Mamici de sept-oct 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Bine v-am gasit fetelor,la un nou capitol.

Ale, sa dea Domnul sa fie bine si sa nu mai sangerezi!

Nokia, este foarte greu sa dai sfaturi in asemenea situatie, si nici nu mi-as permite acest lucru. Vreau sa stii ca ma rog ca bunul Dumnezeu sa iti fie alaturi cand vei lua o decizie.

Fetelor, sperand ca am depasit momentul discutiilor in contradictori, am pentru toate un mesaj. Mi-as dori sa incercam sa nu uitam ceea ce este cu adevarat important: am primit un dar divin, acela de a deveni mamici (un miracol, nu credeti?). Si acesta este singurul lucru cu adevarat important; in spiritul acestei idei, ne-am reunit aici ca sa legam prietenii, sa ne impartasim bucurii si nelinisti, sa ne ajutam reciproc pe tot parcursul acestei calatorii de vis. Va rog sa nu va suparati pe mine, simteam nevoia sa va comunic ceea ce cred (mai ales ca nu iau partea nimanui, va jur!)

Ca sa destind un pic atmosfera, si ca sa sustin ceea ce tocmai am afirmat, va invit sa vedeti la pozici pe cele de la taierea motului finutei mele.

Maine ma duc la prima echo morfologica si am emotii, sperand ca datele preliminare vor arata ca totul este ok. Si de ce nu, poate aflam ce este bebe.

Adriana
Vine barza
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna fetelor! Ne intoarseram si noi (cu bine) din excursie. Dar cum socoteala de-acasa nu se potriveste cu cea din targ, cu vreo 20 de km inainte de Cheile Dambovicioarei ne deviaza o patrula de politie de pe drumul respectiv. Si cum drum ocolitor pana acolo nu exista (cel putin pe harta nu apare nimic) am luat-o spre Targoviste. Cu ocazia asta am revazut cetatea si Turnul Chindiei si pe o foarte draga prietena de-a mea care locuieste acolo. Oricum ma bucur mult ca am reusit sa ies din Bucuresti ca nu mai iesisem de luni bune si mi-era dor.
Pe drum la intoarcere ne-am oprit si la padure si am luat niste pamant pentru flori si ajunsi acasa am pus seminte de flori. Speram sa iasa ceva!
Ma bucur ca pana la urma s-au aplanat certurile! Imi pare tare rau cand vad ca se cearta lumea.
Adriana_mica, jos palaria pt. mesajul tau! Mi-a placut mult!
Bb_ralukutza, pe mine ma cheama dr. o data pe luna, asta pentru ca pana acum n-am avut probleme cu sarcina, vineri insa trebuie s-o sun pt. rezultatul unei analize si o s-o intreb si cand sa revin la ea, mai ales ca in mai trebuie sa fac si eco morfologica

17+ & 80%
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

ADRIANA MICA, bafta multa maine la echografie! desi sunt sigura ca e totul in grafic.

Va pup pe toate si mai vorbim maine dupa-amiaza, cand ma intorc de la serviciu.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Pentru Gripo si altele interesate de Sindromul antifosfolipidic:

Fosfolipidele sunt substante existente in membranele tuturor celulelor din organism. In anumite situatii anormale, organismul incepe sa produca impotriva lor anticorpi (Ac), similari cu cei pe care ii produce impotriva microbilor (adica la fel ca imunoglobulinele Ig impotriva toxoplasmozei sau rubeolei, analize pe care probabil le-ati facut pe la inceputul sarcinii).

Problema cu Ac antifosfolipidici este ca provoaca o stare de hipercoagulabilitate (prin alterarea functiei trombocitelor), care duce la formarea de mici cheaguri de sange la nivelul placentei cu dezlipirea ei de peretele uterului. Uneori Ac astia nenorociti impiedica chiar inserarea oului in uter. Adica sindromul duce la avort, de obicei repetat, la varste mici ale sarcinii.

La analize se masoara de obicei cantitatea de Ac anticardiolipina (ACL) si altele, pe care nu le mai tin minte.
Ideea principala este insa ca analizele astea se fac in primele saptamani de sarcina, pentru ca daca suferi de sindromul asta, pierzi sarcina foarte devreme. Din cauza asta analiza se recomanda femeilor care au pierdut mai multe sarcini la rand.

Ca tratament, e foarte simplu: aspirina sau heparina in doze mici, care impiedica coagularea sangelui si formarea cheagurilor de care ziceam.

Din cate am mai citit si eu pe ici pe colo, nu cred ca mai are rost sa se faca analizele astea in trim.II de sarcina,nu cred ca sarcina ar fi evoluat atat de mult daca ar fi existat aceasta problema. Dar cel mai bine sa intrebati medicul, cu speranta ca va sti despre ce e vorba.
Sper ca v-am fost de folos!

Bedrosmart16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Saru'-mana BEDROSMART! atunci mai astept pana marti cand ma duc iar la doctora mea si o intreb sa vad ce zice.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Cricor, pe Luana o stiu foarte bine de ceva luni bune, ne-am vizitat de cateva ori si am pus ochii pe ea cum am aflat ca e in Ajax. Iar alexutzu meu o adora pe Miruna ei.

Ale, iar sangerari...mai eu nu stiu, dar atatea sangerari ca pe grupul asta n-am vazut...Ma sperie un pic cat de multe fete sunt care au sanegrat in primul trimestru. Pupici la bebelus!

Cici, dac-o rogi pe alexia sa-ti dea niste pupicuri o sa-ti treaca gatul. Iti spun eu! Reteta verificata

Nokia, tare rau imi pare de impasul tau. Orice vei decive va lasa o urma asupra ta, orice ai face te vei cai intr-o masura mai mare sau mai mica. Alege cel mai mic rau dintre toate, pune-le pe toate in balanta caci sunt multe la care trebuie sa te gandesti. E greu sa judeci doar dintr-un punct de vedere: numai al bebelusului din burta sau doar dpdv al relatiei tale cu prietenul tau sau al situatiei materiale actuale prin care treci. Judeca si cu sufletul si apoi si cu mintea. Analizeaza-le pe toate. Pune-te in diverse situatii, imagienaza-ti greul si usorul si vezi atunci cum ti se pare totul. E greu de decis, e foarte greu, dar ai dreptul sa decizi orice. Iar daca unele fete nu-s de acord cu acest "drept", macar pot spuen ca ai puterea sa decizi orice vrei.

.......in 14+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Gripo, si mie mi-a fost recomandata analiza tot pentru ca am mai multe sarcini oprite in evolutie
Cri, bafta maine la dozare!
Adriana mica, iti doresc succes maine la eco si poate afli si sexul
Nokia,imi pare nespus de rau de situatia in care te afli, e greu sa dai sfaturi, poate totusi vei reusi sa vorbesti cu el despre situatia voastra, sa recunoasca si el ca aveti o problema si ca sunteti intr-un impas si poate impreuna veti gasi o solutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Scumpelor am terminat si eu de citit...am lipsit 2 zile si cand am venit nu am putut sa cred ce am citit...ce e asta..voi cred ca vreti cate o mama de bataie...
M-am uitat si in albumele cu burtici si bebei.....ce de'a poze...toate sunteti tare dulci. Sper ca saptamana asta sa fac si eu o poza sa fiu si eu acolo
Adriana multa bafta maine la eco...sper sa vii cu vesti bune.
Nokia te inteleg perfect, si sincer iti admir curajul de care ai nevoie. Sunt sigura ca Dumnezeu te va indruma pe drumul cel bun. O sa ma rog pentru tine si pentru puiutii tai sa iei o decizie care sper sa te ajute in viata. Pupici si indiferent de decizie voi fi langa tine
Ale sper sa treci cat mai repdepeste probleme cu sangerarile si sa te poti bucura de sarcina.
Eu nu am prea multe de spus...nu am facut nimic deosebit zilele astea..am stat in pat si ne-am uitat la filme...
De simtit chiar ma simt bine...fara greata,manac absolut orice...si eu ma mir cate odata si abia astept sa vina Pastele sa manac ciupercute cu maioneza si usturoi...
Va pup pe toate si am fugit la somn ca peste cateva ore tre sa ma trezesc
Va doresc o saptamana cat mai linistita fara nici un fel de probleme si nu uitati ca sunt alturi de voi.

poze
Vine barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nokia spune:

Try, martha si mexxa, va multumesc din suflet ptr mesaje. faptul ca sunteti alaturi de mine ma bucura enorm si imi aduce liniste in suflet.
Mai devreme am primit un sms de la el, m-a intrebat ce fac. I-am spus ca bine (desi tocmai mai trageam o boceala) si l-am intrebat ce face maine. Mi-as fi dorit sa mearga si el la spital sa il vada pe bb mic si dulce. eu sincer tot sper sa revina la sentimente mai bune si sa inteleaga, ca-s om si nu robot sa ii execut lui ordinele. Copiii mei il indragesc fff mult si intreaba des unde e? ca ar vrea sa-l vada, sa vb cu el. De tatal lor nici n-au habar.

este un om cu suflet bun doar ca are gura mare si vb aiurea. De asta m-am convins de multe ori.

Va multumesc din inima ca va rugati ptr mine si copilasii mei. Sa dea Bunul Dumnezeu ca acest copil sa vina sanatos si sa fie binecuvantat.

imi cer mii de scuze ca nu ma simt in stare sa raspund intrebarilor voastre(acolo unde m-as pricepe) Promit sa ma pun pe picioare si sa fiu ma activa

pufymic sau lexi as dori si eu parola de la mail-ul comun. Multumesc anticipat!

SANATATE MAXIMA si sa auzim numai de bine,
Alina

Un sut in fund, un pas inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nokia spune:

Fetelor, am dat o cautare pe net cu pliul nucal si m-am bagat in ceata mai rau decat eram. Scria pe un alt forum (nu dau numa sa nu se considere reclama) ca translucenta nucala se masoara intre sapt. 11 si 13+6, iar pliul nucal mai tarziu.

asadar, noi masuram maine translucenta nucala! Cat de sigura este aceasta masuratoare oare? asta n-am gasit..........mai caut

Alina

Un sut in fund, un pas inainte!

Mergi la inceput