Mamici de sept-oct 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Pufymic vreau si eu parola te roog frumos, frumos.Care-i treaba cu votatul lui Alesio , ca nu m-am prins?

Ale si eu vreau sa stiu de tine ... daca nu mai postezi , atunci pe PM.Ce face pisicuta?

Mai fetelor, la capitolul mancare ii trag intr-una cu urzici (sa nu radeti de mine , da???)
De azi incerc sa incep curatenia pt Pasti.Noroc ca ma ajuta si mama ca altfel...

Duminica, de Florii, am sa ma duc sa-l impartasesc pe Vladut si as vrea sa o fac si eu.Acum sa vad daca o sa ma impartaseasca preotul pt ca nu mananc carne, dar daca imi ei si lactatele m-ai terminat.O sa-i explic ca sunt insarcinata , sa vedem....

Nicol si Vladut http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicolstoy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danip spune:

DPN 20.10.2006, dr. Tutunaru, Sp. Elias

Va citesc in fiecare zi, chiar daca nu postez nici un mesaj.

Dani, 12 sapt+4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Gripo, Cricor, multumesc frumos pentru explicatii!
Ma voi programa pentru echo...abia astept momentul!!!

Pupici si ne reauzim!

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Ale, nu merita efectiv sa-ti faci probleme. Cea mai buna reactie la astfel de probleme este ignorarea. Atat timp cat nu crezi ca problemele aici create au vreo legatura cu tine, nu ai nevoie nici de justificari si nici de implicare. Daca restul fetelor ar ignora iesirile de aici, fetele care au intr-adevar o problema una cu alta ar fi izolate si si-ar rezolva ele problema intre ele. A face pe impaciuitorul nu duce decat la a deveni parte din problema. Eu refuz sa ma las atrasa in problema asta.

Medicul meu face eco morfologica intre 18-20 sapt., dar alti medici de aici o fac intre 20-22 samd. Bedrosmart a explicat tot ce se putea legat de asta. Ideea e ca daca se constata o problema majora la bebe si gravidutza nu doreste sa aduca pe lume un copil cu probleme, are dreptul sa decida sa faca avort pe criterii medicale. Si cu cat sarcina e mai putin inaintata, cu atat e mai bine. Dupa 5 luni de sarcina, deja se induce nasterea, nu mai poate fi vorba de avort.

cricor, noi sambata am avut program full: am fost cu maica-mea la analizele pt. prelungirea de viza, apoi dupa-amiaza avea o vizita programata...Iar duminica nu stiam cum sa ne bagam toti ca potarnichiile sa mai recuperam niste ore de somn restante de pe toata saptamana.

.......in 14+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Fetelor....ati avut pana acum carcei..in timpul sarcinii?
Eu am reusit sa adorm o ora la amiaza si m-am trezit brusc cu un carcel de pulpa...am inceput sa plang de durere...e groaznic. Si acum am piciorul amortit si nu pot calca cum trebuie....oare e grav...Dupa carcel imi simt tocorpul sub tensiune...poate fi din cauza ca m-am speriat puternic...
Sper sa nu fie nimic grav...ca pup pe toate.
Cata bine ai venit printre noi, sarcina usoara si un bebe sanatos.

poze
Vine barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Try, unde ati facut analizele sambata? Si eu trebuie sa-i fac analize maica-mii si iar trebuie sa-mi iau 2 ore libere, ca n-am gasit ceva sambata. Da-mi si mie mai multe detalii, te rog.

Corina

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by mexxa

Fetelor....ati avut pana acum carcei..in timpul sarcinii?
Eu am reusit sa adorm o ora la amiaza si m-am trezit brusc cu un carcel de pulpa...am inceput sa plang de durere...e groaznic. Si acum am piciorul amortit si nu pot calca cum trebuie....oare e grav...Dupa carcel imi simt tocorpul sub tensiune...poate fi din cauza ca m-am speriat puternic...
Sper sa nu fie nimic grav...ca pup pe toate.
Cata bine ai venit printre noi, sarcina usoara si un bebe sanatos.

Andreea

poze
Vine barza

Mexxa, nu te speria. Nu ai mai avut carcei pana cum? Ce bine de tine. Eu aveam si inainte de sarcina. Este un semn pentru lipsa de magneziu. E normal sa te doara un timp atunci cand mergi, dar cu cat mergi mai mult cu atat se incalzeste si muschiul mai mult si nu te mai doare.
Sotul meu m-a invatat ce sa fac ca sa-mi treaca. Trebuie sa te sprijini in piciorul care te doare si sa impingi in el cat mai tare. Dar cum pe mine ma apuca intotdeauna in somn, si ma doare atat de rau incat nu ma pot da jos din pat, sotul meu impinge el in piciorul meu, adica imi ia talpa in maini si impinge in ea. Sa stii ca e eficient. Sper ca am reusit sa fiu clara:) Curaj, nu e nimic grav!

17+ & 80%
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Pufymic, multumesc foarte mult de intrebare!

Ma simt foarte bine, dar inca nu am simtit miscarile copilului si nici nu s-a vazut ce e. Adica e sigur fetitza sau baietzel!!!

Cum nu sunt prea vorbareata din fire, m-am gandit ca mai bine va scriu ceva atunci cand consider ca va pot ajuta cu o explicatie sau o parere cat mai bine pusa la punct, in masura in care imi sta in putere s-o fac.

Asa ca despre mine o sa revin cand o sa am noutati (sper eu cat mai bune). Intre timp, daca ma pricep, o sa incerc sa mai ajut si eu pe ici pe colo.

Va doresc o seara cat mai placuta tuturor!

Bedrosmart 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Mexxa, stai linistita ca si eu am avut carcei la prima sarcina..ma apucau si pe mine in somn sau cand ma intindeam de imi era frica sa ma mai intind, ha ha …acum inca n-am avut dar vremea e inainte…
A…eu mai aveam si asa un tremurici la picioare…de ex stateam la Tv si numai simteam ca parca imi tresarea asa un picior…asa ma mai enerva de numa…si inainte sa adorm mai pateam asa…si asta cred ca e tot de la lipsa de Mg…dar trec ele si o sa fie bine

17+sapt

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ioana, te rog trimite si la mine un pm cu adresa de mail.

Cata si Danip, bun venit si sarcini usoare!

Bedrosmart, ca fapt divers, citesc cu mare interes postarile tale. Utile! Multumim.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput