "unite" in care mama si tata se cearta violent de 3 ori pe saptamina
!
Si, da, Nokia, copilasul tau fa fi fericit chiar daca tu nu ai sa-i oferi "decit" dragoste si 2 fratziori!
Asta e parerea mea. Iarta-ma ca ma bag in seama neintrebata, si inca in stilul asta patimas. Iti doresc mult noroc si putere!
Eloise
12+