Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (91)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

quote:
Originally posted by gabiarama

Multumesc Anya

Anto ,in poza aia chiar ca pare mult mai mare de 6 luni .

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

He-he, de frumos ce e, manca-l-ar mama.

Gabi sa stii ca ti-am admirat si eu baietii cum dorm impreuna, sunt tare scumpi, sa-ti traiasca si sa fie sanatosi.

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Salutare!
Am vizionat si eu pozele de la intalnire,foarte frumosi si bebelusii si mamicile...
Roxy,l-am vazut si eu pe puiul tau,e foarte simpatic si trebui sa-ti spun ca imi place foarte mult numele lui.Daca al doilea copil va fi tot baiat(eu sper sa nu),asa il va chema!
Ioana,cand ai tu timp.
Am citit si eu scandalurile si mi s-au parut cam deplasate.

La multi ani pentru bebelusii nascuti pe data de 10:Clara Maria,Maria Ilinca,Maria,Iustin,Alexia Maria si Antoine Nicolas. Sa cresteti mari si sa va ascultati parintii.

Va pup si ma duc si eu la somn ca ma asteapta o noua saptamana!

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christina-m spune:

Asa, sa mai scriu repede pana nu uit, ca nu stiu cand voi mai scrie iar. Apropo de cearta dintre mamicile de la 2006, si eu va citesc zilnic si sunt dependenta de forum, dar nu prea scriu...

Codruta, si noi tot scaun Maxi Cosi Priori kp am luat, in urma cercetarilor sotului. Pe nu stiu ce forum de masini pe unde umbla el era un top 10 al scaunelor de masina si asta era pe locul 3. Cele de pe locurile 1 si 2 nu se gaseau in Romania. Deci de aceea l-am luat pe asta. Pare bunutz. A fost 4 mil 800 cu reducere la Miniblu.

Sa va mai supn despre noi acum. Matei e tot cumintel, canta si striga toata ziua cat il tin plamanii, de cred ca se minuneaza vecinii. E tare bronzat deja si toata lumea in parc crede ca are ten masliniu, iar el pe corp e alb ca laptele. Cand ii facem baie e tare caraghioasa privelistea, iar sotu ii zice " corp de branzarica si cap de porodica" (rosie pe la noi).
De iesit iesim de 2 ori pe zi, ne-am schimbat si caruciorul ca celalalt era mare, greoi si de-abia incapea in masina, desi avem masina mare. asa ca am luat Chicco ct 0.5, de care suntem mai mult decat multumiti si copilul la fel. In rest, am profitat de vremea buna si am carat copilul cu noi prin birturi, terase, locuri publice, dar nu l-a deranjat deloc. E surprinzator de sociabil.
A reusit si el sa se rostogoleasca in sfarsit de vreo 3 ori, dar n-a mai repetat. Cred ca e prea greu fundul si prea mare efortul...
Dinti n-avem deloc, par nici atat. Sta in fundulet cate-un pic, dar vrea sa-si manance picioarele.

Doamne ce-am mai scris... Acum am vazut. Sper ca nu v-am plictisit prea tare.

Noapte buna, ca vad ca nu mai e nimeni pe aici.

Cristina si Matei (29.10.2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Intre timp s-a trezit si Mihnea care a cerut la olita .E pt prima data cind cere noaptea .S-a culcat inapoi si si-a pus pernuta peste cap , e noul lui obicei .Nu adoarme daca nu are pernuta .Si ieri noapte s-a trezit si o cauta pt ca eu o dadusem jos , linga pat .

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christina-m spune:

Pe unde o fi Daniela (Dani-Flor)? O fi venit in tara, ca parca spunea ca vine, nu?

Cristina si Matei (29.10.2005)

POZE

Mergi la inceput

Cristina , in unele poze mi se pare ca Matei seamana putin cu Tudor .Daca ar avea si ochi albastri ...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Anto,m-am uitat si eu la Victor cu mama mea si parerea noastra este ca pare mai mare mult de 6 luni (poate de la par) si e un scump.

Cristina,mai suntem si noi pe aici! La fel si eu,citesc zilnic sau aproape zilnic si scriu mai rar.

Gabi,sunt foarte dragutii baietii tai.Dorm tot timpul impreuna? Sa ai grija cu perna sa nu ajunga din greseala in capul celui mic.

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Irina, mersi frumos, . Acusa a inceput sa-i mai creasca parul un pic si in poze pare mai inchis la culoare decat este la lumina naturala.

Matei e tare scumpic, e asa de simpatic in pozele cu sepcuta, ptiu, ptiu, ce ravagii o sa faca cu zambetul acela ghidus.

Mai am poze noi cu piticotul dar nu mai stau acum sa fac album, ma duc si eu la nani ca maine muncesc (bleah).

Pupici, noapte buna,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Irina , vreau nu vreau , ei dorm impreuna .Asta e dorinta celui mare .Asta e bine .Inseamna ca l-am "dat jos " din patul conjugal .Ramine sa ajung eu din nou acolo si sa renunt la a mai dormi cu ei .Deocamdata nu-mi convine sa fac "naveta" de citeva ori pe noapte .

Pernuta am grija sa o dau la o parte dupa ce a adormit Mihnea .Problema e ca el se invirte foarte mult prin somn si nu de putine ori mai pune un picior , o mina peste cel mic , ba o data s- a intimplat sa se urce cu totul .Dar Tudor a inceput sa plinga ,asa ca m-am trezit imediat si am vazut ce se intimpla .

Poze

Mergi la inceput

Noapte buna , fetelor !

Poze

Mergi la inceput