Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (91)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
miflore spune:
Multumim pentru felicitari, Ioana, Nanadana, Simona8004!!!
Ioana, sanatate Mirunicii!!!
Am citit si eu un pic la scandal
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
miflore spune:
Multumesc Vero pentru explicatii!!!
Ia sa ma uit si eu la poze!!!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Am citit si eu despre Narancea; deci i-au inchis contul pana la urma; barbat fiind sa scrii 3000 de mesaje pe forumul asta e chiar ciudat!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Simona, o iei si pe Maia cu tine in excursie? Esti curajoasa dac-o iei! Eu am fost ultima data acum 2 ani in Italia si Austria si am avut asigurare si euroi; invitatie nu; nu mai stiu care e suma minima ceruta la vama, parca 100 euro pe zi in spatiul Shengen?! nu mai stiu...
dar stiu ca daca ai invitatie nu mai trebuie sa arati toti banii la vama; sau daca ai cazare asigurata, la fel, suma e mai mica oricum, cea pe care trebuie s-o arati; si o smecherie: daca nu ai bani suficienti de aratat lui nea vamesu pt. nr de zile total, iti faci 2 asigurari, una pe 5 zile de exemplu si alta pe restul zilelor; si la vama o arati pe cea de 4 zile cu cei 500 de euroi aferenti; te intreaba unde te duci, pai ma duc la un botez, d-aia stau doar 5 zile; ca daca stai 15 zile poate n-ai sa le arati 1500 de euroi de persoana; va invat de bine, nu, fetelor?
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Eu imi astept musafirii cu masa pusa, trebuie sa pice dintr-o clipa in alta! S-au dus sotul si cu mama sa-i ia de la aeroport!
D-aia nu dorm inca!
Maine voi fi zombilica!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sofia_misicu/sofia_misicu.jpg)
sofia_misicu spune:
Intru si eu sa ii multumesc sotuluiui Christinei pentru faptul ca o apreciaza pe Nuka si intr-adevar seamana cu Matei al tau .Are succes fata mea la barbati, am vazut eu... asa ca feriti-va masculii pana nu e prea tarziu.
Ioana, sanatate multa Mirunei si va asteptam saptamana viitoare.
Antoanela, nu te mai necaji aiurea, zau daca merita. Intr-adevar Victor e un domnisor in toata legea. Cu parul lui lung, in pozitia si cu expresia pe care o are mi-l si imaginez in prima banca in clasa I.
Anya, nu-i nimic, eu imi cer scuze ca am venit cu haita dupa mine insa era ocazie unica sa ma vad cu colegii de facultate ca altcandva ciuciu. Toata lumea e prea ocupata domle'.
Si eu am ramas masca la eliminarea lui NN. Omu avea haz candva, pe vremea cand mai puteai sa ii raspunzi la gluma fara sa bagi in ecuatie o injuratura. Pacat, cred ca are cativa piticuti dansanti iesiti de pe ringul de dans. Ca de destept e cu siguranta.
La multi ani sarbatoritilor: Clara Maria, Maria Ilinca, Maria, Iustin,Alexia Maria si Antoine Nicolas. Toate cele bune, ce i-as ura si fetii mele!
Si fata mea cred ca a suferit vreo forma de deochi astazi ca, cc ca niciodata s-a trezit urland si a trebuit sa o calmez in brate. Bizzzar. Adevarul e ca e mult mai usor sa iti explici fenomenele prin inexplicabil. Vesnica pasiune a romanului de a da vina pe cineva/ceva.
Multumesc Mihaela (Miflore) pentru pontul cu vama. L-ai pus in practica? Mie mi-ar fi frica. Nu stiu sa mint la autoritati. Poate doar la controlori dar si acolo patetic de prost.
Gata, nani.
Sofia si Nuka (02.11.2005)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marinela79/marinela79.jpg)
marinela79 spune:
'Neata
vad ca fac deschiderea, dar asta e, Iaris se trezeste special pt papica de la ora 6.Bine macar ca nu m-a trezit noaptea asta ca eram franta, in schimb, acum, trebuie sa-l intorc pe spate cand se plictiseste ca doarme pe burta.
Multumim ca v-ati uitat la noi si ne-ati laudat.Are mami inima cat elefantul ca, deh, are fecior frumos.
Vera, asa stiam si eu, despre posesie, dar facea urat tare, la un moment dat tragea impreuna cu fata nasilor de aceeasi jucarie.Cu noi nu face chestii de genul asta, dar cu copiii care vin in vizita, da.Si chiar daca se joaca cu ceva si vede un copil cu o jucarie, intinde mana si dupa jucaria respectiva, fara sa-i dea drumul celeilalte.
Gabi, puiutii tai ma topesc de cate ori ma uit la poze.Ce bine ca Mihnea, l-a adoptat usor pe fratele lui.Cunosc familii care nu se mai pot intelege cu copilul mare de cand au bebe
Antoanela, da' ce frumos baiat ai si fotogenic.Sa creasca mare si cuminte.
Miflore si cunostintele mele fac la fel la iesitul din tara si nu prea se pun intrebari, trebuie sa fii chiar ghinionist sa te ia la puricat.Toti cei pe care-i cunosc au asigurare pe 5 zile+5ooE si stau 3 luni.Cred ca o sa te vedem mai rarut, acuma ca ai musafiri,o sa ne lipsesca pupicii si floricelele.
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
Dory232002 spune:
Buna dimineata!
Am intrat si eu acum pt. a va saluata si a va ura sa aveti o saptamana buna.
Roxi, poate vom satbili intalnirea in parcul Tineretului, este ceva mai departe de mine decat Carol, dar vom vedea la momentul potrivit.
Karmenuta, pe unde esti?, astept sa-mi spui pe unde stai in Rahova.
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/dory232002
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/codruta_grg/codruta_grg.jpg)
codruta_grg spune:
Buna dimineata!
Cum va ziceam am pierdut ieri bratara lui Petra si mi-am pierdut si eu o piatra de la inel.
La BabyExpo ziceau ca afiseaza pozele dupa 20 martie. Eu azi am trimis. Voi ati trimis pentru star? Am inscris-o si eu pe petra la mers de-a busilea. Pana in mai ne mai antrenam
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI